spike83 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2007 Καλησπερα .. Μολις χθες αγορασα το δευτερο στικακι της ΚΙΝΓΚΣΤΟΝ DDR2 5300@667 To τοποθετισα πανω στην μητρικη και οταν ξεκινησα το πισι πηγα στα προπερτιες να δω οτι την Αναγνωρισε. Εκει με περιμενε μια μινι Εκπληξη. Εγραφε μονο 1 γιγα! Ανοιξα το CPU-z , εκει μου εδειξε οτι οντως εχω 2 γιγα πανω στο πισι μου.. Αλλαξα τις θεσης τους αλλα και παλι τιποτα! παλι στο προπερτις δεν μου εβγαλε κατι το διαφορετικο.. Η μητρικη μου ειναι αυτη της υπογραφης μου... οπως και το υπολοιπο συστημα! 1.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στο γιατι γινεται αυτο ? 2. Και με ποιο προγραματακι θα μπορουσα να τεσταρο οτι δουλευουν και οι δυο μνημες , και οχι μονο η μια ????? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 24, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 cpuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 cpuz2 sorry για τα 2 ποστ αλλα οι εικονες δεν μου ανεβαινουν στο ιδιο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Δεξί κλικ στο My Computer και Properties πόσα ΜΒ λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 24, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 17:09] Δεξί κλικ στο My Computer και Properties πόσα ΜΒ λέει; sorry jpavly ανεβασα καταλαθος την ιδια εικονα 2 φορες! 1 γιγα μου γραφει .. Αυτο ειναι που με προβληματιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 24, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 μηπως δεν την κουμπωσες καλα την μια μνημη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάϊος 24, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 μια αφελης ερωτηση , το συστημα με το "προβληματικο" στικακι ξεκιναει windows?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 24, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Το συστημα ξεκιναει .. με ολους τους τροπους! Οπως ειπα .. το cpu-z το "βλεπει".. μονο στο properties δεν το βλεπει! απλα Θελω να μαθω εαν το συστημα μου δουλευει και τις 2 .. Υπαρχει καποιο προγραμμα που θα το δω αυτο πουθενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 24, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Μου έχει συμβεί και δεν το πίστευα. Κλείσε το πισί βγάλτο από το ρεύμα και ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε τις μνήμες άμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 24, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer Μου έχει συμβεί και δεν το πίστευα. Κλείσε το πισί βγάλτο από το ρεύμα και ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε τις μνήμες άμεσα το εχω κανει 5 φορες!!! εχω αλλαξει τις θεσεις του αλλεσ τοσες!!..ΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ .. ΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ? (σορυ φορ δε καπς) με τρελενει και μου σπαει παραλληλα τα νευρα! Ευχαριστω παντως παιδες για το ενδιαφερον σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamchaser Μάϊος 24, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Ctrl+alt+del και στο performance tab δες ποση physical memory δειχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 25, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Dreamchaser Ctrl+alt+del και στο performance tab δες ποση physical memory δειχνει. Σωστος ο φιλος.. κατι απλο το οποιο δεν το σκεφτικα! 1047.788 xmmm δεν νομιζω οτι μου αρεσει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιούνιος 3, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Σίγουρα δεν έχουν κουμπώσει καλά. ¨οσες φορές και αν το έχεις κάνει, απλά κάτι δε γίνεται όπως ακριβώς πρέπει. Βάλτες πάλι μέχρι να δείξει τα 2giga, ή δώσε σε κανά φίλο σου να τις βάλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 3, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Το μυστικό είναι στη δύναμη. Η μνήμη πρέπει να κάνει το κλικ του κουμπώματος και από τις δύο μεριές χωρίς να αγγίξεις τις ασφάλειες. Μπορεί να θέλει τόση δύναμη που να λυγίσει η μητρική, μην ανησυχήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιούνιος 3, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 φιλε pro εχεις δικημασει τους εξης τροπους? 1. βαλε μια μια την μνημη μονη της καθε φορα και και δες αν δουλευη? 2. βαλτε την μια στο 4 slot η στο 3 και δες απο το bios αν της βλεπει η μιτρικη σου. 3? ξανα περνα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.