Jump to content

Ati x850xt HIS ice ποσο παει το μαλλι?

ison

Recommended Posts

Κράτα την ή χάρισέ τη σε κάνα φίλο. Δεν υπιστηρίζει καν SM3.0. Δυνατή κάρτα και η καλύτερη στην εποχή της αλλά η εποχή της πέρασε ανεπιστρεπτί.

μαξιμουμ 80 ηθελα να πω , συγνωμη. ε ενταξει δεν ειναι και για τα μπαζα η καρτα , παλια μεν δεν υποστηριζει και πολλα πραγματα αλλα παιζει παιχνιδια αρκετα και νομιζω τα παιζει αξιοπρεπεστατα

Αρχική απάντηση από ea6gka

μαξιμουμ 80 ηθελα να πω , συγνωμη. ε ενταξει δεν ειναι και για τα μπαζα η καρτα , παλια μεν δεν υποστηριζει και πολλα πραγματα αλλα παιζει παιχνιδια αρκετα και νομιζω τα παιζει αξιοπρεπεστατα

Σίγουρα τα παίζει. Μπορεί να υποσκελίσει μια 6800GT, αλλά το οτι δεν υποστηρίζει SM3.0 είναι μεγάλο μειονέκτημα μιλώντας για παιχνίδια που βγήκαν τα τελευταία 1,5 χρόνια.

Όταν βρίσκεις μια 7600GS με 60~70 η οποία παίζει SM3.0/HDR και επίσης κλοκάρει τρελά, είναι πολύ δύσκολο να δώσει κανείς 70~80 για μια Χ850.

Οκ thanx για καμια 100αρα την εκοβα εγω οποτε μεσα πανω κατω επεσα.

Έχω και εγώ εδώ μία με λίγο λιγότερη μνήμη απο 256mb :) λείπει ένα chip μνήμης...:p

Όποιος θέλει για CF να μου το πεί να του την χαρίσω...απλά να ξέρει ότι δεν δουλέυει..:hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Έχω και εγώ εδώ μία με λίγο λιγότερη μνήμη απο 256mb :) λείπει ένα chip μνήμης...:p

Όποιος θέλει για CF να μου το πεί να του την χαρίσω...απλά να ξέρει ότι δεν δουλέυει..:hehe:

Γεια σου φίλε μου,

Ενδιαφέρομαι για την κάρτα.

Δυστυχώς, κατόπιν συνεννόησης με τον ea6etcetc, δεν μπορώ να δώσω πάνω από 79 (80 - 1 μνήμη).

Φιλικά

Λάκης

Καλημέρα φίλε μου...

Δυστηχώς 79 για special έκδοση κάρτας με λιγότερο απο 256mb μνήμης(η μοναδική στον κόσμο) είναι πολύ λίγα.

Και όπως θα έιδες στην αγγελία είπα ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ.

Φιλικά πάντα

Πρίαμος

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 02:09]

Όταν βρίσκεις μια 7600GS με 60~70 η οποία παίζει SM3.0/HDR και επίσης κλοκάρει τρελά, είναι πολύ δύσκολο να δώσει κανείς 70~80 για μια Χ850.

Δεν νομίζω ότι η 7600GS πλησιάζει καν την X850XT στις επιδόσεις... Μην κοιτάμε μόνο αν υποστηρίζει SM3.0 ή όχι, το θέμα είναι στην πράξη πόσο καλά παίζει τα παιχνίδια η μία και η άλλη. !!!!!

Αρχική απάντηση από planetman

Δεν νομίζω ότι η 7600GS πλησιάζει καν την X850XT στις επιδόσεις... Μην κοιτάμε μόνο αν υποστηρίζει SM3.0 ή όχι, το θέμα είναι στην πράξη πόσο καλά παίζει τα παιχνίδια η μία και η άλλη. !!!!!

ΘΑ συμφωνησω εδω...στα reviews που ειδα χαλαρα την εχει η ati. Τωρα αν φαει overclock δεν ξερω τι παιζει. Οπως ειπατε το μονο κακο ειναι η υποστηριξη sm3.

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 02:09]

Σίγουρα τα παίζει. Μπορεί να υποσκελίσει μια 6800GT, αλλά το οτι δεν υποστηρίζει SM3.0 είναι μεγάλο μειονέκτημα μιλώντας για παιχνίδια που βγήκαν τα τελευταία 1,5 χρόνια.

Τι να υποσκελίσει μωρε Jimmy , 2 γενιές πίσω κάρτες είναι , θα εχει στο ενα game η μια 30fps και η αλλη 25 , και σε αλλο game θα γινεται το αντιθετο ακα και μπορει να καταλαβει ο χρήστης διαφορά.

Αρχική απάντηση από planetman

H X850 έχει σίγουρα μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από την 7600GS αλλά μην ξεχνάτε οτι η 7600GS θα παίζει τα παιχνιδια με SM3.0 ενώ η X850 θα παίζει σε SM2.0. Συν το οτι η 7600GS ίσως του δώσει μεγαλύτερο αβαντάζ σε OpenGL. Πέραν τούτου, ο πυρήνας είναι ΙΔΙΟΣ με της 7600GT απλά χρονισμένος χαμηλότερα. Με χάλκινη ψύκτρα που της έβαλα από 400 πήγε 500+ και οι μνήμες από 700 πήγαν 900+. H ATi από την άλλη δεν κλοκάρει καλά. Και από τη στιγμή που μιλάμε για μεταχειρισμένα, η εγγύηση μετράει. Η 7600GS θα είναι μάλλον σε εγγύση. Η Χ850, χλωμό το κόβω.

Θα προτιμούσα την Χ850 χαλαρά έναντι μιας 6600GT ή 6800, αλλά όχι από μια 7600 (η οποία τα πάει πολύ καλά και σε θέμα κατανάλωσης).

Αρχική απάντηση από Athens2004

Τι να υποσκελίσει μωρε Jimmy , 2 γενιές πίσω κάρτες είναι , θα εχει στο ενα game η μια 30fps και η αλλη 25 , και σε αλλο game θα γινεται το αντιθετο ακα και μπορει να καταλαβει ο χρήστης διαφορά.

’λλο αυτό. Η Χ850ΧΤ είναι πιο δυνατή από την 6800GT. Διαφωνείς? Δεν είπα κάτι περίεργο.

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 14:30]

Θα προτιμούσα την Χ850 χαλαρά έναντι μιας 6600GT ή 6800, αλλά όχι από μια 7600 (η οποία τα πάει πολύ καλά και σε θέμα κατανάλωσης).

Εγώ πάλι θα προτιμούσα την X850XT.

E εντάξει, ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με αυτά που ξέρει και αυτά που θέλει. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό.

Καρτα θρυλος για την εποχη της στην θεση σου αν ειχα agp mobo δεν θα την εδινα απλα θα την κραταγα Απλα μια απο τις καλυτερες agp που ειχα ποτε

Αν ειναι Pci ενοειται μεχρι να κυκλοφορησουν ακομα καλυτερς dx10 καρτες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.