Jump to content

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

elefsinaras

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από elefsinaras [Χθες, στις 23:25]

sotiris φιλε μου επειδη δεν ξερεις καποιον (gprhellas)

και επειδη εγω τον ξερω μπερδεψες τον ρομαντησμο

καποιου και εκανες ενα προσβλητικο reply......

οπως ειπα και παραπανω μπορεις οτι θες να το πεις

σε καποιον prive και να μην χαλασεις ενα ολοκληρο

thread προσωπικα προσβαλες την αισθητικη μου

To οτι μολις εκανες αυτο για το οποιο κατηγορεις τον Σωτηρη, το καταλαβες ή σου βγηκε υποσυνειδητα??

Δεν ξερεις καποιον, μπερδευεις αυτα που γραφει, τον κατηγορεις και εκανες ενα προσβλητικο reply το οποιο επισης χαλαει την αισθητικη του thread που προσπαθεις να διατηρησεις ενω... θα μπορουσες να του το πεις σε πριβε.

Αυτα απο μενα για ενα thread το οποιο προσπαθω αφου δεν bencharo, να μην το μολυνω με τις βλακειες μου.

Η μονη μου γνωμη παραμενει αυτη που εγραψα στην αρχη. Στο ιδιο εργο θεατες για μια ακομη φορα. Μακαρι να τα βρειτε παιδια. Τις προηγουμενες φορες ολοι ειχαν καλη διαθεση αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα.

Best of luck.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από elefsinaras

φιλε winters και sotiris σας παρακαλω μην πατε αλλου

το θεμα αν θελετε να διαφωνησετε με τον gprhellas

μπορει να το κανετε και prive

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο να ρίξει. Υπέπεσες στο ίδιο λάθος που τον κατηγορείς. Μπορούμε να συνεχίσουμε χωρις προσωπικές επιθέσεις

@unseen + eleven

Δεν μας δίνουν hardware και για να τους την σπάσουμε πέρνουμε τα κουβαδάκια μας και φεύγουμε?

Ωραία...

Σαν να λέμε

"Η μικρή ελένη, κάθεται και κλαίει, γιατί δεν την παίζουν, οι φιλενάδες τις".

Έτσι δεν είναι?

Δλδ εγώ που μπέντσαρα με πράγματα δικά μου...που τα πλήρωνα κανονικότατα και εξακολουθώ να τα πληρώνω...και δεν μ δίνει κανένας hardware να πάω να φτιαξω ομάδα δικιά μου????

Εκτός αυτού σρυ αλλά νομίζω ξεχνάμε γρήγορα καταστάσεις...

Ξεχνάμε τον πόλεμο στο πρόσωπο ενός ατόμου από εδώ μέσα?

Σρυ και παλι παίδες αλλά αν αυτό δεν είναι ζήλια...τι είναι τοτε?

Αυτά τα ολίγα απο μένα...

Απ την άλλη συμφωνώ και εγώ με τον bigi και στο ότι να γίνει ενα forum...οπου το domain του να ειναι σχετικο με την ΗΟΤ, px www.hellasocteam.gr και να είναι όλα τα site μέσα...αλλά μόνο για ποστάρισμα αποτελεσμάτων και μόνο...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 23:55]

Δλδ εγώ που μπέντσαρα με πράγματα δικά μου...που τα πλήρωνα κανονικότατα και εξακολουθώ να τα πληρώνω...και δεν μ δίνει κανένας hardware να πάω να φτιαξω ομάδα δικιά μου????

Κάτσε βρε φιλαράκιμ, και εσύ το ίδιο δεν έκανες? :hehe:

όχι ότι με χαλάει το αν ξεκινήσουν 3, 4, 34 νέα φόρα, αλλά ο καθένας κάνει ότι κάνει για λόγους που πιστεύει ότι αξίζουν. Το πως το κρίνεις εσύ ή εγώ, λίγη σημασία έχει.

Έχω απογοητευτεί από την όλη κατάσταση μιας και με την πρώτη ευκαιρία είμαστε έτοιμοι να σφαχτούμε και να βγάλουμε τα άπλυτά μας στην φόρα, γιάυτό και δεν βλέπω ζεστά μία τέτοια κίνηση, σαν και αυτή που αναφέρατε παραπάνω.

Τέτοιες κινήσεις αξίζουν τον κόπο όταν ξεκινάνε με βάση τον σεβασμό, την αγάπη για το αποτέλεσμα και λοιπούς ρομαντικούς ευσεβείς πόθους... όταν ξεκινάνε ως πυροσβεστικές λύσεις, να τις βράσω.

