Jump to content

Ati 2900 XT: εμπειριες, εντυπωσεις και αποψεις

.38-.45

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak

ωραιος! μηπως εχεις score σε default τις καρτες χωρις o/c...και στο mobo σου το δευτερο pci-e στα ποσα τρεχει?

δυστηχώς δεν έχω score με default. Τώρα τα διάλυσα..............

Η δεύτερη τρέχει με 4Χ

Αρχική απάντηση από gprhellas

δυστηχώς δεν έχω score με default. Τώρα τα διάλυσα..............

Η δεύτερη τρέχει με 4Χ

οκ σαν την p5k...οσο αναφορα τα score φαινεται καθαρα οτι η δευτερη gpu δινει καλα...σε μενα τι να το χα xfire enable τι disable τα ιδια εβγαζα...με το τελευταιο bios της p5k 0404..εκανα τραμπα και δυο xfire bridges τα ιδια..με τους 7.5 πανω..

παντως πολυ καλα scores ΕΥΓΕ!

Αρχική απάντηση από aggelos84 [Χθες, στις 22:16]

έμαθε κάνεις τίποτα για την 2900 με 1gb ddr4;πότε με το καλό στην Ελλάδα;

Γιατι σε ενδιαφερει ??

Απο ταχυτητα ειναι απογοητευση

το 8800 GTX συνεχιζει να ειναι πιο γρηγορο στις περισσοτερες περιπτωσεις

κοιτα και τα αποτελεσματα

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2065772&enterthread=y

Το R600 στεφθηκε ως ΑΠΟΤΥΧΙΑ εναντια του συναγωνισμου απο θεμα ταχυτητας

Αντε ΑΤΙ παμε για R650\R700 τωρα

Αρχική απάντηση από ΙamdaBest [14-07-2007 10:27]

Γιατι σε ενδιαφερει ??

Απο ταχυτητα ειναι απογοητευση

το 8800 GTX συνεχιζει να ειναι πιο γρηγορο στις περισσοτερες περιπτωσεις

κοιτα και τα αποτελεσματα

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2065772&enterthread=y

Το R600 στεφθηκε ως ΑΠΟΤΥΧΙΑ εναντια του συναγωνισμου απο θεμα ταχυτητας

Αντε ΑΤΙ παμε για R650\R700 τωρα

Ναι αλλα... εχουν και μια διαφορα 200E στην τιμη.

Σημερα πηγα και πηρα μια και ομολογω οτι ειμαι ικανοποιημενος. Ειναι προχειρο 3dmark06 ακλοκαριστη μου εβγαλε 10780. Νοτ bad :)

ρε σεις ξεκολλατε η καρτα για τα λεφτα της σκιζει! εγω δεν θυμαμαι ουδεποτε απο τοτε με την 9700 που ξεκινησα...να δωσω τοσο λιγα λεφτα και να ειχα τετοιες επιδοσεις..

Έτσι πέστα gbak γιατί τελικά η 2900 πρέπει να ψηφιστεί ώς το πιο αδικημένο προιόν για το 2007 μου φαίνεται.... τέτοιο πέσιμο ούτε στους γάβρους δεν έχει γίνει :hehe: (λόγω χρώματος το λεώ)

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 03:13]

Έτσι πέστα gbak γιατί τελικά η 2900 πρέπει να ψηφιστεί ώς το πιο αδικημένο προιόν για το 2007 μου φαίνεται.... τέτοιο πέσιμο ούτε στους γάβρους δεν έχει γίνει :hehe: (λόγω χρώματος το λεώ)

Ναι το μονο που με χαλαει ειναι το χρωμα. Ολο το εσωτερικο μεσα στο μπλε και ηρθε η 2900 μεσα στο κοκκινο :p

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 05:45]

εδω τρεχω fsx με ultra graphics και κραταει ανετα απο 30 εως 45 fps τι να λεμε τωρα... σε 1680x1050..

To S.T.A.L.K.E.R. πώς το παίζει? Στην 8800GTS 320 πάντως είχα τα ψιλο(χοντρο)κολληματάκια μου.

