nikoszax Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2007 Χρειαζομαι τις γνωσεις σας για αυτο το πραγμα. Εχω βαλει να κανει ενας υπολογιστης chkdsk /r εδω και πολλη ωρα αλλα ακομα ειναι κολλημενο στο 62%. Η ερωτηση ειναι η εξης: αν κανω reset, θα τα διαλυσω ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Μάϊος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 περίμενε λίγο ακόμα εάν παραμείνει κολλημένο κανε reset Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Ειναι κολλημενο μια ωρα τωρα. Να ανησυχω ή να κανω οντως reset? Δεν θα παθει κατι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 To πιθανότερο εκεί που έχει κολλήσει να έχει bad sectors. Να τους κάνει πιό bad ούτε ο Michael Jackson δε μπορεί Reset the bitch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 24, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Εντωμεταξη ο λογος που το κανω ειναι γιατι οταν ξεκιναω το pc, ενω δειχνει οτι θα μου βγαλει την εικονα για να πατησω ctrl+alt+del, μου δειχνει μια εικονα που γραφει εκκινηση των windows, παρακαλω περιμενετε και μετα νεκρο. Αν εχετε καμμια ιδεα, please πειτε την γιατι εχω απελπιστει. Απο το πρωι παιδευομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 24, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Απ'τη στιγμή που θα περάσεις το bios παα το F8 μέχρι να σου βγάλει την επιλογή safe boot και προχώρα από εκεί και πες μας τι γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 25, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Τιποτα, ουτε με safe mode, ουτε με lasto known configuration, και γενικα τιποτα δεν γινεται με καμμια απο ολες τις επιλογες. Κι επειδη το chkdsk /r εβγαλε μηνυμα οτι ο δισκος εχει ενα ή περισσοτερα σημαντικα (μια αλλη λεξη γραφει αλλα δεν την θυμαμαι τωρα) σφαλματα, θα κανω format να ξεμπερδευω. Τουλαχιστον δεν θα με παιδεψει γιατι ειναι ολα σε ενα cd ή dvd. Και το κουφο κομματι απο ολα ειναι οτι προχωραει μεχρι το 50%, παει κατευθειαν στο 75% και επιστρεφει στο 50%. Προχωραει σιγα σιγα στο 62% και εκει κολλαει. Κι επειδη δεν γινεται να το παιδευω πολυ γιατι ειμαι σε εταιρεια, θα κανω format και ο Θεος βοηθος. Ευχαριστω ολους οσοι ασχοληθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.