Jump to content

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

elefsinaras

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dimcar

...προς τα έξω όμως, θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι.. το κακό όμως είναι ότι δεν το hwbot δεν έχει τρόπο να "ενώνει" τα αποτελέσματα ανά χώρα...

Αυτό θα ήταν και το καλύτερο - αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.

Εμένα η γνώμη μου είναι απλή - πλούσιοι και φτωχοί, προνομιούχοι και μη, έλληνες είμαστε όλοι. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να είμαστε όλοι σε μία ομάδα και να βγαίνουμε προς τα έξω πολύ πιο ισχυροί.

Με στενοχωρεί το γεγονός που χωρίστηκαν οι ομάδες. Είμαστε μια κουκίδα στο χάρτη και κοντράρουμε ολόκληρες ΗΠΕΙΡΟΥΣ όταν είμαστε μαζί.

Just my opinion+το παράπονό μου.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Οτι εχει ο καθένας τρέχει , απλά πράγματα . Αυτη ειναι η Δημοκρατια , αλλος εχει πιο πολλά αλλος πιο λίγα . Αν ειχαμε κουμουνισμο θα μπενκάραμε ολοι με p2 @ 350 και λαιναξ , με κοκκινο theme , τώρα ομως εχουμε δημοκρατια και πρεπει να συμβιβαστουμε με το οτι αλλος εχει πιο πολλές ακρες και αλλος πιο λίγες χωρις ομως αυτο να τον κάνει κατώτερο overclocker . Το μονο που μενει ειναι να περιορισουμε λιγο το αισθημα της ζηλιας. Hard but true κλπ κλπ κλπ κλπ ./

[γενικά συμπεράσματα δεν μιλάμε ποτε για κανεναν συγκεκριμένα. ] Καληνύχτες.

Ρε παιδια ωραια ολα αυτα που λετε και ειναι συγκινητικα κλπ κλπ (δεν κοροιδευω) αλλα ειλικρινα δεν το συνηθισατε ακομα...

Μπορει εγω που ποτε δεν ημουν "μεσα" στα πραγματα να μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο σας που τα περνουσατε/περνατε.

Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ειμαι λιγο ΜΗ Ελληναρας και δεν τσιτωνομαι με εθνικα ζητηματα. Τι να πω...

Παιζει να ειναι και η 305η φορα που παιζεται το ιδιο εργο...

Απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με φορα, επεσα πανω στα F@H που ο καθενας ηθελε να foldaρει για αλλη ομαδα (με ενα καρο παρασκηνιο φυσικα απο πισω).

"Μα γιατι να μην foldaroume ολοι μαζι να τους δειξουμε την ελλαδαρα"

Μετα που το περασαμε κι αυτο, πλακωνοσαντε (sic) αυτοι που φολνταρανε με αυτους που FADαρανε και τους αιρετικους που κανανε SETI.

και.... "μειωνετε την δυναμη της χωρας μας..." και "μεχρι χτες μια χαρα δεν διπλωναμε πρωτεϊνες, τωρα γιατι φυγατε?" και αλλα τετοια ομορφα

Και παλι αυτος με τα 56 pc στην εταιρια ή στο σπιτι του μαζευε περισσοτερους ποντους απο τον μπατιρη με το 1 pc οπως και τωρα αυτος με τις 56 μητρικες bencharei καλυτερα απο αυτον με την 1.

Απο τοτε που εγινε το hwbot και μπηκανε ΠΟΝΤΟΙ και στο oc ξεκινησε η ιδια ιστορια.

Στο ιδιο εργο θεατες για μια ακομα φορα. Διαχρονικα πραγματα...

Τουλαχιστον μ'αυτα και μ'αυτα περναει η ωρα.

Καλος ο χαβαλες αλλα δεν εχει νοημα να τσαντιζεστε. It's all good!

