Jump to content

Board Για τον Ε4300 ?

Vatos_locos

Recommended Posts

παιδιά λοιπόν έχω την υδρόψυξη έχω τον cpu έχω τις μνήμες :D και ψάχνω ένα board μέχρι 100 ευρώ να τον πάω όσο πιο ψιλά γίνετε τι έχετε να προτείνεται ?????

max 100 ευρώ όμως γιατί ξέμεινα όσα πήρα από την δουλειά τα έδωσα :( και περιμένω να βρω να δώσω και το παλιό pc ακούω προτάσεις παιδιά αν μπορείτε και σήμερα να πείτε θα ήμουν πανευτυχής γιατί από αύριο μένω χωρίς pc

βασικά ρε συ tolis86 μου φαίνεται μικρή και το ψήνω να πάω ταβάνια τον 4300

εγώ έλεγα για κάτι τέτοιο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=963704

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=936669

αξίζουν όμως ? βασικά έχω 100 ευρώ εδώ μπροστά μου και είναι για να πάνε σε board οποτε δεν έχω πρόβλημα να τα δώσω όλα για αυτό αν έχεις να προτείνεις καμια που να αγγίζει τα όρια ευχαρίστως να την ακούσω :D για αυτές που έδωσα εγώ τι λες ?

την έχω τσεκάρει αλλα δεν μου αρέσει εμφανισιακά :tomato: η DS4 τι λέει βασικά παίζει να έχω κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες σε όλη της την διασωλήνωση ? ο 4300 θα είναι κάτω από νερό οποτε αέρας εκεί δύσκολα να είναι αρκετός με έναν 13cm να βγάζει και 2 80mm να βάζουν προστά από τους δίσκους μου δεν μπορώ να βάλω αλλα έχω τρελό πρόβλημα με τον θόρυβο και τα έχω όλα στα χαμηλά πάντα

κανένα καλο λόγο για την DS4 να με ενθαρρύνεται ρε παιδιά ? τι αποτελέσματα λέτε να έχω με τον 4300 κάτω από νερό αν πούμε ότι μας κάτσει ένα μέτριο κομμάτι ?

Αρχική απάντηση από Dr. Gonzo

και η DFI απ' όσο ξέρω clock-άρει αρκετά καλά, και είναι πολύ value-for-money μητρική στα 99e.

Σίγουρα αξίζει να της ρίξεις μια ματιά πριν αποφασίσεις.

value-for-money ειναι,αλλα ακουγεται οτι ειναι τραγικα αργη μητρικη..υπαρχει κ αναλογο θεμα καπου εδω τριγυρω..

βασικά δεν την χώνεψα από την πρώτη στιγμή που την είδα οποτε την αφίσα καταμέρος και προτίμησα τελικά την DS4 για τα καλά που έχω διαβάσει και τα funky χρώματα :D

παίζει να έχω κανένα πρόβλημα με την DS4 και τον 4300 ? κάπου πήρε τo μάτι μου μια ιστορία για update στο βίος για να τους δει παίζει τίποτα τέτοιο ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.