nosader Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2007 Τι θα προτεινατε για προγραμμα μονταζ βιντεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 αναλογα το ποσο βαθεια ειναι διατεθημενος να βαλεις το χερι στην τσεπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αν δεν μιλάς για τρελά επαγγελματικά προγράμματα που μπορούν να κάνουν τα πάντα, τα καλύτερα είναι τα pinnacle titanium edition 10 και το adobe premiere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Μάϊος 22, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Το premiere ειναι καλο?Ποια εκδοση υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Και sony vegas αν δεν θελεις να πεσεις στα βαθια αμεσως. Κανει τα παντα και ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 μιας και εχω ασχολη γιατι χρειαζομουνα να μονταρο κατι για ενα project αν θες να πας σε κατι επαγγελματικο πιγενε σε adobe premiere αλλιος σε ενα εξισου καλο αλλα λιγο πιο ευκολο sony vegas studiopm for more info Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Μάϊος 22, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 εκδοση?του premiere...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Την τελευταία ....Pro CS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 24, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Καλημέρα, ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Δεν αφορά μοντάζ αλλά κοπτοραπτική σε captured video. Εχω την pinnacle pctv 310i και συνδέω ενίοτε αναλογική κάμερα ή βίντεο για video capture παλαιών μου κασσετών. Χρησιμοποιώ για το capture το πρόγραμμα Pinnacle Studio Plus 10.5.1 Titanium Edition. Αν υποθέσουμε πως έχω μια κασσέτα 3 ωρών και την κάνω όλη μαζί capture με το πρόγραμμα αυτό, αλλά σε ένα μόνο αρχείο, τότε επειδή βάζω τέρμα ποιότητα (mpeg2 video, 520 x 756, stereo pcm sound, video quality 10.000 kbps) βγαίνει ενα αρχείο mpg μεγέθους 12+ gb. Εγώ μετά θέλω το αρχείο αυτό να το κόψω σε κομμάτια, όχι όμως με Premiere κτλ διότι το κάνει πάλι rendering.Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορείς να κόψεις σε όσα κομμάτια θές ενα video mpeg υψηλής ποιότητας με έυκολο και γρήγορο τρόπο, χωρίς καμία επίδραση στην ποιότητα και χωρίς να χρειάζεται νέα κωδικοποίηση ή rendering? Με το pinnacle studio plus γίνεται? Με το virtual dubber? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 24, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2007 Αν και το capture με το pinnacle δεν είναι και ότι καλύτερο (προτείνω ανεπιφύλακτα win dvr3). Τώρα να το κόψεις χωρίς rendering δεν γίνεται σε κανένα πρόγραμμα που έχω δοκιμάσει (pinnacle, premiere, ulead studio etc). Είχα δοκιμάσει έναν encoder που του έβαζες και σου έκανε την ταινία ότι θες σε συγκεκριμένα κομμάτια . Κοίταξε το imtoo mpeg encoder, μπας και κάνεις την δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megastar Μάϊος 25, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Μια και αχολούμε επαγγελματικά με το μοντάζ θα σου πρότεινα το MpgGraft για να κόψεις το mpg αρχείο σου σε μικρότερα κομάτια, ή αν θέλεις να πετάξεις κάποιες σκηνές και να μείνει το υπόλοιπο καθαρό κομάτι. Βέβαια αν το κάνεις DVD θα κάνεις redering. Επίσης με συμπιεση στα 4800 είσαι μια χαρά απο θέμα ποιότητας.Για πρόγραμμα μοντάζ που θέλει ο άλλος φίλος θα πρότεινα το Canopus Edius. Είναι εύκολο και γρήγορο και μπορείς να κάνεις τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Ιούνιος 26, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Για καποιον αρχαριο για μονταζ μονο για να κοβει καποιες σκηνες απο αυτες που τραβηξε απο videocamera τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούνιος 26, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Pinnacle από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.