Αρχική απάντηση από Athens2004

Οτι εχει ο καθένας τρέχει , απλά πράγματα . Αυτη ειναι η Δημοκρατια , αλλος εχει πιο πολλά αλλος πιο λίγα . Αν ειχαμε κουμουνισμο θα μπενκάραμε ολοι με p2 @ 350 και λαιναξ , με κοκκινο theme , τώρα ομως εχουμε δημοκρατια και πρεπει να συμβιβαστουμε με το οτι αλλος εχει πιο πολλές ακρες και αλλος πιο λίγες χωρις ομως αυτο να τον κάνει κατώτερο overclocker . Το μονο που μενει ειναι να περιορισουμε λιγο το αισθημα της ζηλιας. Hard but true κλπ κλπ κλπ κλπ ./

[γενικά συμπεράσματα δεν μιλάμε ποτε για κανεναν συγκεκριμένα. ] Καληνύχτες.

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε παιδια ωραια ολα αυτα που λετε και ειναι συγκινητικα κλπ κλπ (δεν κοροιδευω) αλλα ειλικρινα δεν το συνηθισατε ακομα...

Μπορει εγω που ποτε δεν ημουν "μεσα" στα πραγματα να μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο σας που τα περνουσατε/περνατε.

Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ειμαι λιγο ΜΗ Ελληναρας και δεν τσιτωνομαι με εθνικα ζητηματα. Τι να πω...

Παιζει να ειναι και η 305η φορα που παιζεται το ιδιο εργο...

Απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με φορα, επεσα πανω στα F@H που ο καθενας ηθελε να foldaρει για αλλη ομαδα (με ενα καρο παρασκηνιο φυσικα απο πισω).

"Μα γιατι να μην foldaroume ολοι μαζι να τους δειξουμε την ελλαδαρα"

Μετα που το περασαμε κι αυτο, πλακωνοσαντε (sic) αυτοι που φολνταρανε με αυτους που FADαρανε και τους αιρετικους που κανανε SETI.

και.... "μειωνετε την δυναμη της χωρας μας..." και "μεχρι χτες μια χαρα δεν διπλωναμε πρωτεϊνες, τωρα γιατι φυγατε?" και αλλα τετοια ομορφα

Και παλι αυτος με τα 56 pc στην εταιρια ή στο σπιτι του μαζευε περισσοτερους ποντους απο τον μπατιρη με το 1 pc οπως και τωρα αυτος με τις 56 μητρικες bencharei καλυτερα απο αυτον με την 1.

Απο τοτε που εγινε το hwbot και μπηκανε ΠΟΝΤΟΙ και στο oc ξεκινησε η ιδια ιστορια.

Στο ιδιο εργο θεατες για μια ακομα φορα. Διαχρονικα πραγματα...

Τουλαχιστον μ'αυτα και μ'αυτα περναει η ωρα.

Καλος ο χαβαλες αλλα δεν εχει νοημα να τσαντιζεστε. It's all good!

περιμενα να μαζεψω ενα 2 ποστ που για μενα δειχνουν ακριβως το προβλημα και τη λυση του για να ποσταρω....

αν και με ενθουσιαζει το μπεντσαρισμα......και γουσταρω τρελα οταν κλοκαρω και βγαινει καλο νουμερακι..............απο τοτε που μπηκα στο thelab μεχρι σημερα δεν μπηκα σε καποια ομαδα γι αυτον ακριβως το λογο....τη φαγομαρα.

με οτι εχει παιζει ο καθενας.........και τα νουμερα δεν λενε ποτε την αληθεια για το ποιος εινια καλυτερος μπεντσερ..........ουτε το καλυτερο αυτοκινητο κανει τον καλυτερο οδηγο.τον πιο γρηγορο ισως ναι............τον πιο κουμανταδορο ομως ΟΧΙ.

οποτε ή αφηστε τους εγωισμους στην ακρη και παιξτε με οτι εχει ο καθενας χωρις να νιωθετε αδικημενοι ή παρατηστε τις μεγαλο-ιδεες και μπεντσαρετε για την πλακα χωρις να σας νοιαζει σε ποια θεση βρισκεστε.......

