astrolabos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2007 Ύστερα από μια επιτυχή εγκατάσταση των Vista στο laptop μου, δοκίμασα να συνδέσω τον υπολογιστή μου σε το ασύρματο router της 3com το officeconnect 11g. Όντας πριν στα XP, είχα βάλει Wifi Access Protection WPA-PSK. Ε, περιττό να σας πώ ότι στα Vista δεν συνδέεται με το ασύρματο δίκτυο ούτε με σφαίρες. Η μόνη περίπτωση με την οποία μπορώ να συνδεθώ με το Wireless router είναι αν απενεργοποιήσω τελείως το WPA, το οποίο δεν το θεωρώ και την καλύτερη λύση. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 ουφ......εγω ευτυχως εχω μονο ενσυρματο περαν της πλακας......το ρουτερακι τρεχει το τελευταιο firmware απο δω? http://www.3com.com/products/en_US/result.jsp?selected=6&sort=effdt&sku=3CRWDR100A-72&order=desc προσφατα βγηκε το τελευταιο. κατι τελευταιο........δεν κατεβαινεις ενα επιπεδο security κατω? δεν εισαι και καποιος που δεν το κατεχει το αθλημα......και χωρις wpa-psk μπορεις να καταλαβεις εαν καποιος αρχισει να παιζει με το λαπτοπακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Επειδή παίζω με shared folders μεταξύ laptop και desktop και γενικότερα δε θέλω να βλέπει ο καθένας τι κάνω στο internet, θα προτιμούσα κάποια κρυπτογράφηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 με MAC address δεν μπορεις να παιξεις? το 3com μια χαρα υποστηριξη εχει και για αυτο το προτυπο ασφαλειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 24, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Τελικά όσες προσπάθειες και να έκανα, με το 3com προκοπή δεν είδα. Μάλιστα στο ίδιο laptop, με τις ίδιες ρυθμίσεις το US Robotics που αγόρασα, συνδεόταν αμέσως, ενώ το 3com ήταν τα ζώα μου αργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.