Heatspreader Αύγουστος 11, 2007 #561 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Νομίζω ότι τα High End PC δεν είναι τόσο για να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά για να τρέχουμε τα Benches.Πριν από το PC της υπογραφής μου, είχα ένα AM2 4000+ με 7900GT. Όπως καταλαβαίνετε έπαιζα ότι ήθελα πολύ καλά και όμως παρόλα αυτά το άλλαξα.Εν ολίγοις τη δουλειά μας τη κάνουμε νομίζω και με πιο χαλαρά μηχανάκια.Για παράδειγμα τώρα θέλω να πάρω Quad Core... Πείτε μου? Δεν είμαι βλάκας αν το κάνω? Και όμως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.Έπειτα για τα reviews... Πραγματικά ένας πανικός! ’λλα λέει το ένα site, άλλα το άλλο, γενικά ένας πανικός. Πάντως εγώ προτιμώ nvidia λόγω opt...Παίζουν πολλά παιδιά και γενικά όπως είπε και ο φίλος τίποτα δεν είναι το ιδανικό.Επίσης σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι το the best είναι πολύ ακριβότερο από το απλά πολύ καλό...Τέλος να πω ότι επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει το παραμύθι ότι η ATi έχεις καλύτερους drivers... ΟΛΕΣ οι εταιρείες έχουν πρόβλημα με τους drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 11, 2007 #562 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Πολλά σημεία για κουβέντα: Αρχική απάντηση από Lafas1987 Νομίζω ότι τα High End PC δεν είναι τόσο για να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά για να τρέχουμε τα Benches. Πριν από το PC της υπογραφής μου, είχα ένα AM2 4000+ με 7900GT. Όπως καταλαβαίνετε έπαιζα ότι ήθελα πολύ καλά και όμως παρόλα αυτά το άλλαξα. Company of Heroes, Supreme Commander, STALKER, Rainbox Six Vegas, μερικά από τα παραδείγματα που θα χώλεναν με το σύστημα που ανέφερες. Έχεις δίκιο μεν, αλλά εν μέρει. Τα δυνατά συστήματα έχουν φροντίσει οι εταιρείες να μας κάνουν να τα αξιοποιούμε.... Αρχική απάντηση από Lafas1987Για παράδειγμα τώρα θέλω να πάρω Quad Core... Πείτε μου? Δεν είμαι βλάκας αν το κάνω? Και όμως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Αν κάνεις 2 πράγματα, τότε θα είσαι βλάκας αν δεν τον πάρεις 1) Multitasking 2) Encoding-Rendering (video, audio, 3D) Κατά τα άλλα μόνο "θα" ακούμε. "Θα" βγουν περισσότερα παιχνίδια με 4πύρηνη υποστήριξη, "θα" βγουν περισσότερα προγράμματα με 4πύρηνη υποστήριξη, "θα"... Αρχική απάντηση από Lafas1987Έπειτα για τα reviews... Πραγματικά ένας πανικός! ’λλα λέει το ένα site, άλλα το άλλο, γενικά ένας πανικός. Πάντως εγώ προτιμώ nvidia λόγω opt... Κι εγώ nV προτιμώ αυτόν τον καιρό, η ΑΤι μας κοροϊδεύει-κορόιδεψε σε πολλούς τομείς τελευταία. Αρχική απάντηση από Lafas1987Τέλος να πω ότι επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει το παραμύθι ότι η ATi έχεις καλύτερους drivers... ΟΛΕΣ οι εταιρείες έχουν πρόβλημα με τους drivers... Μπορεί η nVIDIA να βγάζει drivers που δεν έχουν καλή υποστήριξη σε κάποιους τίτλους και να είναι προβληματικοί μερικές φορές, αλλά η ταλαιπωρία που μου έχουν προξενήσει προσωπικά οι ΑΤι drivers είναι μεγαλύτερη από οτιδήποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Αύγουστος 11, 2007 #563 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 SAPPHIRE RADEON HD2900XT 1024MB GDDR4 VIVO PCI-Ehttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510617αυτό το όπλο εδώ τι λέει ρε προφέσορες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 