Jump to content

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

elefsinaras

Recommended Posts

δεν ειχα τι να κανω βρεχει κιολας και ειπα να κανω καμια........%*&^)(*κια

ετσι λοιπον λεω για να δω τι κανουμε στο O/C σαν Ελληνες κλοκερς μπηκα σε ολα τα ελληνικα site που εχουν ομαδες στο bot και μαζεψα τους 10 πρωτους

στο 1μ και 32μ ετσι εχουμε και λεμε

spi 1m

1 -- 9.19 sec

2 -- 9.81 sec

3 -- 9.83 sec

4 -- 9.91 sec

5 -- 10.00 sec

6 -- 10.03 sec

7 -- 10.09 sec

8 -- 10.30 sec

9 -- 10.31 sec

10 -- 10.58 sec

M.O = 10.005 SEC

SPI 32m

1 -- 564.17 sec

2 -- 594.89 sec

3 -- 598.56 sec

4 -- 607.69 sec

5 -- 617.30 sec

6 -- 623.00 sec

7 -- 634.00 sec

8 -- 643.91 sec

9 -- 647.94 sec

10 -- 652.75 sec

M.O = 618.42

λοιπον απο οτι ειδα στο 1μ οι Ελληνικες ομαδες ειναι

απο 4η εως 27η ..........ενω θα μπορουσε να ειναι 3η παγκοσμια με πολυ μικρη διαφορα απο τον 2ο.......

και στο 32μ ειναι απο 2η.........εως *%)*ματα ενω επρεπε να ειναι πρωτη και με διαφορα στα 618.42 sec

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...........ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ πάντως θα πάρω τον SLN και τον Darkcount και θα πάμε να ανοίξουμε ξεχωριστό site/forum/ομάδα στο hwbot. Οι τρεις μας, έτσι με μαγκιά.

Και ίσως να αφήσουμε και τον spc να μπει για τίποτα ούζα...

Πλάκα πλάκα, τα ίδια άτομα που λέγανε στον hipro "μπράβο Γιώργη, ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα", είναι τα ίδια άτομα που πουλέψανε, ρίχνοντας την πισώπλατη στην ελληνική ομάδα και χωρίζοντας την πιθανή ελληνική πρωτιά σε 5 διαφορετικές, χαμηλότερες θέσεις στη λίστα.

Go team Turkÿi ενωμένη δυνατή!

wp, gg & υγεία να'χουμε...

Αρχική απάντηση από Chosen

Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ πάντως θα πάρω τον SLN και τον Darkcount και θα πάμε να ανοίξουμε ξεχωριστό site/forum/ομάδα στο hwbot. Οι τρεις μας, έτσι με μαγκιά.

Και ίσως να αφήσουμε και τον spc να μπει για τίποτα ούζα...

Πλάκα πλάκα, τα ίδια άτομα που λέγανε στον hipro "μπράβο Γιώργη, ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα", είναι τα ίδια άτομα που πουλέψανε, ρίχνοντας την πισώπλατη στην ελληνική ομάδα και χωρίζοντας την πιθανή ελληνική πρωτιά σε 5 διαφορετικές, χαμηλότερες θέσεις στη λίστα.

Go team Turkÿi ενωμένη δυνατή!

wp, gg & υγεία να'χουμε...

Totally_agree

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 14:08]

Αν βρειτε καποιον αλλο τροπο για να μας δινουν hardware να παιζουμε να μας τον πειτε και να αφησετε τις εξυπναδες.

ελα ρε σι Χρηστο αυτο ειναι το προβλημα ?

για σενα ειναι οκ να ειμαστε 200 διαφορετικες ομαδες

και ενω υπαρχουν σκορ να πανε χαμενα ?

αλλες ομαδες θα εκαναν κρα να εχουν τετοιες μοναδες

και εμεις απο μονοι μας τα σπαμε ?

και τελος αν αυτο το παραπονο μου εχει να κανει με

εξυπναδα και εξυπναδες οκ θα προσπαθησω να ειμαι

βλακας απο αυριο.........

φιλε winters...........

εχεις μια αποψη εχω μια αποψη αυτο πιστευω το καταλαβες

ΝΑΙ αυτο ειναι το προβλημα μας. Τους τελευταιους 4 μηνες το pcmagazine μας δινει hardware σε ανταλαγμα να δινουμε υλικο για αρθρα. Με αυτο το υλικο κανουμε οτι μπορουμε. Οπως εγραψε και ο winters δεν ειναι εθνικη υποθεση το oc. Εγω θελω να benchαρω και να γινομαι καλυτερος overclocker. Σε ποια ομαδα θα ειμαι προς το παρον δεν με αφορα. Αν αυριο μου δινει το lab hardware θα benchαρω για το lab. Και δεν πηγαινε σε σενα το εξυπναδες.

