TifoziF1 Ιούνιος 29, 2007 #361 Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma -> τα παιδια πλαστικο εννοουν το κοκκινο περιβλημα του συστηματος ψυξης στο ποστ 353 To οποίο, εμένα, μου κάνει για χυτό αλουμίνιο.
Wizard! Ιούνιος 29, 2007 #362 Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 To οποίο, εμένα, μου κάνει για χυτό αλουμίνιο. Ki εμένα. Δεν παίζει να είναι πλαστικό με τίποτα. Θα ήταν τουλάχιστον γελοίο και σίγουρα θα είχε αναφερθεί στις δοκιμές.
AN7 OverClocker Ιούνιος 29, 2007 #363 Ιούνιος 29, 2007 Και μένα με είπε κάποιος ότι είναι μεταλικό.Φαίνεται και το αισθάνεσαι για πλαστικό λόγο του βαψήματος
jpavly Ιούνιος 29, 2007 #364 Ιούνιος 29, 2007 Συγνώμη δεν μπορούμε να τσεκάρουμε αν είναι αλουμίνιο; Βάλε το λίγο στην κατάψυξη να δεις αν παγώνει.
sstav Ιούνιος 29, 2007 #365 Ιούνιος 29, 2007 Ή να πλησιάσει έναν αναπτήρα και αν αρχίσει να λιώνει ...είναι πλαστικό χαχαχα!!
AN7 OverClocker Ιούνιος 29, 2007 #366 Ιούνιος 29, 2007 (Indeed..αυτοί που έχουν την κάρτα έπρεπε να ξέρουν τι ακριβώς είναι ) Θα παρα ήταν τραβηγμένο να είχε πλαστηκό. 1ον.Δεν γίνεται απαγωγή απ τις μνήμες και τα ρεγκουλέιτορς 2ον.Με την θερμοκρασία που αναπτησει αυτό το πράμα θα είχε γίνει στάχτη και μπούρμπερη
TifoziF1 Ιούνιος 29, 2007 #367 Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly -> Συγνώμη δεν μπορούμε να τσεκάρουμε αν είναι αλουμίνιο; Βάλε το λίγο στην κατάψυξη να δεις αν παγώνει. Κοίτα την φώτο στο 353 και πρόσεξε τις τρύπες για τις βίδες που δεν είναι βαμμένες. Για το ότι δεν πατάνε καλά πάνω στις μνήμες .... no comments (προχτές ανακάλυψαν το RMA ? Θα την φάει η GeCube πίσω στην μάπα).
spc Ιούνιος 29, 2007 #368 Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma κι ομως σου διαφευγει (πολυ απροσεχτος τελευταια...γιατι αραγε?) τα παιδια πλαστικο εννοουν το κοκκινο περιβλημα του συστηματος ψυξης στο ποστ 353 Ναι, ε; Αρχική απάντηση από nicksoti Υποθέτω ότι έκριναν πως οι μνήμες δεν χρειάζονται ψύξη, και έβαλαν τα pads απλά ως προστασία στα chipάκια από "ατυχήματα". ......
inertiacreep Ιούνιος 29, 2007 #369 Ιούνιος 29, 2007 Κανένας άλλος δεν έβγαλε την ψύκτρα της κάρτας του δλδ, μόνο εγώ? Τεσπα, το χτύπησα με το δάκτυλο (τοκ τοκ) και μου έκανε για πλαστικό. Έστω οτι είμαι κουφός, στραβός και βαρεμένος από τη ζέστη Όταν αξιωθώ να την ξαναβγάλω για το block θα το ερευνήσω εδελεχώς και εδώ είμαστε.
spc Ιούνιος 29, 2007 #370 Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από inertiacreepεδελεχώς ενδελεχώς (για να μην ξεχνιόμαστε )
nicksoti Ιούνιος 30, 2007 #371 Ιούνιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 13:18] Ναι, ε;...... Θα σε παρακαλούσα να μην ειρωνεύεσαι. Πόσο μάλλον, όταν δεν έχεις καταλάβει για τι ακριβώς μιλάμε.
morpheus Ιούνιος 30, 2007 #372 Ιούνιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Χθες, στις 14:03] To οποίο, εμένα, μου κάνει για χυτό αλουμίνιο. Χωρις να το εχω δει, θα ελεγα μαλλον οτι ειναι ZAMAKΕιναι κραμμα ελαφρυ που χρησιμοποιειται συχνα για χυτα κομματια λογω μικρου κοστους. Λόγω βαρους και "κουφιου" ηχου μπορει να δωσει την εντυπωση πλαστικου αν ειναι βαμμενο.
