Jump to content

Βοήθεια στο στήσιμο υδροψυξης.

QantonisQ

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι για watercooling για

CASE: Haf 922

CPU: Intel core i5 750 s1156

MOBO: Gigabyte P55A-UD6

GPU: GTX 460

Το HAF 922 παίρνει τριπλό ψυγείο,επίσης υπάρχει κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα για να περιοριστουύν τα money της μεταφοράς ;

EK-Supreme HF - Full Nickel

EK-BAY SPIN Reservoir - Plexi

EK-DCP 4.0 (12V DC Pump

EK-CoolStream RAD XT (240)

EK-PSC Fitting 12mm - G1/4 Black

TUBE PVC 15,9/11,1 UV RED

Σύνολο 246 χωρίς τα μεταφορικά που θα είναι κανένα 30€ ...

Γεια σου φιλε!!!

Η επιλογη του κουτιου σου θα σε βοηθησει πολυ στο θεμα της υδροψυξης μιας και ειναι απο τα κουτια που γινονται ευκολα "νερουλαδικα" και δεν χρειαζονται τρελες πατεντες για να χωρεσουν ολα μεσα. Επιπλεον υπαρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ συλλογη με φωτογραφιες απο υδροψυκτα haf εδω. Ριξε μια ματια να παρεις καμια ιδεα ;).

Απο οσο ξερω, πανω μπορει να χωρεσει ενα τριπλο, αλλα θα πρεπει να ανοιξεις μια τρυπα για τον 3ο ανεμιστηρα γιατι οι τρυπες που υπαρχουν ηδη ειναι για διπλό. Αν ημουν στην θεση σου θα την εκανα.

Δευτερον, δεν ειναι αναγκη σε μια υδροψυξη να ειναι ολα της ιδιας εταιριας!!! :p

Τα καλυτερα block της αγορας πλεον ειναι το Swiftech Apogee XT και το HeatKiller rev 3.0, οποτε θα σου προτεινα να ψαξεις για ενα απο τα 2. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι και πιο φθηνα απο αυτο που σκεφτεσαι να αποκτησεις.

Προσπερναω τανκ και σωληνες καθως θεωρω οτι ειναι θεμα γουστου και συνεχιζω με το ψυγειο.

Σιγουρα η καλυτερη επιλογη θα ηταν ενα Thermochill, αλλα ειναι πανακριβο. Εγω θα ημουν αναμεσα στο Nexxxos Xtreme και στο Swiftech MCR320 που παιζουν περιπου στα 60-70 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Την αντλια αυτη πρωτη φορα την βλεπω, θα κανω μια ερευνα αργοτερα να δω τι πουλια πιανει.

Υ.Γ. ξεκινα να κοβεις την πλαινη σιτα για να βαλεις παραθυρο!!!!!

Hmmm,θα τα έχω υπόψιν μου όλα αυτά,ωραίος !

Σκεφτόμουν απλά αν το παίρνει,όσο για το μοντάρισμα (τις τρύπες για τα fan) σιγά το πράγμα...

Αν χωράει είναι ok :brille011:

Έβαλα μονο από την ΕΚ γιατί αυτή μου ήρθε εκείνη την στιγμή και με βολεύει που μπορώ να βρω εύκολα τους σωλήνες και τα ρακόρ για τα προϊόντα της.

Η σήτα είναι θέμα χρόνου και οποτε βρω κάπου plexiglass :hut031:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.