Jump to content

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

elefsinaras

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:42]

Αυτό που θα κάνω εγώ σαν hipro5 είναι:

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ θα αλλάζω ομάδα....

Αυτό για να βοηθηθούν οι ομάδες (όσο βέβαια μπορώ να βοηθήσω) της Ελλάδας....

Τώρα αν κάποια Ελληνική ομάδα ΔΕ θέλει να μεταφέρω τα hwbot σκορ μου σ'αυτήν, να μου το πει εδώ και τώρα για να ξέρω κι εγώ..... :)

Ποιος ο λογος? Οσο καιρο εισαι πχ στο ΗΟΤ θα ειναι +800 ποντους και οταν βγεις θα εχει -800 :dots:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45

αυτο νομιζω πως πρεπει να γινει απο ολους.

ετσι θα εχουμε και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.

Για ένα μήνα, μετά το σκυλί θα ξαναπεινάσει.....

-----------------------------------------------------------

καλό ακούγεται, ίσως αν ο χρόνος γινόταν λίγο μεγαλύτερος να υπήρχε και λίγο ενδιαφέρον...

(ξέρεις η καλύτερη ομάδα - από όλες - να κρατάει τα σκόρ παραπάνω χρόνο - )

Αλλά από την άλλη ποιος θα αποφασίζει για την μετακίνηση.....είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός πότε θα πάει και για πόσο χρόνο..........

Πάντως ο λιγότερος χρόνος που δέχεται το bot για αλλαγή ομάδας είναι ένας μήνας.

(εκτός και αλλάξει....)

αν και δεν συμμετεχω στα bench και ισως η γνωμη μου να περισσευει εδω μεσα.......

εγω προτεινω ή να τα βρειτε ομορφα και ωραια σε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΖΗΛΕΙΕΣ

ή αμα βλεπετε οτι δεν υπαρχει ορεξη και καλη διαθεση για συνεργασια να μεινετε οπως εισαστε ολοι και να αφησετε τους συναισθηματισμους και τους ρομαντισμους για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ στην ακρη.

αν καταντησουμε και το overclocking εθνικη υποθεση την φουτσισ@με.....

γιατι συνηθως τις εθνικες υποθεσεις τις κανουμε γαργαρα στο ονομα του καθενα ξεχωριστα και οχι για το συνολο

@hipro....οτι χειροτερο και πολυπλοκοτερο μπορουσες να σκεφτεις το σκεφτηκες...και ελπιζω οπως λεει και ο Πετρος απο πανω να αστειευεσαι

Το pctechnology-overclockers θα μπει στη H.O.T. με τον τροπο που αναφερατε στην αρχη . Ποσταρισμα των σκορ στο οποιοδηποτε forum θελουμε , αλλα registration στο bot με την ομαδα της H.O.T.

Σχετικη ανακοινωση θα βγει στο site πολυ συντομα.

δηλαδη τοσο μεγαλη υποθεση ειναι πια; ας κανει Hosting ο voudas, ας παρει κι ο elefsinaras το domain αφου αυτος ξεκινησε το thread, κι ας τελειωνουμε. το κυπριακο λυθηκε, το μεσοανατολικο κοντευει, σε λιγο θα εχουμε φτιαξει την ελλαδα των 3ων ηπειρων και των 5 θαλασσων, αλλα 10 νοματαιοι να benchαρουν με το ιδιο ονομα, δε μπορουμε να το κανουμε.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 18:03]

Kαι το HWBOX θα έρθει στην ΗΟΤ ποστάρωντας σκορ στο forum του αλλά με την ομάδας της HOT. :D

:hehe:

Ειδες φιλαρακι που παντου και παντα υπαρχουν προδοτες ! :rolleyes:

Διαχρονικη υπογραφη ... ;)

Γιωργο , ας οργανωθουμε και πρεπει να κανουμε επιτελους αυτη τη συναντηση που τοσο καιρο λεμε με τον elefsinara να δουμε που παμε & τι κανουμε .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.