jakeduth Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2007 παιδιά ποιο μου προτείνετε?.θέλω ότι ποιο δυνατο σε αυτά τα λεφτά.με ενδιαφέρει να ειναι καπως ελαφρύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=69975842&Products=913421%2c937029Το ακριβο ειναι σαφως καλυτερο αλλα ειναι ακριβως ακριβο για σενα. Το πρωτο ειναι το καλυτερο στα λεφτα που προτεινεις αλλα "δυστυχως" ειναι πιο χαμηλων δυνατοτητων απο το το δευτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakeduth Μάϊος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 ξερεις κατι.ειναι καπως βαρια εργαλεια.δεν λεω ειναι καλα.αλλα φαντασου οτι το laptop που εχω τωρα ειναι μολις 2 kg.αυτα που μου εστειλες είναι 4 κιλα και πανω..σε ευχαριστω πολυ παντος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Δεν γινεται να παρεις καινουργιο laptop και να μην ειναι βαρυ. Απο τη στιγμη που μεγαλωνει η οθονη, μεγαλωνει και το βαρος. Εχει παραπανω πραγματα απο ο,τι εχει ενα παλιο. Δεν γινεται διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάϊος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Γιατι να μεγαλώσει η οθόνη? Υπαρχουν κορυφαία λαπτοπ στις 15 και λιγότερο ιντσες. Μην περιμένεις επιδόσεις desktop γιατι αλλιώς παρε desktop Με 8 κιλά που ζυγίζει το 2ο λαπτοπ θα πρεπει να αρχισει να πηγαίνει και γυμναστήριο για να το κουβαλαει... Ξέρεις ΠΟΣΟ βαρύ ειναι 8 κιλα....! Δεν ειναι λαπτοπ πλεον, ειναι desktop... Ειδικά με την 20αρα οθόνη... Εdit: Και 2500 ευρώ για Acer ή turbo Χ ειναι τραγικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakeduth Μάϊος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 η αληθεια ειναι οτι μολις ειδα acer, ειπα μακρια.οσοι γνωστοι μου εχουν ειναι χαλια...ευχαριστω παντος για τις αποψεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάϊος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αληθεια τι laptop εχεις τωρα? Για να σου προτείνουμε τπτ καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakeduth Μάϊος 22, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 εχω ένα mitac 8080, 1,6 centrino, 512 ram, 40gb, 64 κάρτα γραφικών, windows xp pro. αυτα...Το έχω καπου 3 χρονια.Δεν έχω παράπονο απο αυτό,αλλά το έχω ξεσκίσει και θα ήθελα το καινούριο έχει και καλύτερη δυνατότητα στα παιχνίδια...δεν λέω να παίζει αγίους, απλα να ξεφύγω αποτο 64 του τωρινού...τι λέτε για αυτο?http://www.alienware.com/product_detail_pages/Aurora_m9700/aurora-m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AURORA-M-9700&SubCode=SKU-DEFAULT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.