Jump to content

LG 245WP@625euro. Αξίζει;

iceblade

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Κοίτα να δεις που τόσο καιρό μόνο τα pdf αρχεία διάβαζα με την DELL σε κάθετη διάταξη... τώρα και το lab λοιπόν.... ;) To κόβω πολύ βολικό... μπράβο ρε ea6gka!!!

oups! κάπου διακρίνω και το avatar μου...

Απο σήμερα είμαι και'γω στο club των L245WP....:)

Πρωτη εντύπωση πολύ καλή......μόνο που έχω την εντύπωση, πως τα χρώματα είναι λίγο ξεθωριασμένα.......

Μπορείτε να γράψετε λίγο τις ρυθμήσεις σας, για να πειραματιστώ λίγο?

Αρχική απάντηση από darisg [Σήμερα, στις 14:20]

13.33ms

νομιζω κατι δεν παει καλα με αυτο το προγραμμα...το ετρεξα κι εγω με samsung 226bw (tn,2ms) και βγαζει ακριβως τοσο κ εμενα...εκτος αν πεφτω εξω και αυτος ο αριθμος δηλωνει κατι αλλο

Αρχική απάντηση από Tsakonas

νομιζω κατι δεν παει καλα με αυτο το προγραμμα...το ετρεξα κι εγω με samsung 226bw (tn,2ms) και βγαζει ακριβως τοσο κ εμενα...εκτος αν πεφτω εξω και αυτος ο αριθμος δηλωνει κατι αλλο

Nαι όντως δεν πρέπει να είναι το response time,με κάτι άλλο πρέπει να έχει σχέση...

Το μόνο αποτελεσματικό είναι το Pixel Persistence Analyzer που έχει το μικρό αυτοκινητάκι που κινείται αναλόγως με τη ταχύτητα που βάζεις και τραβάει screenshot να δεις πόσο ghosting υπάρχει..

Δε γίνεται ρε παιδιά μόνο σε software να βρεθεί το response time. Κι εγώ που έχω μια ΝΕC 15άρα 4+ χρόνων, 13.3 ms λέει. Το μόνο που κάνει είναι ότι παίρνει το refresh rate (πχ 75Ηz) και λέει:

refresh_rate=1/75=13.3ms

γεια σας παιδες.θα ηθελα καποιος φιλος που εχει την lg την l245wp να μου στειλει τις ρυθμισεις του γιατι θελει δουλεια η οθονη γιατι απο default δεν ειναι καλα ρυθμισμενη...ευχαριστω εκ των προτερων

Σκεφτομαι να αγορασω την οθονη τις επομενες μερες και ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1) Υπαρχει σοβαρο προβλημα με τη θερμοτητα που παραγει?

2) Πανω σε ενα γραφειο 70 ποντων θα βολεψει ή να το ξεχασω?

Για να βλεπω ξεκουραστα τους χαρακτηρες σε text περιπου ποση αποσταση ειναι ιδανικη για μια 24ρα οθονη?

3) Μια 1950pro θα τα καταφερνει με την οθονη στα καινουργια παιχνιδια τυπου Dirt / Pro ? Σε χαμηλοτερες αναλυσεις απο την κανονικη το αποτελεσμα ειναι καλο?

4) Θα μπορω να δω τηλεοπτικες σειρες κατεβασμενες σε συμπιεσμενη μορφη (π.χ. lost σε 350mb) ή χαλαει πολυ η εικονα λογω υψηλης αναλυσης?

5) Γενικα, πιστευετε οτι για εφαρμογες γραφειου ειναι κουραστικες οι 24 ιντσες? Ασχολουμαι 8+ ωρες καθημερινα με εφαρμογες δεδομενων και κειμενου, μηπως ειναι καλυτερα να παρω μια 21 ιντσων? Προερχομαι απο 15ρι monitor και φοβαμαι μηπως κανω κακο στα ματια μου με τοσες πολλες ιντσες απο τοσο κοντα! Τι λετε?

Ευχαριστω !! :worship:

1) Δε νομίζω, TFT είναι ....

2) Γιατί να μη βολέψει;

3) Ούτε 8800 δε θα σε καλύψει για native ανάλυση και όλα full. Όσο χαμηλώνεις ανάλυση, τόσο χειρότερη ποιότητα εικόνας θα έχεις.

