gprhellas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2007 Θέλω λίγο την βοήθειά σας,¨από χθές δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα. Μόλις πατάω το browse , παγώνουν τα πάντα. PC εργασίας, win 2000 (admin access), ...... Δεν υπηρχε πρόβλημα μέχρι τώρα. Δεν εγκατέστησα τίποτα, δεν άλλαξε τίποτα. Απο οποιοδήποτε forum, μέσα από web ενοείτε, ακόμα και από www.photobucket.com , τίποτα. Browse και κολάνε τα πάντα. Από task manager έχω WinMgmt.exe sto 99%. Δεν κατέχω πράμα, overcklocing κάνω, (έχω ανεβάσει έναν τετραπύρηνο στα 5200MHz και δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα......) help:help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Μozilla ή Internet Explorer ? Δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση τον browser που χρησιμοποιείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Μάϊος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 Μozilla ή Internet Explorer ? Δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση τον browser που χρησιμοποιείς ? δεν γίνονται αυτά, είπαμε στην εργασία είμαστε......Internet Explorer εχω και έχω μάλιστα βάλει όλα τα security level στο low μπάς και γίνει τίποτα αλλά .........help Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Αφού έχεις access να πειάξεις τα security levels τότε πιθανότατα να μπορείς να εγκαταστήσεις και προγράμματα.Δοκίμασε μία με f.f. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Μάϊος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Φιλε το ιδιο πρόβλημα ειχα κ εγω με τον IE της δουλειας κ εβαλα firefox και παίζει μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Μάϊος 23, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 με πείσατε, κατέβασα F.F. και από το extracting μέχρι το setup έκανε πάνω από 15 λεπτά. (αφου το είχα ξεχάσει...) Το θέμα είναι να βρούμε τι φταίει και έγινε η ζημιά.....σωστός..... Τώρα ψάχνω να βρω πως θα σετάρω proxy κτλπ (πρώτη φορά με mozila...) εδιτ problem fixed μάλλον δεν ήταν γραφτό να γνωρίσω mozila....... (μην ρωτάτε πως, cc cleaner, 100 restart, πέταμα το freeram, αλλαγή page file σε άλλο δίσκο, defragment,......και ξαφνικά όλα ok) thanks :daisy: και ένα δωράκι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.