sofix Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2007 αντιμετωπιζω ενα θεμα με το battlefield 2142.. ειμαι στο μενου του παιχνιδιου,αν βγω απο το game στα windows και μετα προσπαθησω να επιστρεψω στο menu του παιχνιδιου,πεταει μαυρη οθονη,ακουγεται μουσικη,αλλα δεν επιστρεφει...ουσιαστικα δεν μπορω να κανω minimize και μετα να επιστρεψω.νομιζω ολοι οι gamers μπορουν να δουν πχ ενα mail κ να γυρισουν in game χωρις να χρειαστει να φορτωσεις παλι το παιχνιδι απο την αρχη.. μου εχει σπασει τα νευρα.. το συστημα ειναι 4300@3420ΜΗζ,2X1GB ram,7800GTX..παλιοτερα νομιζα ειναι θεμα ram,αλλα τωρα με 2GB τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost O/C Μάϊος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 ισωσ drivers καρτας γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Ελαττωματικες μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 24, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 19:34] Ελαττωματικες μνημες... μουφες μνημες μου εδωκες ορε συντεκνε? θα μου κανεις επιστροφη χρηματων αν στις στειλω για RMA? τιποτα on-topic εχεις να γραψεις ρε ναυτουμπα smpammeritzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Ναι θα σου κανω επιστροφη χρηματων. ΟΤΑΝ καποια στιγμη μου δωσεις τα λεφτα, θα στα γυρισω πισω. Γιδι...Πρωτα δοκιμασε μηπως ειναι θεμα σταθεροτητας.Επισης πιστευω οτι μετα την μαυρη εικονα που παιρνεις, εχεις δοκιμασει να ξανακανεις minimize και ξανα restore window. Εμενα σε παιχνιδια που το εχει κανει σε random φασεις, απλα δοκιμαζω να αλλαξω "εικονα" στα τυφλα και συνηθως επανερχεται η εικονα. Δηλαδη εσυ ας πουμε το εχεις αφησει π.χ. στο "main menu".Δεν ξερω απο BF, γενικα μιλαω.Οποτε εστω οτι θα ειναι η πρωτη επιλογη το "resume" πατας π.χ. μια κατω το βελακι να πας στα "video options" και μετα αυτοσχεδιαζεις... κανα esc να γυρισεις πισω στην οθονη και τετοιες ταρζανιες. Αν μπορεις αλλαξε και αναλυση στα τυφλα. Κι αυτο εχει πετυχει σε μενα, απλα μου φαινεται τρελλη ταλαιπωρια κατι τετοιο. Εμενα πολυ σπανια τυχαινει να γινεται αυτο σε παιχνιδι και μια τετοια λυση περισσοτερο ειναι για να περασει η ωρα παρα για να επιλυσω το προβλημα καθως το να τα κανεις ολα τα παραπανω, ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που το κανεις minimize, ειναι πιο χρονοβορο απο το να κανεις restart. Ενα uninstall-reinstall θα ηταν καλυτερη φαση μαζι με νεους forceware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.