Jump to content

Ati 2900 XT: εμπειριες, εντυπωσεις και αποψεις

.38-.45

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΟΕW1999

Μην μπερδευεις αυτα που λεω οι απαντησεις ειναι σαφης και ειπομενες την καθε χρονικη στιγμη με οτι συνεβαινε τοτε με οποια αποτελεσματα και προβληματα ειχα

quote:Αρχική απάντηση από ΟΕW1999

(( Υστερα απο πολυ κοπο και με την βοηθεια μελων του φορουμ καταφερα και ετρεξα 3d mark ))

ηταν που ηθελε το -nosysteminfo στο τελος για να τρεξει

((Τα σκορ ειναι ικανοποιητικα 11124/17005 για 2006 και 2005 αντιστοιχα ))

Αυτα ειναι τα καλυτερα σκορ απο μια σειρα απο τεστ και μετρησεις που πετυχα με τους drivers της ΑΤΙ στις 26-05-2007 21:14 οπου και τα ποσταρα με cpu στα 3,2-3,6 με προβληματα ομως στην σταθεροτητα του μηχανηματος οποτε και σταματησα φλασαρα νεο bios και ξανα απο την αρχη για αυτο και μετα αν δεις στις απαντησεις ρωτουσα για ετοιμα setup

((Εσπασε και το φραγμα των 11κ ))

Με τους 7,5 drivers εγινε αυτο για πρωτη φορα

((3DMARK 2006 απο 10928 στα 11047 cpu στα 3,1ghz Ε6400 ))

3,192ghz για την ακριβεια ηταν και αυτο εδειξε

και 3,00ghz ηταν στα 10928

Aυτα μεχρι στιγμης τωρα θα τον ανεβασω και αλλο στα 3,4 και θα δω σταθεροτητα και επιδοσεις αν μπορει να τρεξει κανονικα εκει :)

Πολύ μπερδεμένα μας τα λές :S

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 19:15]

Νο Ιντερνετ εδω :( για καμιά βδομάδα :(

Vista 64 bit & 7.5 δεν παίζουν στα 1440χ900 (Acer AL1916w), και δεν μπορώ να ψάξω και internet. Είδα σε ένα γερμανικό (;) forum παρόμοιο πρόβλημα αλλα den katalabeni. Στα ΧΡ no problem στα 1440χ900 με 7.5

ΑΤΙμη :wall:

Ωπ! Εδω σε εχω φιλε.

Χτες το επαθα κι εγω με τους 7.5 στην hanns-g 19"

Λοιπον κατα το boot vista θα πατησεις F8 για τα startup option και θα διαλεξεις να μπεις με 640*480 αναλυση στα vista (οχι safe boot κλπ ΔΕΝ ειναι απαραιτητο)

Οταν μπεις στα 640*480 το οποιο λογικα θα τα δειχνει θα παρατηρησεις οτι αν πας ολο χαρα απο το display manager (δεξι κλικ στο desktop) οπως παλια να βαλεις 1440*900 θα παρεις παλι π.ο.υ.λ.ο.

Αλλα... ΟΛΕΣ οι αλλες αναλυσεις δουλευουν κανονικα...:blink:

Το προβλημα σου λυνεται αν αλλαξεις την αναλυση απο το Catalyst Control Center->Display manager. Θα παρει κανονικα την 1440*900 και δεν θα την χασει ξανα ουτε με restart κλπ κλπ

:hi:

*Πρεπει να ειναι το μοναδικο σοβαρο ποστ που εχω κανει οσο ειμαι στο στρατο... Ειμαι πολυ περηφανος...:flex:

βρε παιδιά έχει κανεις άλλος πρόβλημα με τους catalyst 7.5 και το Call of Juarez;;; To παιχνίδι φορτώνει κανονικά αλλά δεν βλέπεται με τα shadows να είναι αλλου για αλλού!!! Μόνο με τους default 8.361 drivers της μαμάς GeCube τρέχει χωρίς προβλήματα!

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:53]

Ωπ! Εδω σε εχω φιλε.

Χτες το επαθα κι εγω με τους 7.5 στην hanns-g 19"

Λοιπον κατα το boot vista θα πατησεις F8 για τα startup option και θα διαλεξεις να μπεις με 640*480 αναλυση στα vista (οχι safe boot κλπ ΔΕΝ ειναι απαραιτητο)

Οταν μπεις στα 640*480 το οποιο λογικα θα τα δειχνει θα παρατηρησεις οτι αν πας ολο χαρα απο το display manager (δεξι κλικ στο desktop) οπως παλια να βαλεις 1440*900 θα παρεις παλι π.ο.υ.λ.ο.

Αλλα... ΟΛΕΣ οι αλλες αναλυσεις δουλευουν κανονικα...:blink:

Το προβλημα σου λυνεται αν αλλαξεις την αναλυση απο το Catalyst Control Center->Display manager. Θα παρει κανονικα την 1440*900 και δεν θα την χασει ξανα ουτε με restart κλπ κλπ

Έχει ήδη δοκιμαστεί και δεν.... Μέχρι και στην registry τα έβαλα με το χέρι, δικό μου driver έβαλα για το μονιτορ με MAX freq 60Hz (με powerstrip) ... τίποτα. :( Aν καταλαβα καλά (?) πρέπει να κάνει override ο driver την ρύθμιση και βάζει πάνω από 60Hz...