Δεν έκανα δικιά μ ομάδα...

Πιστεψέ με...εγώ θέλω να γυρίσω στην hot...αλλά πές μ έναν λόγο...?

Με πολύ βαριά καρδια έφυγα πραγματικά και με πολούς ενδιασμούς...

Αλλά πλέον δεν συνενοούμαστε στα benches εδώ μέσα...

μέλος του lab δεν θα πάψω ποτέ να είμαι...

και όπως σας είχα πεί ... εδώ έμαθα ότι έμαθα και μόνο από σεβασμό οφείλω να μείνω....και θα το κάνω...

Εκεί ήθελα να καταλήξω, ότι όπως εσύ έκανες τις επιλογές σου, για τους δικούς σου λόγους, έτσι και άλλοι έκαναν τις δικές τους. :)

Αν πιστεύετε ότι μία κοινή ομάδα αξίζει τον κόπο και θα μπορέσετε μέσω αυτής να λύσετε και τις όποιες διαφορές σας(αν υπάρχουν) κάντε το.

Αρχική απάντηση από RootX

Εκεί ήθελα να καταλήξω, ότι όπως εσύ έκανες τις επιλογές σου, για τους δικούς σου λόγους, έτσι και άλλοι έκαναν τις δικές τους. :)

Αν πιστεύετε ότι μία κοινή ομάδα αξίζει τον κόπο και θα μπορέσετε μέσω αυτής να λύσετε και τις όποιες διαφορές σας(αν υπάρχουν) κάντε το.

Εγώ το έκανα για τους λόγους που αναφέρω...και όχι γιατι δεν μ έδιναν υλικό ;)

όταν βλέπω καποιες απαντήσεις από ανθρώπους 50χρόνων δεν νομίζω να κρατήσει για πολύ η προσπάθεια...

Ακόμα και να κάνω άλλο account έχω σκεφτεί για να βοηθείσω την hot :o

εδιτ.

και εγώ το έκανα τώρα...όχι πρίν 7 μήνες

Τέτοιες κινήσεις αξίζουν τον κόπο όταν ξεκινάνε με βάση τον σεβασμό, την αγάπη για το αποτέλεσμα και λοιπούς ρομαντικούς ευσεβείς πόθους... όταν ξεκινάνε ως πυροσβεστικές λύσεις, να τις βράσω.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

μέλος του lab δεν θα πάψω ποτέ να είμαι...

και όπως σας είχα πεί ... εδώ έμαθα ότι έμαθα και μόνο από σεβασμό οφείλω να μείνω....και θα το κάνω...

Όλα αυτά τα τελευταία είναι και αυτά με τα οποία συμφωνώ.

Η δικιά μου γνώμη είναι αυτή: Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, κανείς δεν μπορεί να του πει τπτ. Οι ομάδες που έφτιαξαν τα παιδιά (για να μην κρυβόμαστε και πίσω από το δάκτυλό μας) κάποτε θα φτιαχνόντουσαν. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Όπως έτσι λειτουργεί και στην παρακμή των μεγάλων fora.

Το θέμα είναι πως οι ομάδες που έγιναν, για όποιο λόγο κι αν έγιναν, σίγουρα έριξαν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των benches. Η μαγκιά είναι να την ξανανεβάσουν. ;)

ΑΝ7 OverClocker

Kανονικα δεν θα επρεπε να ασχοληθω με τις ασυναρτησιες που γραφεις αλλα μια που αναφερθηκε θα σου απαντησω τα εξης

Αν μετα απο αυτα που εγραψα εγω η ο Unseen ta opoia εχουμε ξαναπει πολλες φορες καταλαβες αυτα που λες τοτε τρια πουλακια καθονταν

Το υλικο που εχουμε πιτσιρικο το αγοραζουμε κανονικα και με το νομο .Απλα ενα μερος αυτου ειναι χορηγεια του περιοδικου Για ρωτα τον Ντινο111 ποσα εδωσε για να κανουμε το wr στο pcmark Ελεος πια με αυτη την παπαρια

Το αν θα παρεις τα κουβαδακια σου και θα πας να παιξεις αλλου ποσως με ενδιαφερει.....

