Jump to content

Τι ψυξη για μνημες VGA??? (core watercooled)

mefistofelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη θα τοποθετήσω υδροψυξη στην καρτα γραφικων μου(Χ1600ΧΤ) θελω να ρωτησω τι ψυκτρακια μπορω να βαλω πανω στις μνημες και με τι παστα να τα κολλησω?

ΑS5 ή Ceramique?

Για ψυκτρακια μπορω να κοψω παλιες ψυκτρες chipset σε κομματια και να βαλω αυτες?

Αυτα κανουν και για 5600? Λεω να κανω πατεντα με μια ψυκτρα απο athlon xp αλλα δε φτανει και για τις μνημες..

Αυτή έχει τις μακρόστενες μνήμες, 2,5χ1 εκ ας πούμε? Αν ναι θα χρειαστείς 2 στο κάθε τσιπ...

Γνώμη μου πάρε τπτ αλουμινένια που είναι και πιό φτηνά, μια χαρά θα κάνεις δουλειά σου για την 5600.

Εναλλακτικές λύσεις στερέωσης χωρίς αυτοκόλλητη ταινία και εδώ.

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 08:06]

Τι εννοείς?Αυτή η πάστα είναι καλύτερη από τη ceramique...

τοτε γιατι ολοι εδω χρησιμοποιουν AS5 ή Ceramique?

μηπως εχεις δει κανενα review που δεν εχουμε δει εμεις?

(ανθρωποι ειμαστε! δεν γινεται να τα ξερουμε ολα!)

Αρχική απάντηση από ergotelis

Τι εννοείς?Αυτή η πάστα είναι καλύτερη από τη ceramique...

Εννοω αν ειναι και αυτη πληρως μη αγωγιμη οπως η ceramique

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

τοτε γιατι ολοι εδω χρησιμοποιουν AS5 ή Ceramique?

μηπως εχεις δει κανενα review που δεν εχουμε δει εμεις?

(ανθρωποι ειμαστε! δεν γινεται να τα ξερουμε ολα!)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=135359

Ορίστε, αν και δεν έχει τη zalman stg-1...

Οi Ceramique&AS5 είναι οι πιο γνωστές γιατί αυτές τις βρίσκεις πιο εύκολα στην αγορά από όλες. Η ΑS5 είναι πιο καλή από τη Ceramique, κυρίως αν στρώσει.Όμως είναι και αγώγιμη, για αυτό προτείνεται πολύ η εύκολη Ceramique.H Ceramique είναι η καλύτερη υπό το 0 για αυτό την πολυακούς, όλοι εδώ την χρειάζονται :p

Και εγώ αυτές τις 2 χρησιμοποιούσα, μέχρι που είδα την mx-1 &Zalman. Έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 4, πιστεύω πως οι 2 τελευταίες είναι πιο καλές.

Έκανα και εγώ ένα μικρό-τέστ,χωρίς ss, το καταθέτω ωστόσο γιατί έμεινα τελικά στις 2 τελευταίες.

Μου είχε τελειώσει η Zalman και βάζω ceramique. Tην έβαλα-έβγαλα-έστρωσα αρκετές φορές μέχρι να σιγουρευτώ ότι έχει κάνει το καλύτερο δυνατό πάτημα&την άφησα για 2 μέρες(58 load). Την επομένη βρήκα όμως πάλι τη Zalman, τη βάζω και βλέπω χωρίς πολλά-πολλά με το πρώτο πάτημα, -4 βαθμούς(54 load). Δε το περίμενα τόσο, έτυχε φαίνεται και έκανα το καλύτερο δυνατό πάτημα με τη πρώτη, το πινέλο κακά τα ψέματα βοηθάει. Μάλιστα, σε 3 μέρες η μέγιστη θερμοκρασία έπεσε στους 52, που μου έκανε τρομερή εντύπωση.Μετά από 2-3 εβδομάδες(πριν κανά μήνα δλδ περίπου) ξανάστρωσα την Mx-1 , οπότε είχα στην αρχή 55 βαθμούς, και μετά από μερικές μέρες 53 ,αλλά έκανε και πιο πολύ ζέστη ωστόσο. Λέω πάλι δεν έχω ss, δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν απλά από όσο είδα μου άρεσαν πιο πολύ οι 2 τελευταίες, και αυτές θα χρησιμοποιώ.

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Εννοω αν ειναι και αυτη πληρως μη αγωγιμη οπως η ceramique

Δεν είναι αγώγιμη η mx-1. τουλάχιστον έτσι λέει πάνω της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.