Jump to content

Ati 2900 XT: εμπειριες, εντυπωσεις και αποψεις

.38-.45

Recommended Posts

Το pc το έστησε το Πλαίσιο,

Ναι απ' ότι βλέπω έχουν συνδέσει ένα 6πινο και ένα 8πινο στην τροφοδοσία της...

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tifozif1

1) θόρυβος (ακόμα και όταν είμαι στο desktop και δουλεύει 2D ακούγεται τόσο που καλύπτει τα 6 12αρια + 2 8αρια + 1 4αρη ανεμηστήρια (δοκιμή με δάχτυλο σταματώ το fan της ΑΤΙ).

Εχει πολυ θορυβο αυτο ειναι γεγονος και η λυση μιας αλλης ψυκτρας ειναι αναγκαια

Ο θορυβος για μενα ειναι ειναι το Νο1

2) Το κουτί που πήρα γράφει UVD με μεγάλα γράμματα αλλά UVD δεν έχει

Για αυτο υπαρχει λυση και ειναι αν ειναι ετσι τοτε η δικαστικη οδος ειναι μονοδρομος και πολυ επικερδης επισης

vista + 2900xt + LCD TV = ???

ρωταω γιατι με nvidia υπαρχει τρελο προβλημα...τρωει πολυ τα πλαισια απο 720i και πανω..αν καποιος γνωριζει ας απαντησει plzzzzzz

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αν ξέρει κάποιος κάτι θα απαντήσει. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις σαν κουνούπι (aka zzzzz)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ασχετο για να μην ανοιγω καινουργιο thread γνωριζει κανενας εκτος απο το Aquagratix waterblock για Ατι χ2900χτ υπαρχει κανενα αλλο??

Και αν προκειται να κυκλοφορησει ισως και καποιο αλλο στο συντομο μελλον 1-2 βδομαδες??

Καμια αλλη λυση σε υδροψυξη ξερουμε??

Καμια αλλη λυση και σε αερα υπαρχει?? ( και να ειναι και αθορυβη κατα προτιμηση )

Μηπως ζηταω πολλα??

:tomato: :tomato: :tomato:

Με ένα απλό μπλόκ, και αλουμινένια ή χάλκινα ψυκτράκια σε μνήμες/chip, δουλεύει αθόρυβα στους 50/58. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας σε κάποιο ιδιαίτερο waterblock :)

εαν ταιριάζει θέλω να μάθω , ότι θα είμαι καλά θα είμαι ...

Αρχική απάντηση από Jos3ph [Σήμερα, στις 09:11]

Δλδ κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650341 θα ήταν μια χαρά; χωρίς ανεμιστήρα όμως ... Δεν βρίσκω με google κάτι δοκιμασμένο ...

Η συγκεκριμένη είναι μόνο για την σειρά 8800 της Nvidia. Δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τπτ από αερόψυξη για την 2900xt. Mόνη λύση προς το παρόν το watecooling.

Δεν είμαι κι 100% σίγουρος για αυτό που λες... Ο λόγος? Γιατί το waterblock που έχω, το έχω βιδώσει στις τρύπες που είχε για κάρτες nVidia στις οποίες βίδωνε και στην 1900ΧΤ...

Κάντε ένα κόπο και στείλετε ένα email κατά thermalright να δούμε ποιο προιόν είναι κατάλληλο; το HR-03 ; το revision a ; ή το plus !?

1. Εσύ ενδιαφέρεσαι, εμείς θα στείλουμε το email? :confused:

2. H Plus γράφει ότι είναι ΜΟΝΟ για 8800. ’ρα δεν κάνει για 2900ΧΤ.

3. Η Rev A, γράφει ότι είναι για 19Χ0. Όπως σου είπα και παραπάνω, εγώ έβαλα το μπλόκ από την 1900ΧΤ, στην 2900ΧΤ χωρίς καμμία αλλαγή. Που σημαίνει ότι οι τρύπες, ταιριάζουν. Αυτό που πρέπει να δεις είναι η απόσταση από την πλάτη της, γιατί οι 19Χ0 δεν έχουν μνήμες στην πλάτη, ενώ οι 2900ΧΤ έχουν, και ίσως αν βάλεις ψυκτράκια, να βρίσκουν.