Μπορεις να θελεις να χτισεις και πυργακια στην αμμο αν θελεις

Το αν θα κανεις παλι αλλο λογαριασμο (αλλωστε ειναι κατι που το ξερεις καλα)παλι αδιαφορο ειναι Προσεχε μονο να μην χαλασεις τα πυργακια που εφτιαξες

Αυτα τα λιγα απο εμενα Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να ασχοληθω με την περιπτωση σου

Λοιπόν......Όποιος θέλει πάει στο hwbot.org και στο profil του (εφ'οσον είναι registered εκεί) επιλέγει για ομάδα το: H.O.T (Hellas O/C Team)

Θα ποστάρετε τα αποτελέσματά σας στο φόρουμ του ο καθένας και όλα μαζί θα μαζεύονται στο H.O.T. (ελπίζω)......Αυτό θα το δούμε και στην πράξη.... :)

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα, είναι λόγια που λέει ο καθένας μας.....Ο καθένας από μας έχει τη άποφή του πάνω σ'ένα θέμα και ή την αλλάζει ή παραμένει σ'αυτήν...... :)

Ο σκοπός είναι ΑΠΛΟΣ.......Γιατί να πάνε "χαμένα" τα benches διασκορπισμένα σε διάφορες ομάδες και να μη μαζεύονται σε μία....?...

.....και μην αρχίζετε πάλι το ότι η ομάδα μας θα σας "σκίσει" και άλλα τέτοια :Dγιατί οι ομάδες εδώ θα παλεύουν μεταξύ τους (και όχι οι χρήστες) ενώ οι "έξω" ομάδες παλεύουν με τις άλλες "έξω" ομάδες...... ;)

Να εννωθούμε και να παλέψουμε τις "έξω" ομάδες αλλιώς τι το θέλουμε το hwbot?.....Ας ανοίξουμε ένα π.χ. hwhellasbot και να παίζουμε εδώ τότε..... :D

Μάλλον ΔΕΝ bench-άρεις γι'αυτό τα λές αυτά..... :)

Κάποιος που bench-άρει, το δείχνει στα φόρουμ ναι?......’ρα θέλει να δείξει τι έκανε και πόσο πήγε......άρα εκεί που είναι να πάει χαμένο το bench, γιατί να μην "εννωθεί/ενσωματωθεί" σε ένα "σύνολο"?... :)

"και παω στοιχημα οτι οταν μαζευονται και κανουν τα ρεκορ δεν τους νοιαζει το ρεκορ αλλα το οτι ειναι μια ωραια παρεα που περναει καλα...."

Μα αυτό κάνουμε όλοι μας..... ;)....δε bench-άρεις φαίνεται..... :D

Και μετά οι USA θα είναι πρώτοι με 100.000βαθμούς, η Κίνα 2η με 99.000 βαθμούς και η Ελλάδα 262 με 5000βαθμούς. :p

Προσωπικά περιμένω την απάντηση απο τα παιδιά άυριο...:)

Όποια και αν είναι θα είναι δεκτή..δεν υπάρχει θέμα εκεί...:)

Αλλά καλό θα είναι ο καθένας να είναι στο forum τους για ευνόητους λόγους...

Δεν ξέρω πως εξελιχθεί...θα είμαστε μια χαρά ή θα αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε σε 6 μήνες για το ποιος είναι ο καλύτερος?

Αν είναι να σκοτωνόμαστε να μην το κάνουμε καθόλου...

Αν είναι όπως είπε και ο Root με το παραμικρό να βγάζουμε τα αποθημένα μας δεν είναι καλό. Καμιά φορά πρέπει να τα περνάμε στο ντούκου κάποια πράγματα και ας μας πειράζουν, μόνο και μόνο για να μην δημιουργείται πανικός.

Θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και ενότητα για να συνεχίσουμε καλά.

@Xρήστο και Μιχάλη, το pc-magazine θα συνεχίσει να σπονσοράρει πράγματα για να δίνεται υλικό για τις σελίδες του. Δεν δίνεται υλικό απο το bot, αλλά αποτελέσματα,εμπειρίες και benchmarks απο την ιστοσελίδα σας.

Προσωπική μου άποψη πάντα, αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με :flower:

Να παρακαλέσω να λείπουν οι προσωπικές διαμάχες, όσοι έχετε κάτι να πείτε μεταξύ σας κάντε το με ΠΜ.

Κρατήστε το thread σε ένα επίπεδο. Οι σπίθες μόνο φωτιές ξεκινάνε. Παρακαλώ όλους, μα όλους, έχουν παρεκτραπεί να κάνουν edit στα posts τους γιατί το thread παίρνει άλλο δρόμο.

Νομίζω ότι είμαστε όλοι ώριμοι άνθρωποι και μπορούμε να βρούμε μία λύση που να βολεύει όλους, αλλιώς να δεχτούμε ότι απλά δεν γίνεται.

Ευχαριστώ.