4) Θα μπορείς να δεις από την ανάλογη απόσταση. Από πολύ κοντά, θα φαίνονται πιο έντονα τα αποτελέσματα της συμπίεσης (κόκος, θολούρα κτλ).

5) Δε γνωρίζω να σου πω. Αυτά είναι γούστα και προτιμήσεις. Πάντως από 15άρι Monitor θα είναι η νύχτα με τη μέρα...

3)1950pro να παιζεις dirt σε native αναλυση ..μοιαζει ακατορθωτο.

Το καλο ειναι οτι δεν χανει σε ποιοτητα ,οταν ριχνεις την αναλυση, οπως χανει μια TN .

Τουλαχιστον απο συγκριση TN (19αρη με ενα κλικ κατω) και spva (24αρη με καμποσα κλικ κατω).. καμμια σχεση.

Οποτε με την καρτα που εχεις.. ενα 1440χ900 μπορεις να το εχεις και με λιγα φιλτρακια(οχι ολα) απο ingame settings .Αυτα οσο αναφορα το dirt και πιο συγκεκριμενα για 35-40fps min..

Ξεκινησα με το 3 επειδη παλευω και εγω με το dirt και θελει ενα σχετικο ψαξιμο ωστε να μην χασεις και γραφικα απο το παιχνιδι και ποιοτητα απο το χαμηλωμα της αναλυσης:p

2)H 24αρα δεν 8α σου μεγεν8υνει/σμικρυνει τους χαρακτηρες.

Οπως θα εβλεπες και σε μια 17-19αρα(καπου ενδιαμεσα ειναι)

Απλα σου δινει τεραστιο χωρο εργασιας.

Ισως χρειαστει να παιξεις με φωτεινοτητα ωστε να μην σε τυφλωνει η ασπρη επιφανεια οταν εισαι σε word/excel.

4)οτι ειπε ο ο απο-πανω..

5)επισης...

5)Οι 24" δεν είναι κατι το υπερβολικό , θα συνηθίσεις τις διαστάσεις τις σε μια μερα .

Κακό στα μάτια σου έκανες με το 15αρι που στραβωνόσουν να δεις τα γράμματα , με την 24"

βάζεις 120dpi τους χαρακτήρες και βλέπεις το μηδέν σαν λουκουμά :T:

Αρχική απάντηση από angel_f [Σήμερα, στις 00:26]

5)Οι 24" δεν είναι κατι το υπερβολικό , θα συνηθίσεις τις διαστάσεις τις σε μια μερα .

Κακό στα μάτια σου έκανες με το 15αρι που στραβωνόσουν να δεις τα γράμματα , με την 24"

βάζεις 120dpi τους χαρακτήρες και βλέπεις το μηδέν σαν λουκουμά :T:

Συμφωνω απολυτα,τη δευτερη μερα θα εχεις ηδη συνηθισει και θα απορεις με τον εαυτο σου,πως δουλευες με το 15'' τοσον καιρο.

Γιατι θα μπορεις να μεγαλωσεις την επιφανεια στο προγραμμα που δουλευεις ή να τρεχει ταυτοχρονα διπλα μια αλλη εφαρμογη κανονικοτατα,σαν να ειχες 2χ15" οθονες

BTW το γραφειο μου εχει βαθος μολις 60cm και δεν μπορω να πω οτι με προβληματιζει κατι(περα απο την ακαταστασια)

BTW το γραφειο μου εχει βαθος μολις 60cm και δεν μπορω να πω οτι με προβληματιζει κατι(περα απο την ακαταστασια)

Αν αναφέρεσαι σε αυτό που είπα τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο κύριος παράγοντας ανάπτυξης επίκτητης μυωπίας είναι πολλές ώρες "κοντινής" εργασίας, δηλ. χρόνος στον οποίο το μάτι είναι εστισμένο σε πολύ κοντινή απόσταση, καθώς τότε οι μυς που μεταβάλλουν την καμπυλότητα του κρυσταλλοειδούς φακού (ακτινωτό σώμα) βρίσκονται σε σύσπαση, ενώ όταν το μάτι εστιάζει μακρυά οι μυς είναι σε χαλάρωση.

Το έχω αναλύσει και σε άλλο thread αλλά μιας και κανείς δεν έδωσε προσοχή βαριέμαι να το ξανααναλύω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.