Jump to content

Ati 2900 XT: εμπειριες, εντυπωσεις και αποψεις

.38-.45

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 23:35]

(αν και με τους drivers της ATI ο θεός κι η ψυχή σου για το τι και πως - αλλά τεσπά)

Γιατι το λες αυτο θείο ? Εχεις κάτι στο μυαλό σου ? Σου εχει δείξει τέτοια σημάδια ?

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Inlovem

παιδια γιατι 2900 βγηκε σε DDR3? αφου εκανε την μεταβηβαση σε DDR4

Γιατί η GDDR4 είναι ακριβότερη και δεν υπάρχουν ακόμα καλά αποθέματα.

Επίσης υπάρχει ( όχι ακόμα εμπορικά ) έκδοση με μνήμη 1GB GDDR4

Ετσι και αλλιώς έχω φάει φρίκη bottleneck απο τον CPU , οπότε και τα DDR3 μια χαρά είναι ...

Aρα καλα ελεγες οτι σε κοβει ο CPU,γιατι με τον ταπεινο 4300(3+GHz) και την καρτα στοκ ή ελαφρως κλοκαρισμενη ειμαι πανω απο 10Κ

Δεν ξερω αλλα προσωπικα με δυσαρεστησε η ΑΤΙ :( :(

Μετα απο τοσους μηνες καθησαν και εβγαλαν ενα ΧΤ μοντελο τελικα και το ΧΤΧ για αγνωστους λογους δεν το βγαλανε

και τωρα καθονται και παιζουν στην κατηγορια της 8800GTS :(

Kαι οσοι πηραν Χ2900ΧΤ περιμενουν μηπως με καλυτερoυς Catalysts μηπως και κερδισουν κανενα 5% με 10% καλυτερη αποδοση (γιατι σε θαυματα δεν πιστευω) στην τελικη εναντι της GTS και για να φτασουν οριακα κοντα σε επιδοσεις με το 8800 GTX

Και μετα απο ολα αυτα για την ωρα η Nvidia ακομα μια χαρα βασιλευει με το 8800GTX

και κυριως με το 8800 ULTRA που ειναι οτι πιο γρηγορο υπαρχει στην αγορα παροτι την τιμη του

Note:

Δεν ανεφερα και τον θορυβο που βγαζει η ψυκτρα της Χ2900ΧΤ γιατι και αυτο ειναι ενα μειον

:dots::(

Γειά σας παιδιά, μέχρι τώρα δεν είχα δει καθόλου πληροφορίες για την 2900! Έπαθα μια μικρή πλάκα τώρα! Αυτό ήταν το οποίο περιμέναμε;;

Νόμιζα πως θα έβγαινε κάτι να ανταγωνιστεί την 8800gtx! και έβγαλαν ως ναβαρχίδα(μέχρι στιγμής) της καινούριας σειράς τους μια κάρτα που είναι ανάμεσα στις 8800gts320mb και 640mb! Τι να πω δεν με εντυπωσίασε η Ati περίμενα κάτι καλύτερο!

Υστερα απο πολυ κοπο και με την βοηθεια μελων του φορουμ καταφερα και ετρεξα 3d mark Τα σκορ ειναι ικανοποιητικα 11124/17005 για 2006 και 2005 αντιστοιχα

ΑΛΛΑ τα προβληματα συνεχιζονται τωρα δεν εχω ηχο :wall: :wall:

Ολα στραβα πανε με την νεα καρτα της ΑΤΙ τι να πω

Ξερει κανεις τι κανω?? και drivers κατεβασα και ακολουθησα τις οδηγιες της ΑΤΙ αλλα τιποτα

Παντως προσωπικα απο οσα εχω δει και διαβασει δεν θα αγοραζα Χ2900

Η θα επαιρνα 8800 η θα περιμενα να βγει το Χ2950

@OEW1999

Μηπως εχει μπει ως audio device η 2900 στα win σου? Γιατι μου ετυχε και αυτο και αφου δεν ειμαι HDMI συνδεδεμενος δεν ειχα ηχο(οποτε επελεξα ηχο απο την onboard και λυθηκε το θεμα)