Αρχική απάντηση από eleven

ΑΝ7 OverClocker

Kανονικα δεν θα επρεπε να ασχοληθω με τις ασυναρτησιες που γραφεις αλλα μια που αναφερθηκε θα σου απαντησω τα εξης

Αν μετα απο αυτα που εγραψα εγω η ο Unseen ta opoia εχουμε ξαναπει πολλες φορες καταλαβες αυτα που λες τοτε τρια πουλακια καθονταν

Το υλικο που εχουμε πιτσιρικο το αγοραζουμε κανονικα και με το νομο .Απλα ενα μερος αυτου ειναι χορηγεια του περιοδικου Για ρωτα τον Ντινο111 ποσα εδωσε για να κανουμε το wr στο pcmark Ελεος πια με αυτη την παπαρια

Το αν θα παρεις τα κουβαδακια σου και θα πας να παιξεις αλλου ποσως με ενδιαφερει.....

Μπορεις να θελεις να χτισεις και πυργακια στην αμμο αν θελεις

Το αν θα κανεις παλι αλλο λογαριασμο (αλλωστε ειναι κατι που το ξερεις καλα)παλι αδιαφορο ειναι Προσεχε μονο να μην χαλασεις τα πυργακια που εφτιαξες

Αυτα τα λιγα απο εμενα Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να ασχοληθω με την περιπτωση σου

Οταν πρωτοξεκινησε το θεμα πριν ενα χρονο ηρθαμε σε επαφη με τα "καταλληλα προσωπο" (μαλον προσωπο θα ηταν πιο ακριβες ) σε αναζητηση βοηθειας με την μορφη hardware .Στα λογια ολα οκ αλλα στην πραξη πηραμε το τριτο το μακρυτερο και δυο μαλιαρα για να κανουν παρεα .

Ασυναρτσίες?

Νταξει ρε μιχάλη....οκ...ασυναρτησίες εγώ...μάλλον δεν θυμόμαστε τι είχε γίνει πρίν κανά 8 μηνο...

Αμφισβήτησα εγώ πουθενά ότι δεν αγοράζετε το υλικό?

Και δώ που γίνονται τα WR δίνονται λιγότερα χρήματα?

Τι νομίζετε...ότι όλα το hw είναι τσάμπα?Κάποιος δεν πρέπει να το πληρώσει?

Όσο για το 3 πουλάκια κάθονταν....μάλλον σε άλλη μεριά θα έπρεπε να πάει...γιατί εκεί πάσχουμε από παραπληφόρηση...και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο...και με πισώπλατα μαχαιρώματα...

Αν μη τι άλλο λίγο σεβασμό στο forum...που δεν βλέπω να υπάρχει από κάποια άτομα π θα έπρεπε

Η ομαδα του outofspecs μετα απο την χθεσινη συναντηση , θα ηθελε καταρχην να σας ευχαριστησει για την προσφορα σας. Το αποτελεσμα της συζητησης ηταν το outofspecs να παραμεινει στην δικια του ομαδα.

Λοιπόν.......Κατόπιν πολλής σκέψης από εμέ, εγώ σαν εγώ :Dαποφάσισα.....

Επειδή δε θέλω να χαλάσω καμμιά καρδιά αυτό που αποφάσισα νομίζω ότι είναι και το πιο δίκαιο (για μένα τουλάχιστον) αλλά και το πιο σωστό. :)

Οι ομάδες δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους....Τη μία βαριέται ο ένας, την άλλη ο άλλος δε μπορεί, κ.αλ. τέτοια.... :D

Αυτό που θα κάνω εγώ σαν hipro5 είναι:

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ θα αλλάζω ομάδα....

Αυτό για να βοηθηθούν οι ομάδες (όσο βέβαια μπορώ να βοηθήσω) της Ελλάδας....

Τώρα αν κάποια Ελληνική ομάδα ΔΕ θέλει να μεταφέρω τα hwbot σκορ μου σ'αυτήν, να μου το πει εδώ και τώρα για να ξέρω κι εγώ..... :)

Ελπίζω με αυτή τη σκέψη μου να είσαστε όλοι ικανοποιημένοι από εμένα - όποιος δεν είναι ας το πεί να το συζητήσουμε.... :)

Οι Ελληνικές ομάδες είναι:

TheLab.gr Team

Pctechnology-Overclockers

OutOfSpecs.Gr

HwBox O/C Team Hellas

Τώρα.......τραβήξτε κλήρο για τη σειρά προτεραιότητας..... :p:D

Ακούω γνώμες..... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.