ολα τα παιχνιδια ειναι σε high settings σε 1680x1050 η 2900 ακλοκαριστη με τους 7.7 πανω...μονο ο 6700 ψιλοτσιμπημενος στα 3.6..τα fps που βλεπεται ειναι η max τιμη με ενα drop 5-10 fps αναλογα το παιχνιδι..η θερμοκρασιες της καρτας ειναι απο 45c idle με 65-70 load και ακλοκαριστη ακομα και σε load δεν ακουγεται καθως το φαν πιανει μονο το 40% για να κρατησει την θερμοκρασια οχι πανω απο 70c..

2000471684137521921_rs.jpg2000416685449837988_rs.jpg2000403804032497381_rs.jpg

2000477698458446665_rs.jpg2000462631961368244_rs.jpg2000495736056231305_rs.jpg

Στο FEAR που παιζω μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου ξαφνικά κολαει και μετα απο λιγο μου πεταει μαυρη οθόνη και δεν ξερω γιατι το κανει. Για να ξεκολησει θελει εκεινο το βαρβαρο restart. Βεβαια δεν εχω δοκιμαζει αλλα games μια και δεν τα εχω ευκαιρα προς το παρον.

Ahhh και η θερμοκρασια χτυπαει κατι +80ρες. Καυσωνας θα μοθ πεις ομως.

Βασικά να επιβεβαιώσω και εγώ τα λεγόμενα του φιλου gbak με το παρόμοιο σύστημα μου σε 1680Χ1050 και ολα τα setting στο high.... το βασικό ειναι πιστεύω οι σωστές ρυθμίσεις στους catalyst γιατί επι 2 βράδια δεν μπορούσα να πιάσω ούτε 20frames (= τρελό ξενύχτι)....αμην έκανα να τους στρώσω.... Η κάρτα πετάει ακόμα και ακλοκάριστη και όσο για τον θόρυβο κρατιέται σε ανεκτά πλαίσια, όπως και οι θερμοκρασίες...

Μερικά σχόλια ήταν τελικά υπερβολικά καθώς η αγορά της (έστω και απρογραμμάτιστα :p ) με αποζημίωσε στο έπακρον....

Φιλέ μου G εύγε πάντως για το κόπο σου :T: γιατί αν και πρόλαβες την ιδέα μου να ανεβάσω ένα παρόμοιο ποτ-πουρι με screenshots απο STALKER, GRAW2, TDU, DIRT και LOST PLANET extreme condition για τους απανταχού ενδιαφερόμενους.... με έβγαλες από την δύσκολη θέση να το κάνω καθώς έπαιζε τρελή δουλειά σήμερα στο αεροδρόμιο και τώρα βαριόμουν οικτρά να το κάνω... χεχεχε

Πάντως σύντομα θα ανέβουν και από μένα για του λόγω το αληθές... (aka κακόπιστοι :p )

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 19:13]

ATI Catalyst Tweak Guide

o τυπος μετραει πολυ λεμε..

Ο οδηγός είναι όλα τα λεφτά... Αν και θα χρειαστεί να διαβαστεί αρκετές φορές βέβαια μέχρι να υπάρξει ευχέρια και πλήρης κατανόηση

Να πούμε όμως ότι ο συγκεκριμένος οδηγός απλά σε βοηθάει να καταλάβεις τι "κάνεις" με κάθε επιλογή στους catalyst και σου εξηγεί γιατί ή οχι να το κάνεις...

Στο τελικό αποτέλεσμα για το performance ενός game μετράνε ΚΑΙ οι ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν μέσα στο menu του κάθε game ξεχωριστά όπου ευτυχώς βέβαια υπάρχουν σχετικοί οδηγοι που βοηθούν αφάνταστα... Στην κεντρική σελίδα http://www.tweakguides.com/ υπάρχουν οδηγοί "πειράγματος" για διάφορα games...

Φυσικά το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο για τα games που ΔΕΝ είναι nvidia optimized.... προσωπική άποψη

Καλή ανάγνωση... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.