Jump to content

LG 245WP@625euro. Αξίζει;

iceblade

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από cpu0 [18-12-2007 22:55]

Ο matsoukaς δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στην εμπιστοσύνη που δείξαμε κ έφερε το τν πανελ..

Εγώ έκανα ερώτηση στην compuland και περιμένω ως αύριο να μου πει αν την έχει.

poison6 το καλύτερο είναι να πάρεις ο ίδιος τηλέφωνο στο hardshop και να ρωτήσεις.

Αλλιώς με βλέπω για iiyama b2403 (410e περίπου tn panel). ’ντε πάλι στο ψάξιμο...:cry:

οπως εχω ξαναπει,γνωμη μου ειναι πως ΤΝ και 24αρα ειναι πεταμενα λεφτα...

η διαφορα απο μια 22αρα σε απεικονηση κ καδρο ειναι μικρη,εκτος και αν ο λογος αγορας ειναι κα8αρα και μονο η αναλυση (η οποια φυσικα απαιτει και μια αναλογης ιπποδυναμης καρτα γραφικων για να παιζει αξιοπρεπως παιχνιδια)

με ~250 χτυπας μια 22αρα και εισαι οκ εαν αποφασισεις να πας σε ΤΝ πανελ εν τελει

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

CrazyAnt πείστηκα τελικά να μην πάω σε tn..! Έδωσα παραγγελία στο hardshop. Χτες μου είπε τηλεφωνικά ότι υπάρχει, ζήτησα και τη 0-pixels-για-6μήνες-εγγύση και περιμένω από Πέμπτη. ’ντε να δούμε αν με αυτούς θα σταθώ πιο τυχερός!

blkik: Καλορίζικη και μηδενοπιξέλωτη εύχομαι! :D

Καλά Χριστούγεννα Χρόνια Πολλά σε όλους!

αντε ωραια!Αναμένω και τις δικες σου εντυπώσεις γιατι και εγω απο εκει θα καταλήξω να την πάρω

Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και απο μένα!:D

Βάλε και συ κανα ποντίκι απο πάνω να τρελαθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ... :hehe:

Εκτος κι αν έχεις κανένα AT keyboard...

Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 02:06]

img0836mh1.jpg

:upside: :upside:

Μεγιά!!! απο pixmania?? για πες για πες.. ολα καλα?κανα dead πιξελ?:D :clap:

Αρχική απάντηση από poison6

Μεγιά!!! απο pixmania?? για πες για πες.. ολα καλα?κανα dead πιξελ?:D :clap:

Thx :D

Όχι,από hardshop.Mπα,όλα τα pixel gg...:D

Kαλή χρονιά σε όλους. Την έχει καλιμπράρει κανείς για να ανεβάσει κανα icc profile? Ή τιποτα βέλτιστες ρυθμίσεις;

Αρχική απάντηση από Georgesod

Kαλή χρονιά σε όλους. Την έχει καλιμπράρει κανείς για να ανεβάσει κανα icc profile? Ή τιποτα βέλτιστες ρυθμίσεις;

Kαλή χρονιά φίλε!!

Εγώ στην δικιά μου μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα σε SRGB με 50% brightness.

Αρχική απάντηση από cpu0

CrazyAnt πείστηκα τελικά να μην πάω σε tn..! Έδωσα παραγγελία στο hardshop. Χτες μου είπε τηλεφωνικά ότι υπάρχει, ζήτησα και τη 0-pixels-για-6μήνες-εγγύση και περιμένω από Πέμπτη. ’ντε να δούμε αν με αυτούς θα σταθώ πιο τυχερός!

blkik: Καλορίζικη και μηδενοπιξέλωτη εύχομαι! :D

Καλά Χριστούγεννα Χρόνια Πολλά σε όλους!

τελικα τι έγινε cpu0??την παρέλαβες?εντυπώσεις?

:)

Αρχική απάντηση από Georgesod

Icc profile υπάρχει εδώ

http://www.e-pcmag.gr/modules/pcmag0/index.php?id=84

Τώρα για ρυθμίσεις SRGB και γω αλλα με 15 brightness

Παρέλαβα και εγώ! Αντικαταβολή, ήρθε παραμονή πρωτοχρονιάς, στις 3 παρά, λίγο πριν φύγω από το γραφείο, κ ενώ είχα πάψει να ελπίζω! :D

’ψογη, την έλεγξα με το checkemon για pixels, όλα οκ! Λόγω των ημερών δεν πρόλαβα να βάλω κάτι σε hd να θαυμάσω αλλά γενικά ακόμα κ στο desktop η οθόνη είναι εντυπωσιακή! Πόσο μάλλον για να βλέπεις φωτογραφίες! Όσο πάει και συνηθίζω το μέγεθος της και ενθουσιάζομαι περισσότερο!(πριν ήμουν με 17αρι crt δηλ 15.4 ιντσες!)

Εγώ έχω srgb με brightness ~30 για κείμενο (με χαμηλό φωτισμό δωματίου)..Μάλλον χάνω μερικά gradients στα test του checkemon. Στο hardforum.com πολλοί γράφουν τις ρυθμίσεις τους, κάντε μια αναζήτηση, οι περισσότεροι επιλέγουν user, αλλά προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα!

Να σας πω επίσης ότι η οθονη αρχικά μου φάνηκε ανοιγμένη. Σκόνη στις άκρες του πανελ (σαν κάποιος να την είχε καθαρίσει), κάπως τσαλακωμένα τα πλαστικά σακουλάκια με τα καλώδια, το αναλογικό μισοξετυλιγμένο κ από το σιδεράκι που το τύλιγε είχε φύγει το περίβλημα. Παράξενο! Αλλά στο service menu την έδινε 0 hours, δεν είχα κ οποιοδήποτε ουσιαστικό πρόβλημα οπότε δεν ασχολήθηκα άλλο. ημ/νια κατασκευής 11/2007. Μάλλον τελικά είμαι παρανοϊκός!:D

Αυτά προς το παρόν! Καλή χρονια!

Αν καταλαβά καλά πατας το menu και το power μαζί όταν ανάβεις την οθόνη

Δεν γίνεται τίποτα όμως

Αρχική απάντηση από blkik

Αν καταλαβά καλά πατας το menu και το power μαζί όταν ανάβεις την οθόνη

Δεν γίνεται τίποτα όμως

Αφού το κάνεις και ανάψει η οθόνη μπες στο menu και δες τη δεύτερη καρτέλα...;)

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 01:25]

press both menu button and power button sa you power up the screen

Ναι, και μετά ανοίγεις το μενού-> δεύτερη επιλογή (γιατί εγώ την πρώτη φορά περίμενα να ανοίξει από μόνο του:D ):o

(ουπς με πρόλαβες!)

Απο hardshop αγοράσατε μέσω αντικαταβολής? η με πιστωτική? :)

γιατι πιστωτικη αν και βολεύει με φοβίζει..:confused:

Αρχική απάντηση από poison6

Απο hardshop αγοράσατε μέσω αντικαταβολής? η με πιστωτική? :)

γιατι πιστωτικη αν και βολεύει με φοβίζει..:confused:

Αντικαταβολή...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.