Στο overclock δηλαδή κρίνεται η ζωή σας σε παιδιά και το πέρνετε τόσο σοβαρά; Και τι σχέση έχει η Ελλάδα και η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα με το FSB;

Και για ποια ζήλια μιλάμε δηλαδή; Ποιος έχει καλύτερη μητρική και ποιος έχει 1000w και 16core CPU; Αν μερικοί το έχουν κάνει επάγγελμα μπράβο τους. Αυτό τους άρεσε αυτό κάνουν.

Η έχετε την ψευδαίσθηση ότι αν δείτε το όνομα σας ψηλά σε καμία λίστα θα έχετε ολοκληρωθεί σαν άτομα;

Χόμπυ είναι και τίποτα παραπάνω. Aλλοι την βρίσκουν με τα άλογα στα αυτοκίνητα (ΑΗΔΙΑ), άλλοι με γραμματόσημα, άλλοι με σκάκι, άλλοι με sex! Ε δεν τους βάζεις όλους αυτούς σε καλούπι και τους λες οργανωθείτε για να αναδείξετε την Ελλάδα! Και για ποιον λόγο άλλωστε;

post-1143-1416073110,5807_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:10]

και τα νουμερα δεν λενε ποτε την αληθεια για το ποιος εινια καλυτερος μπεντσερ..........ουτε το καλυτερο αυτοκινητο κανει τον καλυτερο οδηγο.τον πιο γρηγορο ισως ναι............τον πιο κουμανταδορο ομως ΟΧΙ.

η μεγαλυτερη αληθεια και ταυτοχρονα και η λυση........

βεβαια πρεπει να κανει περα ο εγωισμος

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν, τα 5 ελληνικά φόρα, ο μισθός μου, το κόστος των τελευταίων 6 μητρικών που άλλαξα (σήμερα έμεινε σύξυλη και η Commando), και το PCMagazine, με το θέμα του Ελευσινάρα για μια ενωμένη ελληνική ομάδα...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:25]

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν, τα 5 ελληνικά φόρα, ο μισθός μου, το κόστος των τελευταίων 6 μητρικών που άλλαξα (σήμερα έμεινε σύξυλη και η Commando), και το PCMagazine, με το θέμα του Ελευσινάρα για μια ενωμένη ελληνική ομάδα...

Αυτά δεν τα έχω καταλάβει ούτε εγώ καιρό τώρα........ :p

"Ισχύς εν τη ενώση" ........ Σοφός ο "αρχαίος" Ελληνικός λαός....... :)

Τώρα πήρα χαμπάρι αυτό το thread και θα πώ την ταπεινή μου άποψη...

Το HOT άρχισε σαν ιδέα απο 4 άτομα ,Hipro5,esdee,dimcar και εμένα.

Στην αρχή μόνο υπογραφές είχαμε και μετά πήρε το όνομα η ομάδα.

Το θέμα είναι πως κάθε ομάδα το κάνει για τον δικό της σκοπό...

Όπως είπε ο Χρήστος το έκανε για το hardware,

άλλοι το κάνανε για την κίνηση στο forum,

εμείς στο hwbox το κάναμε επειδή θέλαμε την δικιά μας ομάδα έτσι απλά.

Οι σχέσεις μας δεν έχουν αλλάξει με κανέναν και σε κανένα forum.

Είχα μιλήσει με τον DJD για την ένωση των ομάδων πριν καν αρχίσουμε...αλλά μου είπε να μιλήσω με αυτούς που ασχολούντε(aka hipro5 άμα κατάλαβα καλά) και ότι αποφασίσουμε.

Με το pctechnology και το outofspecs η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε καμία επικοινωνία περί αυτού του θέματος.

Έχω ρωτήσει και εγώ τον Richbastard και μου είπε πως δενμπορεί να συνδέσει 2 διαφορετικες databse για να τραβάει αποτελέσματα(100% μπορεί αλλά το κάνει για να μην ενωθούν μεγάλες ομάδες και δεν υπάρχει ενθουσιασμός για τους πόντους).

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να φτιαχτεί μια νέα σελίδα και να βάζουμε εκέι όλοι τα αποτελέσματα κάτω απο το όνομα Hellas.

