Jump to content

Ati 2900 XT: εμπειριες, εντυπωσεις και αποψεις

.38-.45

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 13:34]

Εχω επισης την αισθηση οτι οντως εχουν αλλαξει τα χρωματα(αλλαγη θερμοκρασιας μαλλον) και εμφανιζονται που και που τυχαιες γραμμες στην οθονη(τυπου artifacts) αλλα δεν ανησυχω,ειναι θεμα drivers κατα 99,9%

Οι τυχαιες γραμμες εμενα εμφανιζονται λιγο πριν μπει το pc στα windows

μετα οταν ειμαι μεσα δεν εχω παρατηρησει κατι

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Καλησπερα απαντες σ αυτο το φορουμ.

Κι εγω οπως κι αλλοι δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο στην καρτα.

Τα χρωματα απιστευτα και οι νεοι drivers πιο αργοι απο τους beta 8.38 rc_3 αλλα πιο γρηγοροι απο τους προηγουμενους μαμησιους.

Παραθετω εδω καποιες μετρησεις.

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9548681

Και σε φωτο για ευκολια.<a  href=%7Boption%7Dhttp://img130.imageshack.us/img130/5182/new1dr4.th.jpg' alt='new1dr4.th.jpg'>

Αρχική απάντηση από core6700 [Σήμερα, στις 22:27]

Καλησπερα απαντες σ αυτο το φορουμ.

Τα χρωματα απιστευτα και οι νεοι drivers πιο αργοι απο τους beta 8.38 rc_3 αλλα πιο γρηγοροι απο τους προηγουμενους μαμησιους.

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9548681

Και σε φωτο για ευκολια.<a  href=%7Boption%7Dhttp://img130.imageshack.us/img130/5182/new1dr4.th.jpg' alt='new1dr4.th.jpg'>

edit : τωρα ειδα το Crossfire.. αλλα αυτο δε το λεμε εε....?

Αρχική απάντηση από core6700 Καλησπερα απαντες σ αυτο το φορουμ.

Σε crossfire είναι ε ?? το ORB link δεν είναι "καλό".

Αρχική απάντηση από core6700 [Σήμερα, στις 19:11]

Δεν ειναι crossfire, απλως ειναι μια ..χμμ... ( ιδιαιτερη ) sample καρτα.

και σε τι οφειλεται η ιδιαιτεροτητα της , αν επιτρεπεται????

Κατ αρχην θα ηθελα να μαθω τι σημαινει δεν μου αρεσει?

Πως θα μπορουσε να μην ειναι εγκυρο κι απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα?

Η καρτα εχει ερθει κατ ευθειαν απο Αμερικη, original ATI, γραφει sample made in USA, εχει γραμμενα με ασπρα γραμματα στο πλαι το λογοτυπο της HD 2900 XT, εχει μαυρες βιδες στο πανω αλουμινιο που ψυχει τις μνημες και ειναι χρονισμενη στα 860/1100 απο την μανα της, ενω οι μνημες παροτι GDD3 ειναι samsung κι οχι hynix.

Σ οποιον δεν αρεσει η μετρηση, περαστικα σας Nvdioπληκτοι.

εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω ρε papakos τι προσπαθεις να πετυχεις με τα πολλαπλα nicknames και τις ατελειωτες προσπαθειες να μας πεισεις οτι εχεις την νουμερο ενα καρτα γραφικω και ολοι οι υπολοιποι nvidioπληκτοι ειναι για τα σκουπιδια.....

Θα υπαρξει συντομα φωτογραφια που θα την δειχνει.

Αλλη αποδειξη δεν μπορω να εχω παρα μονο οτι η αδελφη της κοπελιας μου δουλευει στην AMD στην Αμερικη κι η καρτα ειναι δωρο.

Σε 10 λεπτα ανεβαινει φωτογραφια.