Μπαίνω net με 38.4Κbps και σέρνομαι :(

Χμ εγω ειμαι με 75Hz (DVI) το οποιο το αλλαξα απο 60 πριν την αλλαγη της αναλυσης. Λες να παιζει ρολο το refresh rate? Παντως οταν μπηκα με 640*480 ειδα οτι για default ειχε 60Hz. Δεν νομιζω οτι ειναι εκει το προβλημα σου. Καποιο αλλο σκαλωμα παιζει.

Εχουμε και διαφορετικη καρτα βεβαια (Χ1900ΧΤ) αλλα το ιδιο προβλημα κατα την αλλαγη 7.4->7.5

Driver (.inf) δεν δεχεται στην hannsG. Την βλεπει σαν generic, παρολο που στο ccc την αναγνωριζει με το μοντελο της κανονικα.

Εκεινο που παρατηρησα ειναι οτι με τους 7.5 εχω και αναλυσεις 1900*1200 που δεν θυμαμαι να ειχα παλιοτερα.

Παντως τα προβληματα στην μηχανη source με την ομιχλη υπαρχουν ΚΑΙ στις 2900, τουλαχιστον στις 8800 μετα απο 458433405883 updates των forceware αυτα εφυγαν, οι κατοχοι 2900 προς το παρων ακομα και με τους 7.5 θα πρεπει να παιζουν σε dx 8.1 mode :p

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=562624

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Χθες, στις 15:17]

Γιατι εγω βγαζω χειροτερο σκορ με τους 7,5 σε 3DM05 που δοκιμασα? :hmm:

Απο 18700 που εχω με ενα συγκεκριμενο setup,βρεθηκα κατω απο 18500(3 μετρησεις εκανα) με τους νεους drivers

Και εγω μια απο τα ιδια , επεσε 100 ποντους στο 3dm06

Αρχική απάντηση από sstav [02-06-2007 20:08]

βρε παιδιά έχει κανεις άλλος πρόβλημα με τους catalyst 7.5 και το Call of Juarez;;; To παιχνίδι φορτώνει κανονικά αλλά δεν βλέπεται με τα shadows (είτε του ήρωα είτε των δεντρων είτε των αντικειμένων να είναι αλλου για αλλού!!! Μόνο με τους default 8.361 drivers της μαμάς GeCube τρέχει χωρίς προβλήματα!

Εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;;; Υπάρχει λύση; Υπάρχει τρόπος να φορτώνει κανονικά τους 7.5 και by request να φορτώνει τους παλιούς για να τρέξει το παιχνιδάκι;;

Kλασσικα ΑΤΙ drivers προβληματα....

Βαλε τους προηγουμενους Driver και περιμενε κανενα μηνακι για τους 7.6

και αμα εχεις παλι προβληματα και με τους 7.6 τοτε καταλαβαινεις το λαθος σου που δεν πηρες Nvidia λυση :devil:

Αρχική απάντηση από ΙamdaBest

Kλασσικα ΑΤΙ drivers προβληματα....

Βαλε τους προηγουμενους Driver και περιμενε κανενα μηνακι για τους 7.6

και αμα εχεις παλι προβληματα και με τους 7.6 τοτε καταλαβαινεις το λαθος σου που δεν πηρες Nvidia λυση :devil:

:hehe: :hehe: το ανάποδο θα έλεγες φαντάζομαι πριν 1-3 μήνες με τα driver problems που είχε το G80. Τελικά δούλεψε σωστά το G80 Se Vista/Xp με τους τελευταίους 734.52 drivers της nVidia ?

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 14:04]

:hehe: :hehe: το ανάποδο θα έλεγες φαντάζομαι πριν 1-3 μήνες με τα driver problems που είχε το G80. Τελικά δούλεψε σωστά το G80 Se Vista/Xp με τους τελευταίους 734.52 drivers της nVidia ?

:T: :T: :T: :T: :T:

Εγώ που είχα 8800 μέχρι την προηγούμενη βδομάδα έχω να σου πω ότι ακούγονται φήμες ότι το πρόβλημα θα λυθεί με τους drivers της σειράς 1000.00 :p

Καλά ξυπνητούρια, fanboys.

"The 51 civil complaints filed against NVIDIA claim that the company participated in anti-competitive business agreements and price fixing strategies. Some of these civil suits allege that NVIDIA entered into these agreements with graphics rival AMD. "

-----

Eπίσης, AMD's UVD Debacle.

"While we might not really think UVD is necessary in a high-end graphics card, just as full video decode might be overkill in an 8800 part, many have lamented the fact that their high-end graphics hardware supports last years video decode feature set. This is true even on G80 hardware where the technology lag makes sense due to the extra development time NVIDIA had with G84/G86. Honestly, for us, the issue is not the lack of the feature; it's the way in which this situation blossomed.

...

We are left with the feeling that AMD wanted this to be ambiguous for as long as possible (whether this is true or not). The reasoning for this is are certainly not attractive, and range from blatant deception (i.e. suggest there's at least one feature on HD 2900 that you couldn't get from 8800 GTS/GTX) to a last minute problem with UVD on R600 that kept them from enabling it. But without answers from AMD, we just can't know what really went on in their minds while all this was going down."

Αρχική απάντηση από sstav [Σήμερα, στις 09:00]

Εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;;; Υπάρχει λύση; Υπάρχει τρόπος να φορτώνει κανονικά τους 7.5 και by request να φορτώνει τους παλιούς για να τρέξει το παιχνιδάκι;;

’λλος με ΑΤΙ Χ2900 με το ίδιο πρόβλημα με το Call of Juarez; Ti γίνεται; τόσοι έχουν x2900 στο forum. Όλα μέλι γάλα με το συγκεκριμμένο παιχνίδι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.