Δεν ξέρω πόσο το θέλουν όμως τα παιδιά απο τις υπόλοιπες ομάδες...

Στα λόγια είμαστε όλοι φίλοι..στις σκέψεις όμως..δεν ξέρω..

Αρχική απάντηση από Chosen

Πλάκα πλάκα, τα ίδια άτομα που λέγανε στον hipro "μπράβο Γιώργη, ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα", είναι τα ίδια άτομα που πουλέψανε, ρίχνοντας την πισώπλατη στην ελληνική ομάδα και χωρίζοντας την πιθανή ελληνική πρωτιά σε 5 διαφορετικές, χαμηλότερες θέσεις στη λίστα.

Ένας απο αυτόυς είμαι και εγώ....

Δηλαδή άμα όλες οι ομάδες λέγανε στο τέλος HELLAS θα είμασταν όλοιχαρούμενη τώρα...?

Ας βρόυμε μια λύση εδώ να είναι όλοι ευχαριστημένοι και εμείς ενωμένοι..

Ας βρόυμε μια λύση εδώ να είναι όλοι ευχαριστημένοι και εμείς ενωμένοι..

Αρχίζεις και μ'αρέσεις... :getlost:

Ετσι νάσαι αισιόδοξος......και πού ξέρεις μπορεί να κολήσεις την αισιοδοξία αυτή και σε άλλους....

Αρχική απάντηση από Chosen [25-05-2007 05:08]

Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ πάντως θα πάρω τον SLN και τον Darkcount και θα πάμε να ανοίξουμε ξεχωριστό site/forum/ομάδα στο hwbot. Οι τρεις μας, έτσι με μαγκιά.

Και ίσως να αφήσουμε και τον spc να μπει για τίποτα ούζα...

Πλάκα πλάκα, τα ίδια άτομα που λέγανε στον hipro "μπράβο Γιώργη, ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα", είναι τα ίδια άτομα που πουλέψανε, ρίχνοντας την πισώπλατη στην ελληνική ομάδα και χωρίζοντας την πιθανή ελληνική πρωτιά σε 5 διαφορετικές, χαμηλότερες θέσεις στη λίστα.

το πρωτο κομματι το αφηνω ασχολιαστο παρολο που με θυγει εμεσα

το δευτερο Πετρο, ξερεις ποιες ειναι οι σχεσεις μας με τον Γιωργο απο τοτε και ακομα παλιοτερα μεχρι και τωρα?Αν τον προδωσαμε η οτι αλλο εχεις στο μυαλο σου?και ενω παλια τον επεφυμουσαμε τωρα τον εχουμε προδωσει?εχεις ιδεα ποσος χρονος (και χρημα) απο εμενα και τον βασιλη εχει καταναλωθει για να μπορεσει ο Γιωργος να κανει 100marks παραπανω απο τους αντιπαλους του στο orb?Γνωριζεις οτι αυτη η ιδια εργασια συνεχηζεται ακομα και τωρα, παρολο που κανενας μας δεν ειναι πλεον ουτε φοιτητης για να εχει τον απειρο χρονο ουτε εχει κανενα δεντρο που βγαζει λεφτα για απειρο budget.

και κατα 2ον

Δηλαδη οποιος δεν Benchαρει με την ομαδα του thelab.gr (η οποια καταχραστηκε τον τιτλο της ομαδας bench που ξεκινησα εγω ο γιωργος ο βασιλης και ο δημητρης) δεν ειναι ελληνας?

