Astri Ιούνιος 6, 2007 #101 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:42] Αυτό που θα κάνω εγώ σαν hipro5 είναι: ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ θα αλλάζω ομάδα.... Αυτό για να βοηθηθούν οι ομάδες (όσο βέβαια μπορώ να βοηθήσω) της Ελλάδας.... Τώρα αν κάποια Ελληνική ομάδα ΔΕ θέλει να μεταφέρω τα hwbot σκορ μου σ'αυτήν, να μου το πει εδώ και τώρα για να ξέρω κι εγώ..... Ποιος ο λογος? Οσο καιρο εισαι πχ στο ΗΟΤ θα ειναι +800 ποντους και οταν βγεις θα εχει -800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Ιούνιος 6, 2007 #102 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 αυτο νομιζω πως πρεπει να γινει απο ολους. ετσι θα εχουμε και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο. Για ένα μήνα, μετά το σκυλί θα ξαναπεινάσει.....-----------------------------------------------------------καλό ακούγεται, ίσως αν ο χρόνος γινόταν λίγο μεγαλύτερος να υπήρχε και λίγο ενδιαφέρον...(ξέρεις η καλύτερη ομάδα - από όλες - να κρατάει τα σκόρ παραπάνω χρόνο - )Αλλά από την άλλη ποιος θα αποφασίζει για την μετακίνηση.....είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός πότε θα πάει και για πόσο χρόνο..........Πάντως ο λιγότερος χρόνος που δέχεται το bot για αλλαγή ομάδας είναι ένας μήνας.(εκτός και αλλάξει....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 6, 2007 #103 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Oύτε εγώ καταλαβαίνω τον λόγο...μπαλαντέρ είσαι? Διάλεξε μία και κάτσε εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Ιούνιος 6, 2007 #104 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Και μιας πουταναφεραμε.....hipro η το ΗΟΤ που δημιουργησες λιγες μερες πριν ισχυει? Δε σε βλεπω στο team.Μονο εγω και ο elefsinaras ειμαστε :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 6, 2007 #105 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5Ακούω γνώμες..... Η γνώμη μου είναι (και ελπίζω) ότι αστειεύεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 6, 2007 #106 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 αν και δεν συμμετεχω στα bench και ισως η γνωμη μου να περισσευει εδω μεσα.......εγω προτεινω ή να τα βρειτε ομορφα και ωραια σε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΖΗΛΕΙΕΣ ή αμα βλεπετε οτι δεν υπαρχει ορεξη και καλη διαθεση για συνεργασια να μεινετε οπως εισαστε ολοι και να αφησετε τους συναισθηματισμους και τους ρομαντισμους για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ στην ακρη.αν καταντησουμε και το overclocking εθνικη υποθεση την φουτσισ@με.....γιατι συνηθως τις εθνικες υποθεσεις τις κανουμε γαργαρα στο ονομα του καθενα ξεχωριστα και οχι για το συνολο@hipro....οτι χειροτερο και πολυπλοκοτερο μπορουσες να σκεφτεις το σκεφτηκες...και ελπιζω οπως λεει και ο Πετρος απο πανω να αστειευεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 6, 2007 #107 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Το pctechnology-overclockers θα μπει στη H.O.T. με τον τροπο που αναφερατε στην αρχη . Ποσταρισμα των σκορ στο οποιοδηποτε forum θελουμε , αλλα registration στο bot με την ομαδα της H.O.T.Σχετικη ανακοινωση θα βγει στο site πολυ συντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 6, 2007 #108 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 δηλαδη τοσο μεγαλη υποθεση ειναι πια; ας κανει Hosting ο voudas, ας παρει κι ο elefsinaras το domain αφου αυτος ξεκινησε το thread, κι ας τελειωνουμε. το κυπριακο λυθηκε, το μεσοανατολικο κοντευει, σε λιγο θα εχουμε φτιαξει την ελλαδα των 3ων ηπειρων και των 5 θαλασσων, αλλα 10 νοματαιοι να benchαρουν με το ιδιο ονομα, δε μπορουμε να το κανουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 6, 2007 #109 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Kαι το HWBOX θα έρθει στην ΗΟΤ ποστάρωντας σκορ στο forum του αλλά με την ομάδας της HOT. Ελα να γυρναν οι προδοτες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 6, 2007 #110 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Να τα τα καλά νέα....... Να κι εγώ θα σας δώσω τις ATI HD2900 για να bench-άρετε όλοι σε κάθε φόρουμ.......και μετά βλέπουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 6, 2007 #111 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 18:03] Kαι το HWBOX θα έρθει στην ΗΟΤ ποστάρωντας σκορ στο forum του αλλά με την ομάδας της HOT. Ειδες φιλαρακι που παντου και παντα υπαρχουν προδοτες ! Διαχρονικη υπογραφη ... Γιωργο , ας οργανωθουμε και πρεπει να κανουμε επιτελους αυτη τη συναντηση που τοσο καιρο λεμε με τον elefsinara να δουμε που παμε & τι κανουμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιούνιος 6, 2007 Author #112 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 ωπ εχουμε καλα νεα ........ αντε οι υπευθηνοι να τα πουν και να τα βρουν ετσι ετσι βεντουζα.......... :p αααα και μια που λεμε προδοτες my name is Artemis......Artemis Matsas :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Ιούνιος 6, 2007 #113 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Αντε μπραβο ρε παιδες!:happy2: Αντε και το Σαββατο ερχεται το θερμομετρο απο Γερμανια + 25L Ln2! Αμα δε καψω την Asus να μη με λενε Astri Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2007 #114 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Bρε....hold down έφτιαξες ή να σου φτιάξω ένα? ¨αντε άντε καλές επιτυχίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Ιούνιος 7, 2007 #115 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Οχι ακομα, ειπα να εκμεταλευτω οτι εχω προς το παρων :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2007 #116 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Σαφώς για την φραπεδιά θα μιλάς έ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Ιούνιος 7, 2007 #117 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Παρακαλώ να αλλαχθεί ο τίτλος σε "ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ" (δεν σας είπα να είστε αισιόδοξοι....να που κάτι βγήκε τελικά.......):daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 7, 2007 #118 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Gladly Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιούνιος 7, 2007 #119 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Astri [Σήμερα, στις 09:39] Οχι ακομα, ειπα να εκμεταλευτω οτι εχω προς το παρων :rofl: Και θυμίσου πρωτα βαζελίνη και μετά για ψήσιμο στο φούρνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2007 #120 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 LOLκαι άλλη ομάδα?http://www.hwbot.org/listMembers.do?teamId=1640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.