@ea6gka υπαρχει καποιο προβλημα και πετας υπονοουμενα?Γιατι αν εχεις να μας το πεις. Πιστευω πως σου εχουμε φερθει ενταξει οσες φορες μας τιμησες με την παρουσια σου.

Εγώ έχω να πω ότι η ομάδα ΔΕΝ είναι "thelab.gr team" όπως τα άλλα site με τις ομάδες τους να είναι συνώνυμες με το site τους, αλλά είναι "γενικός όρος" "Hellas Overclocking Team"..........’ρα δεν απευθύνεται ΑΜΕΣΑ σε κάποιο φόρουμ, αλλά γενικά στην Ελληνική συμμετοχή.....Εκεί νομίζω υπάρχει κάποια διαφορά.....

Οι μετανάστες μας που ζουν σε άλλες χώρες, αν θα δουν το "Hellas μπλα-μπλα" θα αισθανθούν "κάτι" για παράδειγμα απ'το να δουν το "superhero team" που μπορεί να μη του δώσουν και σημασία στο κάτω κάτω...... :nothing:

κι'όμως υπαρχει λύση.

Πάντα οι 'Ελληνες έβρισκαν λύσεις , τουλάχιστον πριν δυο χιλιάδες χρόνια.......τώρα μάλλον βαριούνται μέχρι...δεν ξέρω.....θέλω να είμαι αισιόδοξος.:flower:

φιλε winters 3η θα ηταν η ομαδα 10.005 ειναι μιροτερο του 10.030 στον πινακα θα ελεγε 10.00 οι αλλοι ειναι 10.03.......ασχετο αυτο και διαφορα 0.02 sec απο τους δευτερους

ρε σι Χρηστο οκ μερικοι για καποιους λογους εχουν καποιες χορηγιες οκ και τι με αυτο ?

εγω ειμαι στο αθλημα ενα χρονο και τα εχω αγορασει ολα ρε Χρησταρα δηλαδη ειμαι λακαμας ?

εμπλεξα με χομπι ακριβο πριν τα ετρωγα στο καζινο

τοτε ημουν λακαμας...........

και 6-7 mobo εφαγα και 4-5 cpu αλλαξα και μνημες απο εξω εφερα μου τα εδωσε κανενας ?

και εγω και ο gpr και stellaras και ο hadji_a και ο dom

kai o tsan και ο nick_p ολοι πληρωμενα τα εχουμε και ?

τα ονοματα ειναι τυχαια δεν εχουν καποια σειρα μην παρεξηγηθω απο κανεναν

αλλωστε ρε σι Χρηστο οπως ειπε και αλλος πρι.......ν εγω ποσταρω για την HOT ΟΧΙ για το thelab..........

ela re si George (GPR) αυτο μας εχει φαει ολο τι καναμε πριν 20000000 χρονια τωρα τι κανουμε φιλε και τωρα αστα να πανε........δεν μιλαω για το oc γενικα το λεω

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 20:06]

Kαλα μην κρυβομαστε και πισω απο το δακτυλο μας...

untitledps8.th.png

Αυτό που δείχνεις δεν έχει καμμία σημασία..........Έτσι είχε δηλωθεί η ομάδα απ'την αρχή........Τι πάει να πεί "μην κρυβομαστε και πισω απο το δακτυλο μας" ........κρύβεται κανένας?......γιατί εγώ τα βλέπω όλα ΦΑΝΕΡΑ...... :nothing:

Τέλος πάντων......όποιος γουστάρει έρχεται στη H.O.T. και όποιος δε γουστάρει φεύγει........Εγώ έτσι ξεκίνησα και έτσι θα μείνω.......άσχετα αν κάποια φιλαράκια την έκαναν...... :).......και σε όλα τα site μπαίνω χωρίς πρόβλημα με κανέναν....... :)

Αρχική απάντηση από ea6gka

Δηλαδη εμεις που τα σκαμε ειμαστε μαλακες? ή ειμαστε ανικανοι και δε μπορουμε και εμεις να γραψουμε αρθρα? αμα αρχισει ο καθενας να απαιτει για να δωσει σε μια ομαδα φαντασου τι θα γινει.

