Jump to content

LG 245WP@625euro. Αξίζει;

iceblade

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Βρε Θεσσαλονικη! Κοιτα λιγα ποστ πριν! Ρε παιδια ειναι οντως τρομερη αλλα ειναι επικινδυνη. Νταξει σκας 500 και την αποκτας, μετα? Με τι καρτα γραφικων θα την δαμασεις? Θα σου παει μινιμουμ 750Ε η υποθεση

Αυτα σκετομαι τα οποια αποτελουν δυστηχως φρενο

Αρχική απάντηση από iced [Σήμερα, στις 08:48]

Βρε Θεσσαλονικη! Κοιτα λιγα ποστ πριν! Ρε παιδια ειναι οντως τρομερη αλλα ειναι επικινδυνη. Νταξει σκας 500 και την αποκτας, μετα? Με τι καρτα γραφικων θα την δαμασεις? Θα σου παει μινιμουμ 750Ε η υποθεση

Αυτα σκετομαι τα οποια αποτελουν δυστηχως φρενο

Θέλεις τουλάχιστον 8800 GT για να παίζεις τα παιχνίδια σε καλή ανάλυση..αλλιώς συμβιβάζεσαι σε χαμηλότερες αναλύσεις..

Εγώ εχω πάνω μια 8800gts 320 mb και πάνε όλα σφαίρα σε πολύ υψηλές αναλύσεις..

Αρχική απάντηση από iced [Σήμερα, στις 08:48]

Βρε Θεσσαλονικη! Κοιτα λιγα ποστ πριν!

Εγω αμφιβάλω ότι είναι αυτή. Γιατί δηλαδή δεν μπορεί να την βρει κανένας άλλος(Ρωτησα σε ενα σωρό μαγαζια) να τη φέρει. αυτός πως μπόρεσε. Και η τιμή σαν πολύ χαμηλή είναι δεν μπορεί η WH να έχει 520(Πλαίσιο) και η WP 499 στον Ματσούκα

Εγω αμφιβάλω ότι είναι αυτή. Γιατί δηλαδή δεν μπορεί να την βρει κανένας άλλος(Ρωτησα σε ενα σωρό μαγαζια) να τη φέρει. αυτός πως μπόρεσε. Και η τιμή σαν πολύ χαμηλή είναι δεν μπορεί η WH να έχει 520(Πλαίσιο) και η WP 499 στον Ματσούκα

Γιατί όχι? Ίσως είναι παραεισαγωγή ή κάτι τέτοιο. Ρώτησα και μου είπε ότι την φέρνει σε 1-2 μέρες. Μάλλον θα την παραγγείλω σήμερ ή αύριο οπότε θα σας ενημερώσω(εκτός αν μου τη δώσει κ πάω για την iiyama b2403ws-δν έχει pip). Μέσα στο κατάστημα o τύπος έχει μια 245WP ανοιχτή πάνω σε 1 ps3, την περιεργάστηκα αρκετή ώρα και με fifa kai me hd movies και δείχνει εντυπωσική..

σε windows desktop δν την έχω δει πάντως και κάτι ψιθυρίζουν μερικοί sto hardforum.com για text blurring στην lg. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1225667&highlight=text+blur Αλλά αυτοί είναι μάλλον μειοψηφία. Prof_Chaos μπορείς να μου το επιβεβαιώσεις?

Απορώ πάντως πώς γίνεται να βγάζουν την tn iiyama ότι έχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων.. http://www.behardware.com/articles/680-2/lcd-24-iiyama-b2403ws-samsung-245t.html

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.lesnumeriques.com%2Farticle-240-1815-35.html&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8

ε ναι λοιπόν την παρήγγειλα! :D ελπίζω από Δευτέρα να την έχω να γράψω εντυπώσεις!:)

το μοντέλο είναι αυτό ακριβώς και γράφει στην περιγραφή mva panel(για τους άπιστους Θωμάδες!). Ευχαριστώ dubber + prof chaos για τις συμβουλές! ε όχι δεν νομίζω ότι αυτό είναι blurry text!

ο Ματσουκας απο οσο ξερω κανει εισαγωγες ΚΑΙ μονος του....

μια χαρα εγγυηση 8α εχει.Εξαλλου και την 245WP οταν ολα τα καταστηματα την ειχαν 650-680ευρω,αυτος την ειχε στα ~590....

icy20: τον είχα ρωτήσει από τηλέφωνο - είπε ότι απλά δν έχει την 0-pixels όπως είναι και φυσικό για τη διάσταση, κατά τ'άλλα 3 χρόνια. καλά που μου το θύμισες όμως, θα τον ξαναρωτήσω με την παραλαβή!

Α και τώρα που το θυμήθηκα: LG 245WP-BN 539με 0pixels για 6μήνες από hardshop! :links εδώ http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1616694&postcount=22

Επικοινώνησα χθες με την Lg Hellas στην Αθήνα και ζήτησα ενημέρωση για την οθόνη.

Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εισάγεται στην Ελλάδα και ότι το 245wp αντικαταστάθηκε απο το 246wh (αν και δεν έχουν το ίδιο πάνελ). Σε περίπτωση που κάποιο κατάστημα έφερε την 246wp όπως της είχα πει αυτο το έκανε μόνος του και με δική του ευθύνη. Σε αυτήν την περίπτωση η Lg Ελλάς δεν παρέχει εγγύηση για αυτό το προίον

Αρχική απάντηση από blkik

Επικοινώνησα χθες με την Lg Hellas στην Αθήνα και ζήτησα ενημέρωση για την οθόνη.

Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εισάγεται στην Ελλάδα και ότι το 245wp αντικαταστάθηκε απο το 246wh (αν και δεν έχουν το ίδιο πάνελ). Σε περίπτωση που κάποιο κατάστημα έφερε την 246wp όπως της είχα πει αυτο το έκανε μόνος του και με δική του ευθύνη. Σε αυτήν την περίπτωση η Lg Ελλάς δεν παρέχει εγγύηση για αυτό το προίον

οτι ναναι λενε, παντως εμενα μου αλλαξανε μια 245 που ειχε 12 καμμενα πιξελ

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:20]

οτι ναναι λενε, παντως εμενα μου αλλαξανε μια 245 που ειχε 12 καμμενα πιξελ

245 όχι 246..

έ οχι on site δν είναι σίγουρα. πιστεύω ισχύει αυτό που λέει ο apostglen46 (εμένα προσωπικά αυτό με καλύπτει, οι πιο ανήσυχοι παραγγείλτε 245 με 65-100Ε περισσότερα + αποστολή από hardshop k cld - link 2 post πιο πάνω), θα το ρωτήσω πάντως σίγουρα!

Σχετικά να σας πω και κάτι άλλο. Αγόρασα πρόσφατα ένα πολυμηχάνημα canon από ελληνικό (e-)shop - δν το είχαν καν στο site αλλά Γερμανικό κατάστημα με παρέπεμψε σ'αυτούς, είναι συνεργαζόμενη εταιρεία αποτι κατάλαβα. Ε το αγόρασα σε ΠΟΛΥ χαμηλότερη τιμή (200E+ κάτω ), έχω τριετή εγγύηση γερμανική (ενώ στα αποπαίδια τους ελληνάρες η intersys μας προσφέρει 1 χρόνο), και αν στα 3 χρ πάθει κάτι το πηγαίνω στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και το στένουν αυτοί Γερμανία. Συμφέρει ή όχι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.