Dem Ιούνιος 4, 2007 #201 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 17:19] Καλά είναι απο τις "γνωστές - άγνωστες" πρακτικές που χρησιμποποιούν μεγάλες εταιρίες "ανταγωνιστικές" με μεγάλα κέρδη. Που δεν μπορούν να αποδειχθουν ποτέ βέβαια.Και κάποιοι βέβαια συνεχίζουν να πιστεύουν σε brand loyalty, σχέση σεβασμου εταιρίας - καταναλωτή κτλ. κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Ιούνιος 4, 2007 #202 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Δεν ξερω αμα το εχει ποσταρει κανειςKαι αλλα απογοητευτικα νεα για το Χ2900DX10 testing of DAAMIT's latest Radeon 2900 XT has shown that its performance is lacking when it comes to Company of Heroes, the first DX10 game released to much fanfare last week.Reviews have popped up all over the wibble, with Nate 'Goatee Gimp' Kirsch offering one of the best. And by best we mean succinct.Running a Core 2 Duo system, as is de rigeur for the enthusiast these days, the Radeon 2900 XT came out below the 8800 GTS at both 1280x1024 and 1600x1200 with and without AA (and that's even with the AA set at guidelines that the boys at DAAMIT recommend).The gap isn't much, but there's a good 10-15 per cent difference between the two cards, and this is rather disappointing for a card that has been repeatedly marketed as future proof.It seems that DX10 remains Nvidia's game right now. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 4, 2007 #203 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο και τι κανει? και αν χρειαζεται στο στησιμο του C.F... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 4, 2007 #204 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Η συνδεση για το crossfire δεν είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 4, 2007 #205 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 ναι απλα απο φωτο που χω δει αλλες εχουν και αλλες δεν εχουν...και χω μπερδευτει..ασε που το demo που χει η ατι για C.F δεν αναφερει κατι τετοιο...εκτος και αν χρειαζεται στην 2900 μονο...http://ati.amd.com/technology/crossfire/howitworksdemo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 4, 2007 #206 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Γουατσ δε ματερ γουιθ γιου μαν? Εdit : "εκτος και αν χρειαζεται στην 2900 μονο.." α λες? .... :...: δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 4, 2007 #207 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 ναι βρε μαν ετσι το ειδα και γω....απλα μου κανει εντυπωση που σε 1950 C.F δεν παιζει αυτο...και σε αλλες...Υποψιαζομαι μαλλον οτι επειδη δεν παιζει πλεον master card...βαλανε αυτο...λεω τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 4, 2007 #208 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 00:47] Εdit : "εκτος και αν χρειαζεται στην 2900 μονο.." α λες? .... :...: δεν ξέρω ε μάλλον οι 2900 το θέλουν, αποφάσισε εσυ για crossfire και το βλέπεις αυτό μετά, εκεί θα κολλησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 4, 2007 #209 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 00:37] ναι απλα απο φωτο που χω δει αλλες εχουν και αλλες δεν εχουν...και χω μπερδευτει..ασε που το demo που χει η ατι για C.F δεν αναφερει κατι τετοιο...εκτος και αν χρειαζεται στην 2900 μονο...http://ati.amd.com/technology/crossfire/howitworksdemo.html Το demo/flashaki όντως λιγο περίεργο είναι.... EDITΒασικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι όταν έχεις 2 CF Ready κάρτες μπορείς να βάλεις το internal connector γιατί έχεις και τα pins (βλέπε HD2900) ... οταν εχεις κάρτες CF compatible (PRO, XT) τοτε χρησιμοποιείς το Y cable... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 4, 2007 #210 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 βασικα εμενα με ενδιαφερει αυτο το π@παρακι να εμπεριεχεται μεσα στην συσκευασια...για να μην εχω προβληματα....και ολα τα αλλα τα φερνω βολτα..Ωπαα ενταξει το βρηκα..!ATI basically natively incorporated the compositing engine that in the old situation was located seperately on thr mastercard. Now it's embedded into the GPU. This is now effective with all Series 2600 and 2900 products. So there's no need anymore for a master/slave card.So, to run the cards in a CrossFire configuration, all you have to do is connect them via a pair of ribbon cables, very similar to NVIDIA's SLI bridge. These cables, for the time being, will actually be bundled with the video cards and not the motherboards, because there are a plethora of Intel 975 and P965 boards already available that are CrossFire compatible, that don't ship with the appropriate connector cables.So ATI/AMD will be including that CrossFire connector with each card moving forward from now on. Some advantages over the old situation: * plug and play setup * no master cards needed anymore * integrated compositing engine * dual-link DVI inter connect * resolutions up-to 2560x2048 supported Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 4, 2007 #211 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Καλα ναι αν και χλωμό το κόβω με τόσα λεφτά να μην βάλουν και έναν connector... του αυτουνού πια... EDIT Στην φώτο που έβαλες τώρα οι κάρτες ΔΕΝ είναι CF Ready, είναι Compatible για αυτό ΔΕΝ παίζει ο κονέκτορας... Με το καλο πάντως και σε CF Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 4, 2007 #212 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:25] βασικα εμενα με ενδιαφερει αυτο το π@παρακι να εμπεριεχεται μεσα στην συσκευασια...για να μην εχω προβληματα....και ολα τα αλλα τα φερνω βολτα..Ωπαα ενταξει το βρηκα..!ATI basically natively incorporated the compositing engine that in the old situation was located seperately on thr mastercard. Now it's embedded into the GPU. This is now effective with all Series 2600 and 2900 products. So there's no need anymore for a master/slave card.So, to run the cards in a CrossFire configuration, all you have to do is connect them via a pair of ribbon cables, very similar to NVIDIA's SLI bridge. These cables, for the time being, will actually be bundled with the video cards and not the motherboards, because there are a plethora of Intel 975 and P965 boards already available that are CrossFire compatible, that don't ship with the appropriate connector cables.So ATI/AMD will be including that CrossFire connector with each card moving forward from now on. Some advantages over the old situation: * plug and play setup * no master cards needed anymore * integrated compositing engine * dual-link DVI inter connect * resolutions up-to 2560x2048 supported Βασικά βάλτο όλο το άρθρο ρε αδερφέ γιατί έχει πολύ ζουμί...http://www.guru3d.com/article/Videocards/432/3/Αυτο που γλυτώνεις οπτικά και ΔΕΝ αναφέραμε είναι το Y cable που με το Crossfire Bridge δεν χρειάζεται πια.... ουφ το βρήκαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 5, 2007 #213 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis Γιατι εγω βγαζω χειροτερο σκορ με τους 7,5 σε 3DM05 που δοκιμασα? Απο 18700 που εχω με ενα συγκεκριμενο setup,βρεθηκα κατω απο 18500(3 μετρησεις εκανα) με τους νεους drivers Αρχική απάντηση από angel_f Και εγω μια απο τα ιδια , επεσε 100 ποντους στο 3dm06 Γιατί από όσα έχω ακούσει, οι 7.5 όντως πρέπει να ρίχνουν τις επιδόσεις στα marks... Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που υποστηρίζουν ότι είδαν διαφορά αλλά...