και να ξερεις οπως σκεφτεσαι εσυ για καποια πραγματα δε σκεφτομαστε ολοι οι αλλοι.

Το διαβαζω, το ξαναδιαβαζω και ακρη δεν βγαζω για το τι θες να πεις. Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου ακομα. Μλκας ή ανικανος δεν μπορω να σου πω αν εισαι. Κρινομαστε απο τα ποστ μας και το ποσο εχουμε βοηθησει την κοινοτητα.

Βλεπω οτι εχεις κανει 3 ποστ με υπονοουμενα και ειρωνικο τροπο και συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι σπαζεσαι. Οποιος θελει να ειναι πρωτος ΤΡΕΧΕΙ.Δεν περπαταει. Γιαυτο κι εμεις δεν περιμεναμε να μας ερθει το δεμα με το hardware σπιτι. Τρεξαμε,φτιαξαμε φορουμ, δωσαμε παρα πολυ χρημα καναμε σχεσεις, benchαραμε και εχουμε φτασει με κοπο εδω http://www.hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1455 Οσο μπορουμε θα συνεχισουμε.

Δεν μαλωσαμε με κανενα και δεν εχουμε προθεση.

Σε παρακαλω μην δινεις συνεχεια.

@elefsinaras

Αδερφε μου εγω παιρνω 1000 ευρω μισθο το μηνα. Δεν εχω πολυτελειες για καζινο ή για να αλλαζω μητρικες. Αυτη ειναι η διαφορα.

ο σκοπός που το H.O.T. ξεκίνησε ήταν να ενωθούμε όλοι σαν Έλληνες κάτω από ένα όνομα και να δείξουμε σε όλο το κόσμο ότι η μικρή Ελλαδίτσα δεν είναι τόσο μικρή... για μένα δεν είναι τόσο κακό να υπάρχει "εσωτερικός" ανταγωνισμός, γιατί μόνο έτσι γινόμαστε καλύτεροι... προς τα έξω όμως, θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι.. το κακό όμως είναι ότι δεν το hwbot δεν έχει τρόπο να "ενώνει" τα αποτελέσματα ανά χώρα...

ελα ρε παιδια εγω ανοιξα ενα παλιothread με αφορμη ενα παραπονο μου και παμε να το κανουμε προσωπικη κοντρα ο ενας με τον αλλο οκ ας το μαμησουμε να τελειωνει................

παντως τα σκορ υπαρχουν ενω αλλοι κανουν κρα να

δουν τετοια νουμερα............οκ απο μενα τελος

οκ ρε σι Χρηστο να με βαλουν φυλακη τοτε και να μου

κανουν κατασχεση.......τα εχουμε πει και πριβε οτι

αρκετοι που εχουν κατι εχουν παλεψει δεν τα βρηκαν ετοιμα δηλαδη πρεπει να αισθανομαι ενοχος που μπορω

και κανω κανα γουστο παραπανω ?

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ 1000

ΕΥΡΟ Η 10000

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 20:44]

Γιαυτο κι εμεις δεν περιμεναμε να μας ερθει το δεμα με το hardware σπιτι.

Υπάρχει κάποιος που για να φτάσει σε σημείο να του "'έρθει το δέμα με το hardware σπίτι" έχει ξοδέψει πρίν τόσα πολλά που ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς.......Επίσης έχει πεινάσει και έχει μείνει και χωρίς φράγκο στην τσέπη και άδειο το ψυγείο της οικογένειας (τόσο μαμάκας ήταν αλλά είχε/έχει πάθος με την Ελλάδα)....Γι'αυτό θα ήταν καλύτερα να σταματήσουμε κάπου εδώ αυτή την κουβέντα..... ;):)

Σωστα γιωργο. Δεν αναφερομαι σε σενα γιατι ειναι γνωστο οτι κανεις τα παντα για να benchαρεις. Κι εγω προσωπικα εχω δωσει παρα πολλα και οχι μονο σε hardware. Ρωτα τον esdee ποσο κοστιζουν τα υλικα που παιρνει για να φτιαχνει cascade και ποσο χρονο του τρωει σε δοκιμες.

Αρχική απάντηση από Winters

Kαλα μην κρυβομαστε και πισω απο το δακτυλο μας...

untitledps8.th.png

Επειδή ακριβώς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, πάρε ένα link μήπως σου ξεκαθαρίσει την εικόνα, http://www.hwbot.org/forums/viewtopic.php?id=56

Τσέκαρε και την ημερομηνία του ποστ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.