mortisboy Ιούνιος 30, 2007 #373 Ιούνιος 30, 2007 ..για να σας φύγει λοιπόν η απορία σας λέω ότι ειναι ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ η κάποιο κράμα αυτού
ΟΕW1999 Ιούνιος 30, 2007 #375 Ιούνιος 30, 2007 Με την θερμοκρασία που αναπτησει αυτό το πράμα θα είχε γίνει στάχτη και μπούρμπερηΑν ηταν πλαστικο θα ειχε λιωσει σιγουρα και εγω αυτο πιστευωΑν πανω σε αυτα βαλουμε παστα θα δουμε διαφορα το εχει δοκιμασε κανεις??
AN7 OverClocker Ιούνιος 30, 2007 #376 Ιούνιος 30, 2007 αμα βγάλεις τα pads και βάλεις πάστα δεν θα ακουμπάνε οι μνήμες κτλπ.’μα βάλεις πάστα πάνω στα pads θα τα κάνεις χειρότερα
gbak Ιούλιος 1, 2007 #377 Ιούλιος 1, 2007 τελικα δεν κανει τοσο φασαρια η 2900 ρε σεις...ακομα και σε full load δεν με ενοχλει εκτος και αν εχω προβλημα στα αυτια..
perp Ιούλιος 1, 2007 #379 Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 08:38] τελικα δεν κανει τοσο φασαρια η 2900 ρε σεις...ακομα και σε full load δεν με ενοχλει εκτος και αν εχω προβλημα στα αυτια.. Καλορίζικο το Crossfire και οι 2900ΧΤ σου... Κουκλιά είναι οι ΑΤιμες.... Οσον αφορά τον θόρυβο τώρα.... Εξάλλου από πότε η κατανάλωση και ο θόρυβος είναι issues για τα GAMING PC μας ρε παιδιά ??? Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας... Προσωπικά με τρελαίνει να γίνεται της @@@@@ στο BF2 και η ταπεινή Χ1950ΧΤΧ μου να δουλεύει στο 80-90% και να σηκώνει τον κόσμο στο πόδι... με φτιάχνει.... Στο πάρτυ όλος ο Η/Υ και μαζί εγώ και η κάρτα... Οσον αφορά τώρα την φώτο που εβάλες μερικά notes αν και λίγο off-topic... 1) Μάζεψε λίγο τα καλώδια σου για να "δειξει" το σύστημα και να έχεις καλύτερο airflow... (αν και μάλλον αυτό δεν ήταν θέμα αλλά οι κάρτες αν κρίνω από την ώρα που εβγαλες την φωτο... 8:28am Κυριακή πρωι?? ) 2) Αλλαξε τον προσανατολισμό του φαν αλλα και όλης της ΤΤ ψυκτρας κατά 45ο μοίρες προς τα δεξιά γιατί όπως είναι ρουφάει όλη την ζέστη από το CF που είναι από κάτω (ο ζεστός αέρας ανεβαίνει εξάλλου ως πιο βαρύς)... Είναι κρίμα να ζορίζεται η ψυκτρά ασχέτως αν είναι κορυφαία... Όπως είναι τροφοδοτείς με απλετο και συνεχομένο ζεστο αέρα την ψυκτρα και όλοι ξέρουμε την ζέστη που βγάζει η 2900, πόσο μάλλον σε CF... 3) Οπως είναι τώρα ουσιαστικά ακυρώνεις-μπουκώνεις τον outflow πίσω ανεμιστήρα του tower σου.... 4) Σκέψου την εναλλακτική της ΒΤΧ διάταξης για να κερδίσεις σε airflow, θερμοκρασίες ευκολία συναρμολόγησης και βέβαια αισθητικής (έχεις 2 σουπερ μωρά τώρα και βλέπεις το πίσω μέρος ) Και παλι καλορίζικο το CF και το νέο σύστημα σου!
GruntGR Ιούλιος 1, 2007 #380 Ιούλιος 1, 2007 Με γεια και απο μενα επιτελους ωρα να σταματησεις το tweaking στα παιχνιδια της συλλογης σου και να τα χαρεις οπως το αξιζουν , οσο για τον θορυβο δεν ειναι ολα τα games σαν το bf2, φανταζεσαι να παιζεις splinter cell και να κανει τοσο τρελη βαβουρα το pc ? οσο καλη ηχομονωση και να εχουν τα ακουστικα σου αμα το pc κανει σαν σκουπα και στο παιχνιδι υπαρχει 90% of the time υσηχια τοτε θα ξενερωσεις πολυ ευκολα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.