Jump to content

Νομικαριοι plz gather(παρανομα parking)

greekfragma

Recommended Posts

Μπράβο ρε Γιώργο...

Έτσι για να βλέπουν πολύ ότι τελικά με το "δε βαριέσε" κάνουμε μια τρύπα στο νερό.

Εγώ πριν λίγο καιρό έκανα κάτι ανάλογο σε έναν τύπο με καθαριστήριο ο οποίος σαν όλους τους έξυπνους που λες εσύ έβγαζε διάφορα σκαμπουδάκια, καρεκλίτσες, κάδους και τραπεζάκια για να πιάνει την θέση. Από την μέρα που ήρθε η τροχαία το μόνο αυτοκίνητο που δεν έχω ξαναδεί σε εκείνη τη θέση είναι το δικό του.:D

Στο ψαχνό τους ***last time dude***.

firingwg8.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma

εξελιξεις.....ο τυπας με το μαγαζι εφαγε προστιματακι.

Έστι έτσι δωσε τους όλους Αρτέμη..:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

..........βαρεθηκα να εχω παθητικο ρολο στη ζωη μου.........

Aποκελίεται..:hehe:

επισης το 2ο ποιο ενοχλητικο στα parking ειναι parking σε πολυκατοικιες με πολαπλες εισοδους (κατι που απαγορευεται επισης, μιας και αν θες parking για παραπανω απο 1 αυτοκινητα πρεπει να υπαρχει μια εισοδος και διαδρομος εσωτερικα για τις υπολοιπες θεσεις του parking)

Αρχική απάντηση από Bigi

fragma σε καταλαβαίνω.Ξέρεις, το θέμα στην Ελλάδα δεν είναι ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο, αλλά ότι εμείς οι πολίτες έχουμε μια νοοτροπία του στυλ, και τι θα γίνει άμα το κυνηγήσω το πράγμα;Τι θα κερδίσω εγώ;Τι θα αλλάξει, τσάμπα που θα κάνω το μλκα.

Ε αυτή η παγιωμένη αντίληψη οδηγεί σε παραβάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και που φυσικά η πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει αυτόκλητα.Η γνώμη μου είναι πως αν ο κάθε κύριος πονηρίδης ήξερε ότι κάνοντας μια μαγκιά θα τη βρει από το γείτονα ή εν γένει το συμπολίτη του, δεν θα την έκανε.Αυτή η αδιαφορία του συνόλου όμως είναι που τον ενθαρρύνει.

Στις αγγλοσαξονικές χώρες πχ. το σκυλί σου αν το πας έξω σε πάρκο και λερώσει, θα τρέξεις να τα μαζέψεις όχι γιατί θα σε τσακώσει ο big brother, αλλά γιατί ο δίπλα που θα σε δει δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσει έτσι.Τώρα σε εμάς τι φταίει και δε γίνεται αυτό δεν ξέρω.Πάντως μακάρι να σκεφτόταν όλος ο κόσμος έτσι...

απο τα πιο σωστα που εχω διαβασει/ακουσει :T:

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι ο κάθε μαγαζάτορας έχει το δικαίωμα να μην του φράζουν την είσοδο με αυτοκίνητα, δηλαδή από την πόρτα του καταστήματος του δικαίουται κάποια μέτρα ελεύθερα για έτσι ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των πελατών του, κυρίως ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Όσο για τους δημόμπατσους από όσες φορές τους χρειάστηκα και από όσες φορές και αν μίλησα μαζί τους έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι εντελώς άσχετοι (δεν ξέρουν τίποτα) και ότι απλά περνάν οι μέρες και πληρώνονται.

Υγ τα μισά (και λίγα λέω) παρκαρίσματα είναι παράνομα σύμφωνα με τον κ.ο.κ. (αποστάσεις από φανάρια, ταμπέλες, διασταυρώσεις, μονόδρομοι, μονοί/ζυγοί μήνες και πόσα ακόμα που ξεχνάω). Μην μου πεί κανένας ότι όταν βρίσκει θέση για παρκάρισμα έλεχγει αποστάσεις από διασταυρώσεις ή ότι κοιτάει το μήνα γιατί απλά θα μου πεί ψέματα. Μην το ψάχνετε, αφού το σύστημα κουτσοδουλεύει μην το πειράζετε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.