Jump to content

Στήσιμο μηχανημάτων netcafe.

Jpp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται να φτιάξω υπολογιστές για χρήση netcafe. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε intel ή amd για να έχω μεγαλύτερη διάρκεια στο chipset και αν μην έχω πρόβλημα όταν στο άμεσο μέλλον θα βγάζω και άλλα μηχανήματα και θα θέλω να δουλεύουν όλα τα pc με ίδιο setup.

Αν οι μητρικές έχουν όλες chipset nforce 650i ultra και κάρτα γραφικών 8500 ή 8600(οι nvidia έχει βγάζει ίδιους drivers και για τις δύο κάρτες) άσχετα από το αν είναι msi η asus κτλπ δε θα δουλεύουν όλα με ένα setup;( δηλαδή να κάνουν όλοι οι δίσκοι σε όλα τα μηχανήματα).

οι drivers ειναι ιδιοι

οσο για mobo 8α ελεγα να πας σε καπια με intel chipset 965 - 975 gigabyte ds3

και θα εισια μια χαρα για πολυ κερο

Δεν θα ήταν καλύτερα το 650i αφού υποστηρίζει και bus 1333mhz.

για μενα οχι γιατι τα μηχανιματα ποσο 8α τα εχεις??? 2-3 χρονια θα σε βγαλουνε μια χαρα

αρα θα αποσβεσεις τα λεφτα σου και μετα τα δινεις ολα και πας για νεα. εσενα σε ενδιαφερει μονο τα φτινα υλικα αλλα και αξιοπιστα

οσο για το Bus που λες πολυ απλα οπως το παει η intel θα αλλαξουν αρχιτεκτονικες πυρινες ολα αρα σε κατι δνε θα εισαι σιμβατος λογο παλιου mobo

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.