QantonisQ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2010 Καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι για watercooling για CASE: Haf 922CPU: Intel core i5 750 s1156MOBO: Gigabyte P55A-UD6GPU: GTX 460Το HAF 922 παίρνει τριπλό ψυγείο,επίσης υπάρχει κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα για να περιοριστουύν τα money της μεταφοράς ;EK-Supreme HF - Full Nickel EK-BAY SPIN Reservoir - Plexi EK-DCP 4.0 (12V DC Pump EK-CoolStream RAD XT (240) EK-PSC Fitting 12mm - G1/4 Black TUBE PVC 15,9/11,1 UV REDΣύνολο 246 χωρίς τα μεταφορικά που θα είναι κανένα 30€ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Θα ρωτήσω την Aquatuning.de με την οποία συνεργαζόμαστε πλέον επίσημα, μήπως μπορεί να μας κάνει καλύτερες τιμές στα μέλη του OOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Αύγουστος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Γεια σου φιλε!!! Η επιλογη του κουτιου σου θα σε βοηθησει πολυ στο θεμα της υδροψυξης μιας και ειναι απο τα κουτια που γινονται ευκολα "νερουλαδικα" και δεν χρειαζονται τρελες πατεντες για να χωρεσουν ολα μεσα. Επιπλεον υπαρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ συλλογη με φωτογραφιες απο υδροψυκτα haf εδω. Ριξε μια ματια να παρεις καμια ιδεα . Απο οσο ξερω, πανω μπορει να χωρεσει ενα τριπλο, αλλα θα πρεπει να ανοιξεις μια τρυπα για τον 3ο ανεμιστηρα γιατι οι τρυπες που υπαρχουν ηδη ειναι για διπλό. Αν ημουν στην θεση σου θα την εκανα. Δευτερον, δεν ειναι αναγκη σε μια υδροψυξη να ειναι ολα της ιδιας εταιριας!!! Τα καλυτερα block της αγορας πλεον ειναι το Swiftech Apogee XT και το HeatKiller rev 3.0, οποτε θα σου προτεινα να ψαξεις για ενα απο τα 2. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι και πιο φθηνα απο αυτο που σκεφτεσαι να αποκτησεις. Προσπερναω τανκ και σωληνες καθως θεωρω οτι ειναι θεμα γουστου και συνεχιζω με το ψυγειο. Σιγουρα η καλυτερη επιλογη θα ηταν ενα Thermochill, αλλα ειναι πανακριβο. Εγω θα ημουν αναμεσα στο Nexxxos Xtreme και στο Swiftech MCR320 που παιζουν περιπου στα 60-70 ευρω αν θυμαμαι καλα. Την αντλια αυτη πρωτη φορα την βλεπω, θα κανω μια ερευνα αργοτερα να δω τι πουλια πιανει. Υ.Γ. ξεκινα να κοβεις την πλαινη σιτα για να βαλεις παραθυρο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Αύγουστος 25, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Hmmm,θα τα έχω υπόψιν μου όλα αυτά,ωραίος !Σκεφτόμουν απλά αν το παίρνει,όσο για το μοντάρισμα (τις τρύπες για τα fan) σιγά το πράγμα...Αν χωράει είναι ok :brille011:Έβαλα μονο από την ΕΚ γιατί αυτή μου ήρθε εκείνη την στιγμή και με βολεύει που μπορώ να βρω εύκολα τους σωλήνες και τα ρακόρ για τα προϊόντα της.Η σήτα είναι θέμα χρόνου και οποτε βρω κάπου plexiglass :hut031: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 26, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 αν εισαι Θεσσαλονικη, Plexiglass εχει στο Praktiker στη Θερμη κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Αύγουστος 26, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Δεν είμαι,ίσως έχει και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Αύγουστος 26, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Παιδιά,με κάτι τέτοιο (βλέπε φωτό παρακάτω) θα έχω καλύτερες θερμοκρασίες από ένα τριπλό ψυγείο ; Επίσης κάτω χωράει διπλό ψυγείο και το psu ; [ATTACH]9110[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 26, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 εννοεις σε ενα κυκλωμα με μια αντλια?Σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο το τριπλο.Κατω χωραει διπλο αν καταργησεις μια δυο θεσεις δισκων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Αύγουστος 26, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2010 Έφτιαξα άλλη μια... Πιστεύω πολύ καλύτερη από την προηγουμενη. [ATTACH]9112[/ATTACH] Εδώ πληροφορίες που βρήκα για την αντλία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.