Jump to content

LG 245WP@625euro. Αξίζει;

iceblade

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Nephilim

Καλο θα ηταν να πουν και οι υπολοιποι χαρουμενοι κατοχοι της ,σε τι ρυθμισεις -φωτεινοτητα Gamma κλπ την δουλευουν!-

Kαλορίζικη φίλε!! :D

Εγώ τη δουλεύω σε sRGB με Brightness 50.

Όντως το srgb και σ' εμένα φαίνεται ότι απέχει αρκετά από το κανονικό..πχ σε κάποιο site που θα έπρεπε να δείχνει κάποια χρώματα γκρι, τα εμφανίζει σε κάτι-σαν-πολύ-ανοιχτό-γαλαζιο!!

Γενικά δν το είχα παρατηρήσει πόσο απέχουν τα χρώματα για αρκετή ώρα αλλά όταν είδα κ αυτό την ψιλάστηκα κ το γύρισα σε user κ ρυθμίσεις με το χέρι. (ρυθμίσεις εδώ-> http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1790561&postcount=26)

Κανένας να την έχει καλιμπράρει?

thanks people!

ναι τωρα μενει ρυθμιση της κλπ ,δοκιμασα τις ρυθμισεις που βρηκα στο adslgr αλλα δεν μπορω να πω οτι μ αρεσε και πολυ η εικονα....

δεν δοκιμασα βεβαια τις ρυθμισεις που εδιναν σε ATI ,αφου πλεον ειμαι κατοχος Nvidia...

Αρχική απάντηση από icy20

srgb? omg δεν την εχεις πεταξει? τα χρωματα ειναι τοσο ελεινα που εγω νομιζα οτι ειχα οθονη των 100 ευρω οταν το ειχα βαλει...

Σιγά μην την πετάξω :p

Μπορεί να μην έχει καλή κλίμακα στο γκρι έτσι,αλλά δε μπορώ μεγάλες φωτεινότητες γιατί με κουράζει.

εκανα και post στο αντιστοιχο θεματακι του adslgr,καμια απαντηση.

η "μαμα" ρυθμισεις της Nvidia σε desktop display (με τελευταιους official Drivers και μαμα ICC profile )

Δοκιμασα καθε πιθανο συνδιασμο που βρηκα στο ιντερνετ ,αλλα και παλι reset και την δουλευω στο 6500.

Τυφλωνομαι!!!

:blink:

53522261cf9.jpg

39686165gi0.jpg

• 2 weeks later...

bump once again.

οι τυχεροι κατοχοι της εν λογω κυριας τι ρυθμισεις δουλευουν για θεαση ταινων.

και σε πιο mode.

επισης πως διαολο θα κανω restore στις "μαμα" ρυθμισεις του Nvidia CP γιατι παιζει να χω κανει και καμια χαζομαρα.

εγω brightness 30

contrast 70

blue 100

green 100

red 100

Κορυφαία οθόνη με πολύ ζωντανά χρώματα αλλα θέλει προσοχή με τις ρυθμίσεις των χρωμάτων για την υγεία των ματιών..

• 2 weeks later...

παιδες απο φασισα οτι το σεταρισμα χρειαζεται ΜΟΝΟ σε εφαρμογες που παιζει το χρωμα απολυτο ρολο δηλαδη φωτοσοπια κλπ για ταινιες το αφηνω στα 6500.

ακομα ψαχνομαι με τις ρυθμισεις εδω:

23681716py6.jpg

καποιος που το εχει κανει ηδη στους 6500?

παιζει ρολο το icc profile μηπως?

η και οι drivers?

• 1 month later...

Εκπληκική οθόνη παιδιά!Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές από όλους σας!Όντως θέλει κάποιο ψάξιμο στις ρυθμίσεις αρχικά αλλά η ποιότητά της σε αποζημιώνει.Την πήρα από Hardshop στα 608 ευρώ κ με δωρεάν αποστολή.Υπέρ ευχαριστημένος κ ευτυχώς κανένα πίξελ καμμένο.

Η πρώτη μου ματιά στην οθόνη με έκανε να τα χάσω αφού προσπαθώ να συνηθίσω το τεράστιο μέγεθός της.(η προτέρα μου οθόνη ήτο μια Viewsonic 19'').

Σε μερικά βίντεο μου πιξελιάζει σε full screen,για ποιο λόγο.τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω?

Εχω συνδεσει την συγκεκριμενη οθονη μεσω hdmi πανω σε μια μητρικη που εχει HD Audio (Realtek ALC888). Αναρωτιεμαι πως μπορω να εχω ηχο μεσω του hdmi.

Κανονικα δεν πρεπει να συνδεσω το καλωδιο των ηχειων μου (2.1) πανω στην οθονη στην πρασινη υποδοχη? Δεν μπορω να ακουσω τιποτα ετσι, οτι drivers κι αν βαλω. Ενω αν το βαλω στην καρτα ηχου παιζει κανονικα (υποψιαζομαι ομως οτι ετσι χανω κατι σε ποιοτητα).

Εσεις πως εχετε συνδεσει τα ηχεια σας? Κανω κατι λαθος? :red:

Μα δεν λέει πουθενά ότι τα ηχεία παίρνουν ήχο από το HDMI.

Πρέπει να συνδέσεις το αναλογικό αν θες και ήχο αλλά αν θες τη γνώμη μου δεν αξίζει, είναι άθλια η ποιότητα, 1 χρόνο τώρα, δεν τα κούμπωσα ποτέ τα ηχεία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.