Jump to content

Ati 2900 XT: εμπειριες, εντυπωσεις και αποψεις

.38-.45

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tifozif1 [11-06-2007 11:48]

Tί ψύξη έχεις, την έχεις αλλάξει/τροποποιήσει ? Γιατί 54 βαθμούς ΔΕΝ έχω δει ποτέ.

..η ψύξη ειναι η μαμίσια..και ειναι στημένο όπως βλέπεις στις φωτό, δηλαδη δεν ειναι μέσα σε κουτί ..και το aircondition ειναι μόνιμα στους 22-23c ;)

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΟΕW1999

Τοσο απελπιστικη κατασταση ειμαι με τον θορυβο που ναι θα το εκανα απλα να εχω το pc αθορυβο οπως ηταν πριν

Σε καταλαβαίνω γιατί η 2900 κάνει έναν ψιλο σπαστικό ήχο...αν και βαρύ..

Αρχική απάντηση από Jumex

vista + 2900xt + LCD TV = ???

ρωταω γιατι με nvidia υπαρχει τρελο προβλημα...τρωει πολυ τα πλαισια απο 720i και πανω..αν καποιος γνωριζει ας απαντησει plzzzzzz

Kανενα προβλημα , υποστηριζει 1:1 ....!!

Θα δουλευεις στα 720p ανετοτατα...

Έχει δοκιμάσει κανείς το καινούριο demo της ATI , Whiteout ? http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1657

Εγώ το έβαλα να παίξει και γέμισε η οθόνη με artifacts !!! έβγαιναν από παντού!! Και ενώ τρέχει ατελείωτες ώρες 3dMark 05 , 06 χωρίς ένα artifact !?

Ο πυρήνας ήταν στα 865 mz , έπειτα από πολλές δοκιμές έπαιξε χωρίς artifacts στα 805mz !!!!

Έχει παρατηρήσει κανένας παρόμοια συμπεριφορά?

Αρχική απάντηση από angel_f [Σήμερα, στις 22:23]

Έχει δοκιμάσει κανείς το καινούριο demo της ATI , Whiteout ? http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1657

Εγώ το έβαλα να παίξει και γέμισε η οθόνη με artifacts !!! έβγαιναν από παντού!! Και ενώ τρέχει ατελείωτες ώρες 3dMark 05 , 06 χωρίς ένα artifact !?

Ο πυρήνας ήταν στα 865 mz , έπειτα από πολλές δοκιμές έπαιξε χωρίς artifacts στα 805mz !!!!

Έχει παρατηρήσει κανένας παρόμοια συμπεριφορά?

Το κατεβαζω τωρα και θα σου πω

Με καμια ιδεα και γνωμη για αθορυβη ψυκτρα κανεις???

Αρχική απάντηση από tifozif1

Ωραίο το demo αλλά όχι και κάτι το τρομερό. Με εντυπωσίασε το ότι μερικές φορές μου "έκανε" λές και έβλεπα pre-rendered σκηνές, σαν από video, αλλά ΑΤΙ optimized είναι.

Παρατήρησες Artifacts σε κατάσταση overclock ?

Μάλλον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι ανεπάρκεια του τροφοδοτικου CHIEFTEC 500W , διότι έκτος από το παραπάνω πρόβλημα , η Κάρτα έχει γαμ@@@ι στα restart , μου επανεκκίνει τον υπολογιστή , και Μέτα από μισή με μια ώρα παιγνιδιού γεμίζει η οθόνη με artifacts , τα παραπάνω συμβαίνουν ακόμα και χωρίς overclock !

Για αυτόν το λόγο παράγγειλα το ENERMAX Galaxy 850 , ελπίζω να είναι αυτός ο λόγος των προβλημάτων .

Αρχική απάντηση από angel_f [Χθες, στις 21:42]

Παρατήρησες Artifacts σε κατάσταση overclock ?

