BeetleJuice Μάϊος 31, 2007 #22 Μάϊος 31, 2007 αρχηγοπουλο ειχα το ιδιο προβλημα προσφαταεγω ενα θα σου πωτελικα πηρα τον 250 τον western με τα 16 cacheτον εβαλα να δουλεψει στον αερα και τον κρατουσα στο χερι μουεφερα κοντα το αυτι μου κ τοτε τον ακουγαμονοτωρα αν μπει και σε κουτι κ φροντισεις ναναι λιγο σοβαρο κουτι νομιζω εισαι οκοι 2,5 εμενα μου φαινονται πανακριβοι και απελπιστικα αργοιεπισης να πω οτι εχω εμπειρια με τον 400αρη seagate και μου εδωσε την ιδια εικονα με τον παραπανω που εγραψααυτα απο μεναοι νεοι δισκοι ειναι ολοι αρκετα ησυχοιδηλαδη καποτε ειχαμε 50 δισκους και ψαχναμε τους 5 πιο αθορυβουςτωρα εχουμε 100 δισκους και οι 10 ειναι θορυβωδειςbyebeetle
fonzi Μάϊος 31, 2007 Author #23 Μάϊος 31, 2007 Πήρα τον samsung τελικά.Δουλεύει ή όχι το ίδιο ακούγεται...Τρομερός!
SirGeorge Μάϊος 31, 2007 #24 Μάϊος 31, 2007 Το ζήτημα με τους δίσκους δεν είναι τόσο αν θα ακούγονται οι ίδιοι, αλλά τι δονήσεις μεταφέρουν στο κουτί. Και από την εμπειρία μου οι δίσκοι με τις λιγότερες δονήσεις είναι οι Seagate και δη οι 7200.10.
taz1416003173 Ιούνιος 1, 2007 #25 Ιούνιος 1, 2007 Αν η τιμή δεν ήταν θέμα, που εννοείται πως είναι, τότε κοίταξε τη λύση solid state drive.Δεν έχει μηχανικά μέρη, οπότε ο θόρυβος είναι μηδέν.Βέβαια διατίθεται σε λιλιπούτειες χωρητικότητες και σε απλησίαστες τιμές, αλλά αυτό το είπα από την αρχή.Ρίξε μια ματιά στο overclockers.co.ukΕγώ πάντως ψήνομαι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.