11, 2007 #564 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Kίνηση εντυπωσιασμού για να πιάσει κόσμο κυρίως, το 1GB δεν προσφέρει και πολλά, εδώ τα 512 είναι αρκετά (ούτε 640 ούτε 768 αλλά 512 ), το 1GB είναι κάπως άχρηστο. Και όχι, δεν θα προσφέρει τίποτα στα μεταγενέστερα πιο βαριά παιχνίδια γιατί απλά δεν θα έχει τη δύναμη μάλλον να τα τρέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Αύγουστος 11, 2007 #565 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Σε μεγάλες αναλύσεις νομίζω ότι έχει να κάνει... Όχι?Εμένα με έχουν σώσει... Πάιζω σε 1608χ1050 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 11, 2007 #566 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Kίνηση εντυπωσιασμού για να πιάσει κόσμο κυρίως, το 1GB δεν προσφέρει και πολλά, εδώ τα 512 είναι αρκετά (ούτε 640 ούτε 768 αλλά 512 ), το 1GB είναι κάπως άχρηστο. Και όχι, δεν θα προσφέρει τίποτα στα μεταγενέστερα πιο βαριά παιχνίδια γιατί απλά δεν θα έχει τη δύναμη μάλλον να τα τρέξει. με αφορμη το ποστ σου..μιας και το ειχα απορια...(παιζει και να εχει απαντηθει αλλα δεν θυμαμαι) Αυτο ισχυει σε ολες τις αναλυσεις σε ολα τα φιλτρα ..-οτι τα 512 ειναι καλα/αρκετα?? Η πχ..καποιος 1680χ1050 8α τα δει κωλυομενα με λιγα φιλτρακια?? Για 1920χ1200?? (να διαχωρισω ...οτι δεν αναφερομαι στις 8800GTX και ΑΤΙ χ2900χτ.. που ειναι τοσο διαφορετικες...αλλα για καποιες με ιδια χαρακτηριστικα..πχ οι δυο 8800GTS ..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Αύγουστος 11, 2007 #567 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Γιατί νομίζεις ότι με μια 8800GTX μπορείς να παίξεις Lost Planet σε 1680χ1050 με όλα 16αρια?Εμένα πέφτει το frame rate όταν γίνεται πανικός οπότε το βάζω 8χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 11, 2007 #568 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 NTG: στην 320 όντως σε μεγάλες αναλύσεις και φίλτρα, σε βαρείς τίτλους όπως το χαρακτηριστικό CoH, υπήρχε διαφορά από την 640. Αλλά σε 512 με 1024 δεν είδαν καμία, οπότε μάλλον το όριο ήταν κάπου μεταξύ 320-512. Lafas1987: Το Lost Planet δεν χρησιμοποιεί τοοόση πολύ μνήμη θεωρώ, απλά δεν το σηκώνει η GTX. Υπάρχει τρόπος μέτρησης της RAM που χρησιμοποιεί η κάρτα γραφικών, έχει αναφερθεί παλιά αλλά τώρα δεν το βρίσκω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Αύγουστος 11, 2007 #569 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Αν δεν το σηκώνει η GTX τότε ποια το σηκώνει?Να σημειώσω ότι το παιχνίδι υποστηρίζει Quad Core και SLI.Μάλλον αυτό εννοείς. Καλά όχι δεν το σηκώνει απλά με 16Qάρια κωλώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 11, 2007 #570 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Αρχική απάντηση από gznpΥπάρχει τρόπος μέτρησης της RAM που χρησιμοποιεί η κάρτα γραφικών, έχει αναφερθεί παλιά αλλά τώρα δεν το βρίσκω... Riva Tuner Στο hardware monitor στα plug ins επιλέγεις show on OSD και τρέχεις και τον statistics server μαζί και είσαι jet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 11, 2007 #571 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Riva Tuner Στο hardware monitor στα plug ins επιλέγεις show on OSD και τρέχεις και τον statistics server μαζί και είσαι jet τι παιδι εισαι συ??Διαμαντι!! Για να δοκιμασω παλι juiced ,drift, carbon ,rbr..