Μάλλον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι ανεπάρκεια του τροφοδοτικου CHIEFTEC 500W , διότι έκτος από το παραπάνω πρόβλημα , η Κάρτα έχει γαμ@@@ι στα restart , μου επανεκκίνει τον υπολογιστή , και Μέτα από μισή με μια ώρα παιγνιδιού γεμίζει η οθόνη με artifacts , τα παραπάνω συμβαίνουν ακόμα και χωρίς overclock !

Για αυτόν το λόγο παράγγειλα το EVERMAX Galaxy 800 , ελπίζω να είναι αυτός ο λόγος των προβλημάτων .

Artifacts είδα κι εγώ αλλά μόνο μια φορά με το 620w noise taker αλλά αυτό που έχω prob λόγω psu είναι στην οθόνη, δεν ανοίγει στα ρερταρτ και μερικές φορές ούτε καν από κλειστό τελείως

τη vga την έχω με 2x6pina

Ps: πείτε μου με πιο command δουλεύουν τα 3dmarks p l e a s e :)

Δοκίμασα αυτό που γράφτηκε αλλά τίποτα

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 11:09]

η καρτα απλα δεν ειναι για noobs... :upside:

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 12:09]

Κανε αυτο και θα εισαι ενταξει

Κάνε δεξί κλίκ πάνω στο εικονίδιο του 3dMark 06 που τρέχεις. Στην λίστα που θα εμφανιστεί επέλεξε "Ιδιότητες / Properties". Θα εμφανιστεί ένα νέο παραθυρο, όπου στο "Target" θα έχει ένα κείμενο σαν :

code:"C:\Program Files\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe"

Αυτό άλλαξέ το σε :

code:"C:\Program Files\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe" -nosysteminfo

και πάτα ΟΚ.

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα με την 2900ΧΤ (Sapphire brand) μου βγαζει χαμηλα score στο 3dmark05 και 06. Συγκεκριμένα στο 3dmark05 11000-12000 marks, Ενω στο 3dmark06 8000 marks. Απο οσο εχω δει με εργοστασιακά clocks συμφωνα με reviews στο νετ θα επρεπε να εχω πανω απο 16000 στο 05 και πανω απο 10000 στο 06. Καμμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?

Το συστημα μου ειναι:

Windows XP - SP2

Enermax Infinity 650W

Gigabyte P35-DS4

2x1GB DDR2 Ram OCZ 6400 (4-4-4-15)

Intel Core2Duo 6300

Sapphire 2900XT (Cat 7.5)

Επίσης έχω δοκιμάσει και με αλλη μητρική (Αsus P5N-E SLi) αλλα πάλι τα ίδια. Υπάρχει καμμια ρύθμιση που πρέπει να γίνει στην κάρτα χωρίς να γίνει ΟC εννοείται.

Εκτός και αν υπάρχει περίπτωση ελατοματικής καρτας..?

3dmark06kn0.jpg

έχεις πολύ χαμηλό cpu score...και απ όσο φαίνεται έχεις bottleneck ή αφήνεις κάποια εφαρμογή που τρώει πόρους την στιγμή που τρέχεις το μετροπρόγραμμα.

Τα reviews τρέχανε όλα με Χ6800...

Οπότε..άλλο cpu = αλλο αποτέλεσμα

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 11:25]

έχεις πολύ χαμηλό cpu score...και απ όσο φαίνεται έχεις bottleneck ή αφήνεις κάποια εφαρμογή που τρώει πόρους την στιγμή που τρέχεις το μετροπρόγραμμα.

Τα reviews τρέχανε όλα με Χ6800...

Οπότε..άλλο cpu = αλλο αποτέλεσμα

Ναι αυτο το είδα και εγώ αλλα αυτό δεν θα έπρεπε να επιρεάζει τα SM2.0 kai SM3.0 scores τα οποία ειναι χαμηλότερα αρκετα. Αν δεν κανω λάθος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.