whitesnake Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2007 Καλησπέρα! Αποφάσισα σήμερα και ξαναέβαλα μετά από καιρό τα vista στον υπολογιστή μου. Όλα ωραία και καλά, βρήκε και συσκευές που παλιά "δεν", μια χαρά λέω. Αλλά όταν άνοιξα το computer, βλέπω τους 3 από τους 4 δίσκους με τις μπάρες που δείχνουν τη χωρητικότα, ενώ ο τέταρτος ήταν χωρίς μπάρα. Κάνω διπλό κλικ, και μου λέει "x: is not accessible. Access is denied". Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται?? Με τα ΧΡ μια χαρά τον έβλεπα, δεν έχω βάλει ποτέ κανενός είδους κλείδωμα. Δοκίμασα να παίξω με τα permissions, αλλά τίποτα, όταν πάω να τα αλλάξω μου βγάζει πάλι "access denied", όμως είναι κανονικά τικαρισμένα τα allow κλπ τόσο για τον χρήστη μου όσο και για τον administrator! Στο disk management φαίνεται κανονικά η χωρητικότητα και ο κενός χώρος. Σαν hardware φαίνεται κανονικά ο δίσκος. Check disk τρέχει κανονικά. Δοκίμασα να τον απεγκαταστήσω, δοκίμασα να αλλάξω και θεση στη μητρική, τίποτα. Καμιά ιδέα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Μάϊος 20, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 ’κυρο, κάποιος να το σβήσει. ’λλαξα για δεύτερη φορά το Ownership και τώρα όλα καλά. Δεν ξέρω τι έπαιξε πριν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.