Με ρωτησε κανενας (εμενα η τον Βασιλη που μπορω να ξερω) εστω και εντελως τυπικα, αν θελω να λεγετε το benching team του thelab.gr Η.Ο.Τ? δεν οικιοποιουμε την αποκλειστικοτητα να 'εχω' την ελληνικη ομαδα, θα μπορουσατε να την πειτε Hellas Thelab Benchers η οτιδηποτε αλλο, και ενοειτε δεν θα ειχα προβλημα, οπως και ο gprhellas που εβγαλε μια ομαδα που εχει τον ορο Hellas μεσα και οχι μονο δεν εχω προβλημα αλλα και σε πληροφορω οτι παρα πολλες φορες benchαρουμε και μαζι

Επειδη ειμαι αρκετο καιρο στο forum πιστευω να εχεις παρατηρησει οτι σε οποιοδηποτε thread υπαρχει ενταση δεν postαρω τιποτα, και να καταλαβαινεις ποσο επιθετικο και αβασιμο ειναι το post σου που εγραψα τα παραπανω εξω απο τα δοντια

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 22:52]

και κατα 2ον

Δηλαδη οποιος δεν Benchαρει με την ομαδα του thelab.gr (η οποια καταχραστηκε τον τιτλο της ομαδας bench που ξεκινησα εγω ο γιωργος ο βασιλης και ο δημητρης) δεν ειναι ελληνας?

Με ρωτησε κανενας (εμενα η τον Βασιλη που μπορω να ξερω) εστω και εντελως τυπικα, αν θελω να λεγετε το benching team του thelab.gr Η.Ο.Τ? δεν οικιοποιουμε την αποκλειστικοτητα να 'εχω' την ελληνικη ομαδα, θα μπορουσατε να την πειτε Hellas Thelab Benchers η οτιδηποτε αλλο, και ενοειτε δεν θα ειχα προβλημα, οπως και ο gprhellas που εβγαλε μια ομαδα που εχει τον ορο Hellas μεσα και οχι μονο δεν εχω προβλημα αλλα και σε πληροφορω οτι παρα πολλες φορες benchαρουμε και μαζι

Βαγγέλη, σοβαρέψου... τι είναι αυτά που λες???

Ποιος καταχράστηκε τι????

Την ομάδα την ονομάσατε όπως την ονομάσατε, αφού ξεκίνησα την όλη ιστορία του hwbot στο lab...

Φτιάξατε την ομάδα και ήρθα ο ξύπνιος και σας "έκλεψα" το όνομα?? ffs, μην το γαμάτε τελείως το θέμα, πείτε ότι θέλετε να πείτε, μην πείτε αν δεν έχετε κάτι να πείτε, αλλά και η παπαρολογία έχει όρια...

Έλα ηρεμήστε...

Φάνη δεν θα ήθελε να πέι την λεξη καταχράστηκε...θα του ξέφυγε πάνω σε αυτά που έγραφε...

Όυτε εσύ πιστέυω θα ήθελες να πεις τα περι παπαρολογίας και θα τα είπες πάνω στην άμυνα σου προς τον Βαγγέλη.

Relax guys....

Για την ημερομηνία όμως του Hellas Overclocking Team και για το πότε φτιάχτηκε είμαι και εγώ 100% σίγουρος πως υπ΄ρχε πριν την ομάδα του Lab και πιστέυω μπορεί να επιβαιβεώσει και ο Hipro5 και ο dimcar...

Στο bot η ομάδα λέει πως δημιουργήθηκε 20/04/2006

ενώ εμείς είχαμε την HOT απο εδώ (13/03/2006)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=92444&highlight=HOT

ΕΔΙΤ : Ακόμα πιο πρίν 05/02/2006

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88455

και πιθανόν και λίγο πιο πρίν αλλά δεν βρίσκω άλλο λινκ τέτοια ώρα...

Τώρα θα βρούμε λύση για την ομάδα?Η να συνεχίσει ο καθένας τον δρόμο του και να "μαλώνουμε" μέσα σε εισαγωγικά πάντα?

Βασίλη, υπογραφές με το όνομά της ομάδας, ανεβάσατε μετά την δημιουργία του hwbot στο thelab.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που κάποια παιδιά χαλάστηκαν και έφυγαν. Ρώτησε τον Γιώργο για λεπτομέρειες.

Το αν είχατε φτιάξει ομάδα πριν, πως την είχατε ονομάσει κλπ κλπ, ούτε ξέρω, ούτε και έχω λόγο να ξέρω. Το έμαθα, όπως και πολλοί άλλοι, όταν ανεβάσατε τις υπογραφές.

