Jump to content

Προβλημα με δικτυο!

Παπ

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, εστησα ενα δικτυο με εναν σταθερο υπολογιστη( ΧΡ) και με εναν φορητο (VISTA). Στην αρχη το δικτυο δουλεψε ολα κανονικα μετα απο ενα ρεσταρτ ξεκιννησαν τα προβληματα. Ο σταθερος υπολογιστης εχει DSL και την μοιραζει στον φορητο. Τα εκανα ολα κανονικα με τις IP και δουλευαν μια χαρα.... Τωρα μπορω να δω τους υπολογιστες αλλα δεν μπορω να δω τα αρχεια που μοιραζω. Οταν παταω να μπω στο αλλο pc μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο πραγμα που δεν τα ξερω γιατι ποτε δεν τα εχω βαλλει εγω.... Εχετε να μου προτεινετε κατι;;;(εκτος απο αγορα ρουτερ, το δικτυο ειναι προχειρο)

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!

Εισαι σωστος... το προβλημα λυθηκε εν μερη. Απο τον υπλογιστη με τα xp μπορω να δω τα αρχεια του υπολογιστη με τα VISTA. Απο τα vista οταν παω να δω τα αρχεια του αλλουνου ζηταει κωδικο προσβασης... Κατι να προτεινετε;;

Παιδια το προβλημα λυθηκε. Ξαναεκανα μια εγκατασταση δικτυου απο τιν πλευρα των ΧΡ και εφτιαξε. Δεν ζηταει πλεον κωδικο. Ευχαριστω τον kallileo για την γρηγορη απαντηση.:happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.