Jump to content

7000CU ή XP-120 για C2D?

fonzi

Recommended Posts

Εχω από 939 τις 2 ψύκτρες που βλέπετε στον τίτλο.

Τη μιά θα την κρατήσω για E6600 και την άλλη θα την δώσω σε φίλο με 939 (σκόπευα να τις κρατήσω και τις 2 διότι φτιάχνω 2 υπολογιστές με c2d. Αλλά δυστυχώς προσπαθώντας να τοποθετήσω στο φίλο με την 939 μια ψύκτρα stock athlon, μου έκοψε "ξερά" το πλαστικό δοντάκι της βάσης όπου μαγκώνει η ψύκτρα, και έτσι δεν μπορώ να την τοποθετήσω. Κολώνω να της κάνω πατέντα με βίδες διότι δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνει σώμα...).

Οπότε ή του τοποθετώ την ζαλμαν 7000 χαλκού ή την xp-120 μαζί με τη δική της βάση.

Οποια και να κρατήσω απαιτεί μετατροπέα που θα μου κοστίσει γύρω στα 7-10 ευρώ.

Ποιά απο τις 2 αξίζει τον κόπο να κρατήσω;

Να πάρω μιά Scythe ή Tuniq tower για δεύτερη;

Oι μητρικές που έχω είναι gigabyte P-35 και 965 P-ds3

Ανάμεσα σε Scythe και Tuniq χαλαρά μια Tuniq... Βουίζει το forum με αυτό το δίλλημα... :)

Για το άλλο που λες, μομίοζω ότι η XP-120 είναι καλύτερη... Correct if i am wrong... :happy:

Ρε παιδιά μια τελευταία ερώτηση: Το καπάκι της cpu και η΄πλαστική βάση που πατάει η ψύκτρα βρίσκονται πάντα στο ίδιο επίπεδο;;

Παρατήρησα τώρα ότι η cpu κάθεται λίγο ψηλότερα από την βάση της ψύκτρας. Ισως γιαυτό έσπασαν τα ποδαράκια. Μήπως θέλει τίποτα ροδέλες κάτω από την βάση της ψύκτρας να σηκωθεί λίγο. Είχε μιά παλιά εκεί πάνω ο φίλος με δικιά της βάση που την βγάλαμε και βάλαμε την εργοστασιακή της μητρικής. Αλλά ροδέλες δεν είδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.