αν προλαβω και rfactor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 11, 2007 #572 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG τι παιδι εισαι συ??Διαμαντι!! Τρελό μωρό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 11, 2007 #573 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2007 Ρε παιδιά, μπορεί κάποιο παλικάρι με 2900 να τρέξει στο Atitool 0.27 με default τιμές (507/514) το τεστακι FIND MAX MEΜ και να μας πει αν προχωράει κανονικά? Είτε εδώ είτε σε ΠΜ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Αύγουστος 12, 2007 #574 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Σε Vista τουλάχιστον δεν δείχνει να προχωράει όπως λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 12, 2007 #575 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 03:52] Σε Vista τουλάχιστον δεν δείχνει να προχωράει όπως λες... Και σε XP τα ίδια ρε μαν... σου κάνει κάτι τρέμουλα στην οθόνη και τέτοια? εμένα μου εβγαλε και κάτι κουλαμάρες περί τροφοδοσίας και support αλλά με το enermax galaxy DXX δεν νομίζω ότι στέκει κάτι τέτοιο....Να δούμε και κανα άλλος τι θα πει...μάλλον αύριο πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Αύγουστος 12, 2007 #576 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Σε Vista μπορώ να πω οτι τόσο καιρό που είμαι ούτε ένα κουλό μου έκανε...Σε XP & 2003 κάνει και απο κανένα με την έννοια γραμμές και κολλημένα σχέδια απο άλλα προγράμματα στην επιφάνεια εργασίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 12, 2007 #577 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 Αν δεν το σηκώνει η GTX τότε ποια το σηκώνει? Να σημειώσω ότι το παιχνίδι υποστηρίζει Quad Core και SLI. Μάλλον αυτό εννοείς. Καλά όχι δεν το σηκώνει απλά με 16Qάρια κωλώνει. Quad? Στο demo @@ Quad υποστήριζε. Επίσης να σου θέσω το επιχείρημά μου ως εξής. Με 16άρι, και 1.5GB Ram να είχε η GTX και πάλι δε θα το σήκωνε. Απλά υπερβαίνεις τα όρια της επεξεργαστικής ισχύος της κάρτας Γι αυτό το λόγο θεωρώ άχρηστη την 2900 με το 1GB. Δε θα έχει δύναμη να τρέξει τα μελλοντικά παιχνίδια, εκτός αν ο Wizard έχει δίκιο για το WDDM Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 12, 2007 #578 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 05:10] Σε Vista μπορώ να πω οτι τόσο καιρό που είμαι ούτε ένα κουλό μου έκανε...Σε XP & 2003 κάνει και απο κανένα με την έννοια γραμμές και κολλημένα σχέδια απο άλλα προγράμματα στην επιφάνεια εργασίας... Εννοώ αν σου έκανε κουλά (τρεμάμενη οθόνη) όσην ώρα έτρεχε το εν λόγο τεστάκι του Atitool... σε εμένα το έκανε όχι συνεχόμενα αλλά κατά διαστήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Αύγουστος 12, 2007 #579 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 14:25] Εννοώ αν σου έκανε κουλά (τρεμάμενη οθόνη) όσην ώρα έτρεχε το εν λόγο τεστάκι του Atitool... σε εμένα το έκανε όχι συνεχόμενα αλλά κατά διαστήματα... Έτσι δεν φερόταν, όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 12, 2007 #580 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Βέβαια δεν ξέρω μήπως επειδή το έτρεξες σε vista...Eυχαριστώ παντως ρε obijuan1983Τι γίνεται πάντως? Κανα παλικάρι με ΧP και την 2900 να τρέξει στο Atitool 0.27 με default τιμές (507/514) το τεστακι FIND MAX MEΜ και να μας πει εντυπώσεις υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.