Η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο thread έχει να κάνει με την διόρθωση των κακών κειμένων.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας σας.

btw, τι ακριβώς πρέπει να δω από τα links? :p

Λύση για την ομάδα? πως το εννοείς ακριβώς?

Το όνομα της ομάδας(στο thelab) το άλλαξα, μιας και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της Hellas(αν με πιανς).

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 16:21]

μπας και τις παιρνεις απο αγγλια , για αυτο? ειναι ρυθμισμενες σε μια εβδομα σε ιρλανδικο εδαφος να selfdestruct

:hehe:

Εχω αρχισει νιωθω πολύ τυχερος που σε κανα μηνα 2 , θα κλεισει χρόνο η p5b-dlx , με νερά , phase change , και παράλληλα και 24/7 ανοικτη μιας και δεν παιζει 2ρο pC.

Μάλλον τις δέρνει-χτυπά-μαστιγώνει-κακομεταχειρίζεται τις μητρικές του ο κόσμος γιαυτο ψοφάνε , αλλα πάνε και κομμάτια ομως. :D

Αρχική απάντηση από RootX

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που κάποια παιδιά χαλάστηκαν και έφυγαν. Ρώτησε τον Γιώργο για λεπτομέρειες.

Ναι τα ξέρω τα έχουμε συζητησει...άλλα όταν κάποιος έχει πρόβλημα δεν το λέει πουθενά να δουμε αν μπορουμε να βρουμε μια λυση. Να φανταστεις το έμαθα 2 μηνες μετά...

’λλα όπως λές και εσύ ήταν μια αφορμή ,που πιθανόν άμα το συζητούσαμε να υπήρχε λύση.Αφού δεν συζητήθηκε(τουλάχιστον ανοιχτά,γιατί για πιο προσωπικά δεν ξέρω)...μάλλον αυτοί που χαλάστηκαν ,δεν ήθελαν μια λύση.

btw, τι ακριβώς πρέπει να δω από τα links? :p

Ότι απο τότε είμαστε μαζί και είχαμε υπογραφές HOT,πρίν φτιαχτεί η ομάδα...σε αυτό επιμένω... :)

Λύση για την ομάδα? πως το εννοείς ακριβώς?

Το όνομα της ομάδας(στο thelab) το άλλαξα, μιας και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της Hellas(αν με πιανς).

Λύση για την ομάδα εννοώ να γίνει μία Ελληνική με όλα τα ελληνικα Site....

Σε πίανω,σε πιάνω..

Αρχική απάντηση από hipro5

Χα, χα, χα.........Εσείς το παραμαμήσατε το θέμα ρε...... :D

Είπαμε αλλά όχι κι έτσι...... :unsure:

Δε το σταματάμε κάπου εδώ γιατί δε βλέπω να έχει άλλο νόημα πλέον..... ;):)

Τέλος.... :)

Γιώργο δεν το μαμήσαμε..συζήτηση κάνουμε.. ακόμα ..:p

θέλετε να βρούμε μια λύση ή όχι?

hipro5-RootX

unseen

Linos

To bot δεν μπορεί να τραβάει αποτελέσματα απο διαφορετικές database.

Θα πρέπει να φτιαχτεί ένα νέο fora με ουδέτερο όνομα ή με όλα τα ονόματα απο τα Site και να τα βάζουμε εκέι.

Τα αποτελέσματα θα παραμένουν στα Site του καθενός μόνο και μόνο για να βλέπουμε την εσωτερική κατάταξη αλλά θα μεταγραφούμε όλοι στην νέα ομάδα για να έχουμε μία τελική βαθμολογία.

Σας ακούω..

Εγώ θέλω: H.O.T. (Hellas O/C Team) ........ :)

Ουδέτερο από ΚΑΘΕ φόρουμ και όποιος θέλει έρχεται..... :D

Θα ποστάρει ο καθένας στο φόρουμ που γουστάρει ;) και θα είναι στο H.O.T. σαν ομάδα.......Ελπίζω να είναι μία "ουδέτερη" λύση αυτή..... ;):)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.