The result you just submitted was not obtained with Futuremark Approved drivers. All of the charts and information provided on these pages are for information purposes only - Futuremark cannot vouch for their accuracy. For more information on Futuremark Approved drivers, please visit our Approved Drivers page.

Τέλος. Όσον αφορά εμένα, το αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Δε πα να σου έδωσε την κάρτα και ο αρχάγγελος Μιχαήλ την 2900 Κρίνος edition, αν δε δώ valid link από το ORB, βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα για αποχώρηση.-

Παιδια σας το ειπα η δικια μου Χ2900χτ εχει ερθει απο το φεγγαρι και βγαζει σκορ 100000000000000000000000000000001 :p :p :p

Ας αφησουμε τι μ...... και ας μιλησουμε λιγακι σοβαρα

Πολλοι αν οχι ολοι περιμεναμε κατι καλυτερο απο την ΑΤΙ το οτι δεν ειναι τοσο καλο οσο θα θελαμε αυτο ειναι αλλο θεμα (γνωστο το παραμυθι εξαλου των εταιριων )

Το σιγουρο ειναι οτι η καρτα ειναι καλη το ποσο ας το αφησουμε προς το παρον γιατι ειναι υποκειμενικο για τον καθενα

Και ολοι κατοχοι ή μη της καρτας δεν εχουμε να κερδισουμε κατι απο αυτο εκτος και αν καποιοι ωφελουνται απο αυτο τι να πω δεν ξερω

Σχολια δε θα κανω (για καμια πλευρα...)

Co-operative adapters : Yes (Αρα ποια Special XXXX Edition ακριβως εχεις...?? γιατι απο single card ΔΕΝ ειναι.

Οκ.. οι drivers ΔΕΝ ειναι FM Approved.. αλλα το σκορ ΓΙΑΤΙ ΔΕ το βρισκω πουθενα ?? απεναντιας βλεπω απειρα σκορς published και με Non-WHQL/Non_FM Approved Drivers οπως και ενα πολυ προσφατο του γοριλακου(τυχαια η αναφορα)

Αρχική απάντηση από core6700 [Σήμερα, στις 20:23]

Θα υπαρξει συντομα φωτογραφια που θα την δειχνει.

Αλλη αποδειξη δεν μπορω να εχω παρα μονο οτι η αδελφη της κοπελιας μου δουλευει στην AMD στην Αμερικη κι η καρτα ειναι δωρο.

Σε 10 λεπτα ανεβαινει φωτογραφια.

Να την χαιρεσαι την καρτουλα σου και τα καλα σου σκορ φιλε μου αλλα να θυμασαι πως ακομα η Ati δεν εχει δει τα νουμερακια που βλεπουμε εμεις οι nvidioπληκτοι ετσι?Ακομα δεν καταφερε να δωσει απαντηση και οπως δειχνει το πραγμα θα αργησει!Δευτερον μιλας για την καρτα σου λες και εισαι μετοχος της Ati-Amd και φοβασαι μην πεσει η τιμη των μετοχων σου!Τριτον εδω μεσα δεν μπαινουμε για να κοντραρουμε τα μηχανηματα μας αλλα για να μαθουμε ο ενας απ τον αλλον μεσα απο λογικα και τεκμηριωμενα επιχειρηματα και οχι μεσα απο αστοχους χαρακτηρισμους και τεταρτον ετσι για την ιστορια αλλα και για να σε πειραξω λιγο θελω να σου θυμισω οτι μετα το τρομερο μπαμ της Ati με την σειρα Radeon 9700 κτλ (η εταιρεια μου η Nvidia:worship: :worship: :worship: )εβγαλε το γνωστο SLI και απο τοτε περασαν πολλα χρονια μεσα στα οποια η Ati εξακολουθει να τρωει σκονη!!!!!:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: Ενας αθεραπευτος οπαδος της Nvidia!!!:p :P :p :P :p :P :p :P :p :P :p :P :p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.