vagos456 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2010 Πως βγάζουμε το υγρό από το σύστημα μας? Πως το αδειάζουμε? Πως πρέπει να το κάνουμε ακριβώς? Το λέω αυτό για καθάρισμα αργότερα...Δεν έχω υδρόψυξη, ρωτάω γιατί θέλω να βάλω και θέλω να ξέρω πως γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Αφού βγάλεις με μια σύριγγα όσο νερό μπορείς από το τανκ, βάζεις μπόλικο χαρτί κουζίνας στη χαμηλότερη σύνδεση του κυκλώματος , αποσυνδεεις με προσοχή και κατευθύνεις τον σωλήνα σε ένα δοχείο η μπολ.Τα λίγα νερά που θα πέσουν θα τα απορροφήσει το χαρτί.Εγώ συνηθίζω να αποσυνδέω από το τανκ μιας που είναι πιο χαμηλά από τα μπλοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Αύγουστος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Εντάξει όπως και να το κάνεις,κατάλαβα ότι είναι εύκολο με λίγη προσοχή...Ευχαριστώ για την απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Αύγουστος 29, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Συγνώμη μια ακόμη ερώτηση γιατί παρήγγειλα επιτέλους υδρόψυξη! Όταν έρθει με το καλό,τι δοκιμάζω έξω από το κουτί για να δω αν δεν υπάρχει διαρροή? Μαζί με το block του cpu? Βάζω και το υγρό που έχω και μετά το αδειάζω όλο? Και μετά όταν το βάλω στο κουτί το ξαναγεμίζω? Ή όταν το δοκιμάσω έξω και βάλω το υγρό το μεταφέρω απλά χωρίς να το αδειάσω?Γεια πείτε ρε guys? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 29, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Αν τα στησεις σςστα δεν εχεις προβλημα.Στηστα μεσα στο PC ετσι ωστε να μπορεις να τα δοκιμασεις χωρις πολυ HW.Μετα προσθεσε το Extra ΗW στο ιδιο το WC.(πχ vga)Οσο ποιο πολλες ενεργειες κανεις..τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις για να κανεις κατι λαθος/ζημια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Αύγουστος 29, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Λάθος δεν νομίζω να κάνω...θα τα κάνω όλα προσεκτικά! Εγώ έλεγα μήπως είναι τίποτα ελαττωματικό γι'αυτό είπα να το κάνω έξω.. Τα λάστιχα πως κόβονται με ψαλίδι,φαλτσέτα ή τίποτα άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Αύγουστος 30, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Λάθος δεν νομίζω να κάνω...θα τα κάνω όλα προσεκτικά! Εγώ έλεγα μήπως είναι τίποτα ελαττωματικό γι'αυτό είπα να το κάνω έξω.. Στησε τα μεσα, απλα βαλε και λιγο χαρτι στα σημεια που υπαρχει περιπτωση να σταξει. Ποτε δεν ξερεις... Τα λάστιχα πως κόβονται με ψαλίδι,φαλτσέτα ή τίποτα άλλο? εγω τα εκοβα παντα με κοπιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 10, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Παιδιά κάτι άλλο! Πήρα σύριγγα και θέλω σωληνάκι για να μπαίνει από μπροστά,που μπορώ να βρω? Πήγα σε φαρμακείο αλλά τίποτα! Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 11, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Στα είδη εργαλείων έχουν διάφανο σωλήνα με διάφορες διαμέτρους.Αυτό που χρησιμοποιούν τα μαστόρια για αλφαδοσωληνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 11, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Παιδιά κάτι άλλο! Πήρα σύριγγα και θέλω σωληνάκι για να μπαίνει από μπροστά,που μπορώ να βρω? Πήγα σε φαρμακείο αλλά τίποτα! Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω? Ξαναπανε στο φαρμακειο και ζητα εναν καθετηρα! Το σωληνακι του ταιριαζει ακριβως στην μεγαλυτερη συριγγα. Εναλλακτικα, δοκιμασε να βαλεις θερμοσυστελλομενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Σεπτέμβριος 11, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 αν σε ρωτήσει το φαρμακείο τη καθετήρα θέλεις πες ''φλεβοκαθετήρα'', μην σου δώσει κανέναν ουροκαθετήρα εκεί πέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Σεπτέμβριος 11, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Χίλια thanks guys!!! Θα πάω αύριο το πρωί να το πάρω! Άυριο τελειώμω τα βαψιματάκια και τα κοψίματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.