Το πάω πάλι από την αρχή.

Έχω την HD2900XT Sapphire συνδεδεμένη με 8πινο και 6πινο πάνω σε Tagan 700W.

Το CCC σας βγάζει ATI overdrive, γιατί εμένα δεν βγάζει.

Αν ναι , τι πρέπει να κάνω; (υπεύθυνα εεεε!)

Αρχική απάντηση από Jumex

vista + 2900xt + LCD TV = ???

ρωταω γιατι με nvidia υπαρχει τρελο προβλημα...τρωει πολυ τα πλαισια απο 720i και πανω..αν καποιος γνωριζει ας απαντησει plzzzzzz

Εγώ σε Samsung LE40F72B 1080p , Βρήκα την υγειά μου !!! Κανένα πρόβλημα Και ποιότητα εικόνας , απίστευτη! , πριν 3 βδομάδες είχα και εγώ 8800 , και είχα προβλήματα με την τηλεόραση .

Αρχική απάντηση από Wizard!

Με ένα απλό μπλόκ, και αλουμινένια ή χάλκινα ψυκτράκια σε μνήμες/chip, δουλεύει αθόρυβα στους 50/58. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας σε κάποιο ιδιαίτερο waterblock :)

Ωραιος ο Wizard! αλλα πες μας και ποιο εχεις εσυ??? και δουλευει κανονικα

Αρχική απάντηση από Jos3ph

Κάντε ένα κόπο και στείλετε ένα email κατά thermalright να δούμε ποιο προιόν είναι κατάλληλο; το HR-03 ; το revision a ; ή το plus !?

Μπορεις και εσυ αλλα μην μπεις στον κοπο τους εχω στειλει εδω και μερες και ακομα απαντηση δεν ειδα

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Απλά θα είσαι στα ίδια με την μαμήσια χωρίς θόρυβο όμως

Τοσο απελπιστικη κατασταση ειμαι με τον θορυβο που ναι θα το εκανα απλα να εχω το pc αθορυβο οπως ηταν πριν

Αρχική απάντηση από ΟΕW1999

Αρχική απάντηση από tifozif1

1) θόρυβος (ακόμα και όταν είμαι στο desktop και δουλεύει 2D ακούγεται τόσο που καλύπτει τα 6 12αρια + 2 8αρια + 1 4αρη ανεμηστήρια (δοκιμή με δάχτυλο σταματώ το fan της ΑΤΙ).

Εχει πολυ θορυβο αυτο ειναι γεγονος και η λυση μιας αλλης ψυκτρας ειναι αναγκαια

Ο θορυβος για μενα ειναι ειναι το Νο1

Εμένα πάλη δεν με ενοχλεί καθόλου , και στα 3d δεν κάνει τόση φασαρία που να γίνετε ενοχλητική και δουλεύει στα 860 πυρήνας 980 μεμ . Έχω βάλει όμως και έναν 120αρη στο πλαϊνό καπάκι να της φέρνει δροσερό αέρα από έξω . Πιστεύω ότι κάνει καλή δουλειά , επίσης max temp 75c ( στις παραπάνω συχνότητες ) , οι δικές σας τι λένε?

Αρχική απάντηση από angel_f [Σήμερα, στις 23:43]

Εμένα πάλη δεν με ενοχλεί καθόλου , και στα 3d δεν κάνει τόση φασαρία που να γίνετε ενοχλητική και δουλεύει στα 860 πυρήνας 980 μεμ . Έχω βάλει όμως και έναν 120αρη στο πλαϊνό καπάκι να της φέρνει δροσερό αέρα από έξω . Πιστεύω ότι κάνει καλή δουλειά , επίσης max temp 75c ( στις παραπάνω συχνότητες ) , οι δικές σας τι λένε?

Ειναι πως εχεις συνιθιση πιστευω

ΤΙ και αν εβαλα εναν 14 Aerocool διπλα της στο πλαι ακριβως τι και αν 4 χ 12 φυσανε μεσα στο κουτι φρεσκο αερα τι και αν ακομα ενας 12 ειναι πανω της δουλεια δεν ειδα, καπως στην αρχη κατι εγινε αλλα παλι δεν παλευται τουλαχιστον για μενα ο θορυβος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.