Jump to content

Βοηθεια απο κατοχο tv tuner Prolink Pixelview Play tv Pro

Tsakonas

Recommended Posts

Χρειαζομαι το CD με τους drivers και το software της εν λογω καρτας τηλεορασης (εκδοση στερεο,με δεκτη ραδιο ) ...ο κωδικος της ειναι PV-BT878P+FM RC...ακομη καλυτερα αν ξερει κανεις απο που μπορω να τα κατεβασω θα του ημουν ευγνωμων μιας και στο ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ και ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ site της εταιριας δεν βρηκα τιποτα...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οποιον με βοηθησει...

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το dscaler χωρις να χριαστει να εγκαταστησεις drivers. Αν θες οπωσδηποτε τους original drivers στειλε μου ενα pm με το mail σου.

Βρε συ astacus φοβερο αυτο το dscaler ...εκει που λεει tv tuner chip ξερεις τι τσιπακι φορα η εν λογω καρτα τηλεορασης?επισης καμμια ιδεα γιατι δεν εχω ηχο(δεν βγαινει ηχος απο το audio out)?

ευχαριστω!

Διαλεγεις την καρτα σου, ως tuner philips pal. Για ηχο συνδεεις το audio out του tuner με το line in της καρτας ηχου και οριζεις στο dscaler συσκευη ηχου το line in.

Για καλυτερη εικονα ενεργοποιησε το judder termination και διαλεξε στο deinterlace το tomsmocomp και στα φιλτρα noise reduction (adaptive).

Αν η χρηση cpu ειναι μεγαλη καπου θα βρεις ενα μενουδακι oπου διαλεγεις: priority to other programs.

Εδω ειναι και το link με τους drivers:

http://webbuilder2.asiannet.com/1470/style/frame/GPX-19/frameall.asp?linkname=product.asp&content_set=CN-08-2cp2〈=2&customer_id=1470&name_id=36165

πατας download>Europe, Oceania, Africa & Asia Regions PCI Multimedia Product>

ευχαριστω παιδια,και οι δυο με πηγατε ενα βηματακι μπροστα...τωρα εγκατεστησα τους drivers για xp win9xwdm και το dscaler δεν βλεπει πια την καρτα...το ιδιο και το προγραμμα της εταιριας...θα το σκαλισω λιγο μπας και καταφερω τιποτα και θα ενημερωσω....

Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 13:32]

αυτο μου το εκανε οταν ειχα επιλεξει λαθος εισοδο σηματος, καπου εχει ενα κουμπακι που επιλεγεις , Air , S-video , και αλλο ενα (νομιζω προεπιλογη ειναι το s-video)

το τσεκαρα...με τι drivers εισαι?εγω με τους NET9X WDM.....να βαλω αλλουσ?

υγ το 4E στο τελος του ονοματος του μοντελου ειναι διαφορετικο μοντελο η διαφορετικο rev..?εμενα λεει στο κουτι PV BT878P+ και στο dscaler το λεει με 4E στο τελος... την ιδια ερωτηση εχω για το "PAK" ?????

σας πρηζω...sorry...

Το revision της καρτας (4Ε,9D κτλ) θα το δεις πανω στο pcb της, οποτε διαλεγεις αναλογα. Σε περιπτωση που δεν υπαρχει στην λιστα δεν τρεχει τπτ διαλεξε κατι που παιζει σωστα.

Για να δεις εικονα διαλεγεις ως video input το tuner και επιλεγεις video system το pal N.

χοχο...............αλλο ενα βηματακι μπρος......στο audio εβαζα line in ενω ηταν στο mic οποτε λυθηκε το θεμα του ηχου.τωρα στο θεμα της εικονας με το Philips 1246 PAL-I ηταν το προβλημα papatsonis...μαλλον εχουμε διαφορετικο revision...τα προγραμματα της εταιριας αρνουνται να βγαλουν εικονα/ηχο(μονο μπλε και στην ακρη λιγο απο την εικονα)...

αν βαλω στο dscaler το σωστο tv tuner chip λετε να βελτιωθει η ποιοτητα της εικονας?τωρα εχω βρει 6-7 που δουλευουν...

και παλι σας ευχαριστω παιδια...

τελικα ρε παιδια τι συστημα εικονας εχουμε στο ελλαντα?pal ,pal-i,pal-n,pal-bg?

edit:Λοιποοον....παιζει εικονα και ηχο,αλλα στην εγγραφη δεν καταγραφει ηχο,και η ληψη ηχου ειναι μονοφωνικη(δεν ειναι θεμα ληψης,στο προηγουμενο pc επιανε στερεο)...Im workin' on it.......

ρε μηπως να παρω Macintosh:D :D :D ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.