Παπ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2007 Γεια σας παιδια, εστησα ενα δικτυο με εναν σταθερο υπολογιστη( ΧΡ) και με εναν φορητο (VISTA). Στην αρχη το δικτυο δουλεψε ολα κανονικα μετα απο ενα ρεσταρτ ξεκιννησαν τα προβληματα. Ο σταθερος υπολογιστης εχει DSL και την μοιραζει στον φορητο. Τα εκανα ολα κανονικα με τις IP και δουλευαν μια χαρα.... Τωρα μπορω να δω τους υπολογιστες αλλα δεν μπορω να δω τα αρχεια που μοιραζω. Οταν παταω να μπω στο αλλο pc μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο πραγμα που δεν τα ξερω γιατι ποτε δεν τα εχω βαλλει εγω.... Εχετε να μου προτεινετε κατι;;;(εκτος απο αγορα ρουτερ, το δικτυο ειναι προχειρο) Σας ευχαριστω για τον χρονο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Στις ρυθμισεις για το Network των Vista καπου εχει την ρυθμιση για το password....κανε διπλο κλικ(δεν ειμαι σιγουρος) στο εικονιδιο του network στο tray και δες τις επιλογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Μάϊος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Εισαι σωστος... το προβλημα λυθηκε εν μερη. Απο τον υπλογιστη με τα xp μπορω να δω τα αρχεια του υπολογιστη με τα VISTA. Απο τα vista οταν παω να δω τα αρχεια του αλλουνου ζηταει κωδικο προσβασης... Κατι να προτεινετε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Μάϊος 24, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Παιδια το προβλημα λυθηκε. Ξαναεκανα μια εγκατασταση δικτυου απο τιν πλευρα των ΧΡ και εφτιαξε. Δεν ζηταει πλεον κωδικο. Ευχαριστω τον kallileo για την γρηγορη απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Κάτι τέτοια προβλήματα δεν είναι προβλήματα δικτύου αλλά προβλήματα του λειτουργικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.