δεν ξέρω, τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 5, 2007 #214 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από tyxeros [Χθες, στις 18:24] Φερτε μας πισω την 3DFX , καταραμενοι...... banchee ολε .Ati 2900 XT best value for money ειναι η καρτουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Ιούνιος 5, 2007 #215 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 καλα ρε παιδια αφου το νεο crosfire θα γινεται εσωτερικα καπου το εχω διαβασει δεν θυμαμα αν ειναι στο thelab αλλα η ατι δεν αναφερε οτι θα το εκανε οπως το sli γιατι ειναι δυσκολο να βρεις master cards?θα ψαξω καλυτερα και θα θα στο κανω ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Ιούνιος 5, 2007 #216 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis Γιατι εγω βγαζω χειροτερο σκορ με τους 7,5 σε 3DM05 που δοκιμασα? Απο 18700 που εχω με ενα συγκεκριμενο setup,βρεθηκα κατω απο 18500(3 μετρησεις εκανα) με τους νεους drivers Αρχική απάντηση από angel_f Και εγω μια απο τα ιδια , επεσε 100 ποντους στο 3dm06 Με τι ρυθμισεις βγαλατε αυτα τα αποτελεσματα?? Αντιθετα με οσα λετε ειναι τα δικα μου αποτελεσματα Απο ΜΑΜΑ drivers αυτους που ειχε μεσα στο cd με τους 7,5 ειδα αυξηση σε ολα τα 3d mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούνιος 5, 2007 #217 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Σήμερα, στις 22:56] Με τι ρυθμισεις βγαλατε αυτα τα αποτελεσματα??Αντιθετα με οσα λετε ειναι τα δικα μου αποτελεσματα Απο ΜΑΜΑ drivers αυτους που ειχε μεσα στο cd με τους 7,5 ειδα αυξηση σε ολα τα 3d mark Δεν μιλούσα για τους drivers του cd , αλλά για τους drivers πριν τους 7,5 .Οι ρυθμίσεις εννοείτε ότι ήταν οι ίδιες ! 9850 με τους προηγούμενους 9740 με τους 7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Ιούνιος 5, 2007 #218 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Τι να πω δεν ξερω εμενα μεχρι στιγμης οι 7,5 μου φενονται πολυ καλυτεροι Ποσες φορες το ετρεξες το τεστ?Εμενα αναλογα με το ποσο ζεστη, (καυτη να το πω) ειναι η καρτα μεταβαλεται και το σκορΣτο 06 με ιδιες ρυθμισεις εχω και μεταβολη μεχρι και 40 ποντους Σε ολα τα τεστ θεωρω τον μεσο ορο απο τα αποτελεσματα το πιο ενδεικτικο Προσωπικα Παντως στα παιχνιδια παει καλυτερα και λιγο πιο εντομα μου φενονται τα χρωματα (κοκικνο- πρασινο) το παρατηρησε κανεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούνιος 5, 2007 #219 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Σήμερα, στις 23:36] Τι να πω δεν ξερω εμενα μεχρι στιγμης οι 7,5 μου φενονται πολυ καλυτεροι Ποσες φορες το ετρεξες το τεστ?Εμενα αναλογα με το ποσο ζεστη, (καυτη να το πω) ειναι η καρτα μεταβαλεται και το σκορΣτο 06 με ιδιες ρυθμισεις εχω και μεταβολη μεχρι και 40 ποντους Σε ολα τα τεστ θεωρω τον μεσο ορο απο τα αποτελεσματα το πιο ενδεικτικο Προσωπικα Παντως στα παιχνιδια παει καλυτερα και λιγο πιο εντομα μου φενονται τα χρωματα (κοκικνο- πρασινο) το παρατηρησε κανεις ??? Το είχα τρέξει 3-4 φορές πριν και με τους 7,5 5-6 φορές , τα σκορ που γράφω είναι περίπου ο μέσος ορός , σε κάθε περίπτωση είναι εμφανής μια μικρή μείωση του σκορ στο 06 Στα χρώματα δεν παρατήρησα κάτι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούνιος 6, 2007 #220 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Kι εγω αναφερομαι σε ενα γενικο μεσο ορο με τους 7,5 και η συγκριση ειναι με τους αμεσως προηγουμενους που υπηρχαν στο επισημο site.Εχω επισης την αισθηση οτι οντως εχουν αλλαξει τα χρωματα(αλλαγη θερμοκρασιας μαλλον) και εμφανιζονται που και που τυχαιες γραμμες στην οθονη(τυπου artifacts) αλλα δεν ανησυχω,ειναι θεμα drivers κατα 99,9% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.