Jump to content

AMD or INTEL?o/c questions

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 15:55]

Ιntel.... Aλλα αν δε βαριοσουν θα το εβρισκες και μονος σου...

χμμ..πώς θα μπορούσα να το διαπιστώσω μόνος μου?απ΄τις παρουσιάσεις των ιντελ σε περιοδικό που τα παίρνει απ'την ίντελ?ο μόνος τρόπος να εξακριβώσω τν ποιότητα κ' τν απόδοση 2 προιόντων διαφορετικής εταιρίας είναι είτε μέσα απο review pc-mag/pcw ή από ιδιώτες που έχουν δοκιμάσει προιόντα κ' τν 2 εταιριών...κ 'επειδή σε pcmag/pcw δν βρήκα κάποιο σχετικό άρθρο είπα να θέσω ερώτημα σε κανα 2 φόρουμ κ να βγάλω άκρη....

Ο winters φαντάζομαι εννοεί πως αν, στα 1-2 φόρα που σκέφτηκες να ποστάρεις, έκανες μια αναζήτηση θα έβρισκες αμέσως άπειρα θέματα.

Όπως και να χει δεν είναι και κόπος να απαντήσει και κάποιος...

Παρε ιντελ :)

τετοιες ερωτησεις δεν κανουνε εδω μεσα φιλε μου:hehe: γιατι θα μας φανεν λαχανο η ιντελαδες,περα απο την πλακα,ΝΑΙ η ιντελ αυτην την στιγμη ειναι πολυ ΜΠΡΟΣΤΑ,βεβαια παιζουνε ρολο πολυ παραγοντες οπως,το τσιπακι,η θερμοκρασια,και οι φουρνιες επεξεργαστων που βγαινουν ανα εβδομαδες

Αρχική απάντηση από Purple_Haze

Ο winters φαντάζομαι εννοεί πως αν, στα 1-2 φόρα που σκέφτηκες να ποστάρεις, έκανες μια αναζήτηση θα έβρισκες αμέσως άπειρα θέματα.

Όπως και να χει δεν είναι και κόπος να απαντήσει και κάποιος...

Παρε ιντελ :)

Ετσι ακριβως...

:T:

ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες+winter srry αν στην βγήκα λίγο άγρια:o

ΥΓ:Ποιό μοντέλο συμφέρει για ο/c?τώρα έχω pentium4 3Gh κ' θέλω να πάρω κάποιο μοντέλο που να έχει αισθητή διαφορά απο άποψη ταχύτητας(άρα μν προτείνετε κανα Ε4300:TD: )δν μ'ενδιαφέρει το κόστος απόκτησης(έτσι κ αλλιώς η ίντελ μεχρι τον αύγουστο δν παίζει να έχει κάνα επεξεργαστή πάνω απο 200 έτσι όπως το πάει:devil: )

Σιγα ρε συ δν εγινε κ τιποτα..... Μακαρι ολοι να μου την "εβγαιναν ετσι".... (Αραγε ο αλλος τις εκαψε ή ακομα?)

Θα παρεις και mobo+ram?

Πες περιπου ποσα φραγκα θα δωσεις για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.... Με τι λογικη δεν με νοιαζουν τα λεφτα παρε τα ακριβοτερα κ τελειωσε....

Έχω την asus p5b-v(λέτε να θέλει άλλαγμά?το θέμα είναι ότι αφότου τν αγόρασα έμαθα τν διαφορά που έχει chipset από chipset...ήταν να πάρω p5b-dlx!)επίσης όταν λέω ότι δν μ'ενδιαφέρει το κόστος δν εννοώ ότι είμαι κανά αλλοπαρμένο fanboy που είδε quadcores κ χάρηκε...θέλω η αγορά μου να αξίζει 100%(αν κ αυτό είναι λίγο δύσκολο,το ξέρω :getlost: )

Kαλο ειναι να αλαξεις τη μητρικη αν μπορεις...

p5b-dlx + e6420

και μετα αν θες να χωσεις κατι ακομα πας σε e6600 κατα 1ο λογο ή σε p5k-dlx κατα 2ο.... (Μπορεις να παρεις και τη commando αλλα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα απο την p5b)

αν αποφασίσω ν'αλλάξω μιά κ καλή το σύστημά μου αλλά να το κάνω turbo pc(turbo ταχύτητα,απόδοση,κ' αντοχή σε o/c)τι να πάρω?έχω:M/B:Asus p5b-v

GPU:MSI x1900pro 256mb

RAM:Corsair 2x512 ddr2 675Mh 4-4-4/12

CASE:Soprano Dx black

PSU:BeQuiet 700w

+cooler thermalTake me akasa fun 12"

η γνωμη μου για αυτα

M/B:Asus p5b-v

η διαταξη ειναι καλη τωρα ειναι κριμα να μην βαλεις 2 gb ram, τωρα για τη καρτα γραφικων νομιζο καλυτερα 8600 GTS 256MB

Αρχική απάντηση από v.djay!

αν αποφασίσω ν'αλλάξω μιά κ καλή το σύστημά μου αλλά να το κάνω turbo pc(turbo ταχύτητα,απόδοση,κ' αντοχή σε o/c)τι να πάρω?έχω:M/B:Asus p5b-v

μητρικη κ μνημες

Αρχική απάντηση από Inlovem [Σήμερα, στις 07:50]

η γνωμη μου για αυτα

M/B:Asus p5b-v

η διαταξη ειναι καλη τωρα ειναι κριμα να μην βαλεις 2 gb ram, τωρα για τη καρτα γραφικων νομιζο καλυτερα 8600 GTS 256MB

dn θέλω παιχνίδια κ γενικά πές τε μου τι να πάρω...συγκεκριμένα μοντέλα δν έχω καιρό για ψάξιμο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.