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Χθες, στις 20:27]

@OEW1999

Μηπως εχει μπει ως audio device η 2900 στα win σου? Γιατι μου ετυχε και αυτο και αφου δεν ειμαι HDMI συνδεδεμενος δεν ειχα ηχο(οποτε επελεξα ηχο απο την onboard και λυθηκε το θεμα)

To ελυσα τελικα αφου εκανα instal / unistal δυο φορες τους drivers απο τις καρτες ατι και soundblaster τωρα δουλευει κανονικα

Περαν απο το αρχικο σοκ με την καρτα ολο και με κερδιζει μια χαρα σκορ εχει και το βασικοτερο τα παιχνιδια τρεχουν ανετα απο μια γρηγορη ματια που εριξα σε αυτα :)

@OEW1999: Πάνω σε τι τροφοδοτικό την έχεις και τι ρεύματα της έδωσες τελικά ?

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 00:58]

@OEW1999: Πάνω σε τι τροφοδοτικό την έχεις και τι ρεύματα της έδωσες τελικά ?

Την εχω συνδεσει προσωρινα πανω σε Thermaltake 750 που εχω με δυο 6πινα και δουλευει κανονικα απο βδομαδα πιστευω πως θα θα εχει ερθει το 850 για να μπορω να την ανεβασω κιολας

Μια χαρα μπορω να πω μεχρι στιγμης

Εσυ με τι ρευματα εισαι?

Υ.Γ ευχαριστω :)

Με ένα 6πινο + 8πινο.

Πήρα το 850 της Enermax και ησύχασα κυριολεκτικά και μεταφορικά (μετά από ένα PC Power&Cooling 750 και 2 Silverstone Olympia 750). Δοκίμασε με το τροφοδοτικό σου (αντέχει αφού είναι 750αρι) να συνδέσεις 2 γειώσεις στα δύο πινάκια που λείπουν του 8πινου ;)

Δές -> http://www.jonnyguru.com/forums/showthread.php?p=22684&mode=linear#post22684

:T:

Αν ειναι μονο αυτο. Δηλαδη οι δυο γεωσεις τοτε ενταξει θα το δοκιμασω απο τριτη :(

Τοτε θα μπορω να παρω οτι χρειαζεται

Παντως να σου πω εχω κατι αμφιβολιες για το ποσο μπορει να δουλεψει??

Ειναι μονο τα μαυρα καλωδια της γειωσεις?? Λιγο κουλο δεν ειναι περιμενα να ηταν κανα τροφοδοσιας με βολτ για περισοτερη ισχυη αλλα ενταξει αφου το δοκιμασαν και δουλευει θα το κανω και θα σου πω

Χρησιμοποίησε από ένα βύσμα σκληρού δίσκου τα 2 μεσαία του καλώδια (μαυρα) που είναι γειώσεις. Σιγουρέψου επίσης (κοίτα το μάνουαλ του τροφοδοτικού) ότι το 6πινο PCIe καλώδιο που έχει βάλει στο 8πινο βύσμα μπορεί να δώσει 150 Watt (12.5 Amperes)

Το κοιταω αλλα δεν βλεπω να αναφερει κατι τετοιο Θα το ψαξω και στο ιντερνετ και θα δω

Παντως τοσους μηνες που το εχω τωρα για πρωτη φορα το ειδα να βγαζει ζεστο αερα απο πισω φαντασου τι καταναλωση εχει η καρτα

Μην τρελαίνεστε με τα τροφοδοτικά , έλεος , είμαι με το 500αρι , έχω συνδέσει τα επιπλέων καλώδια γείωσης , έχω κάνει overclocking 858 core , 900 mem , και όλα δουλεύουν μια χαρά

, τι 750 και 850 λέτε εδώ????

ps Ποιο αλλο προγραμα υπαρχει για overclocking που να κρατα τοις ρυθμισεις στο startup?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.