dubber Μάϊος 22, 2007 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Με την Cosmote, 2,5 το μήνα.Έχω ψηθεί να το πάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 22, 2007 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από anthis [Σήμερα, στις 10:43] To msn που έχει απαιτεί κάποια ειδική σύνδεση? Τι χρεώσεις έχει? με τον ιδιο τροπο που το κανεις στον υπολογιστη σου. χρεωσεις gprs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 22, 2007 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 ή μέσω wifi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 22, 2007 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Με την Cosmote, 2,5 το μήνα.Έχω ψηθεί να το πάρω... Και γω ψηνομαι πολυ ασχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 22, 2007 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Να κάνεις καινούριο συμβόλαιο και να πληρώνεις 2.5 το μήνα δεν νομίζω να λέειΕκτός αν μιλάμε για κανένα καρτοσυμβόλαιο αλλά και πάλι...Είναι λίγα τα λεφτά για να το πάρεις με σύνδεση:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 22, 2007 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Δεν κατάλαβα τί εννοείς2,5 το μήνα για την υπηρεσία του MSN messenger σου φαίνονται πολλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 22, 2007 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 λολ.. Αστό..υπολειτουργώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 22, 2007 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo Απο οτι ειδα εχει στο Play.com εχει mini SD 2GB με 16 ευρω... Καλο ειναι η μνημη να ειναι γρηγορη γιατι θα κερδισει πολυ σε αποκριση το κινητο. Και δεδομενης της περιορισμενης εσωτερικης ολα τα επιπλεον προγραμματα θα ξεκινουν απο την καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 22, 2007 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Δηλαδη λες αυτη να ειναι αργή?http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/1112015/SanDisk-Mini-SD-2GB/Product.htmlΤι ταχυτητες αναγνωσης πιανουν οι καρτες αυτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 22, 2007 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Μην τρελαίνεσαι με την ταχύτητα, το μόνο που θα έπρεπε να σε αγχώνει είναι το dual voltage το οποίο και έχει αυτή η κάρτα. edit: Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μόλις χτύπησα μια παραγγελία, για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 22, 2007 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Μην τρελαίνεσαι με την ταχύτητα, το μόνο που θα έπρεπε να σε αγχώνει είναι το dual voltage το οποίο και έχει αυτή η κάρτα. edit: Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μόλις χτύπησα μια παραγγελία, για να δούμε... Τι ειναι το dual voltage? Παιρνω τηλεφωνο εδω και μια ωρα αλλα δεν το σηκωνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 22, 2007 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 2.7V to 3.6VΑυτό σημαίνει ότι η κάρτα παίζει και σε χαμηλότερη τάση, έτσι ώστε όταν δεν χρειάζεται, να μην καταναλώνει το μέγιστο σε ρεύμα-μπαταρία άρα και αυτονομία κινητού.edit: Κάνε παραγγελία από το site ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 22, 2007 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Σε αυτα τα κινητα ειναι σημαντικο εφοσον θελεις ταχυτητα και αποκριση στα προγραμματα να εχεις γρηγορες καρτες. Αυτες ξεκινουν απο 6mb/s και φτανουν και τα 30mb/s. Aν κανατε μια δοκιμη θα καταλαβατε τη διαφορα. Φυσικα δεν ειναι το παν να εχεις την πιο γρηγορη μνημη. Απλα το λεω να το ξερετε. Σημασια εχει να παρετε μια καρτα. Τωρα αν θα ειναι γρηγορη ή οχι εξαρταται απο τις αναγκες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 22, 2007 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Και γώ το παρήγγειλα πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 22, 2007 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Μας βλέπω αύριο με σειρά προτεραιότητας να παίρνουμε τηλεφωνικά τον π*ύ*ο... edit: Τελικά ίσως και να μην τον πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάϊος 22, 2007 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Πάρτε το ρε παιδιά να μας πείτε και πώς είναι... Για 200 ευρώ μου φαίξεται πολύ καλό... Αν έβγαζα λεφτά θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάϊος 22, 2007 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 lol κρύψε κανά κωδικό παραγγελίας γιατί θα πάρω τηλέφωνο και θα πω να την ακυρώσουν αυτή& να σταλεί σε νέα διεύθυνση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 22, 2007 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από spc Δεν το θες αλλά αυτό που μετράει είναι αν ειναι καλή η τιμή ε; Αχ, δεν αλλάζει ο άνθρωπος.... Μα θα έπαιρνα κινητό με windows? Να μου κουνιέται μετά ο γλόμπος? http://www.youtube.com/watch?v=C5oGaZIKYvo Ε, όχι! Μου φτάνουν τα pda. . . Αλλά πρέπει να ενημερωνόμαστε, να μένουμε στην αιχμή της αγοράς! Απόδοση/τιμή ήταν πάντα ο αγαπημένος μου συντελεστής στο RAM Τώρα για το αν το p800 είναι smartphone, pda etc. δεν ξέρω, πάντως είχε οθόνη αφής. Το ξέρω ότι πλασάρεται σαν smartphone, αλλά έκανε ό,τι κάνει ένα normal pda, με κάποιο βέβαια προσανατολισμό στο mobile phone τμήμα. Τώρα αν pda σημαίνει και wm5.0 πάσο. Πάντως έχω καταλήξει ότι τα πολλά μπλιμπλίκια στο κινητό δεν βολεύουν γιατί δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 22, 2007 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 νομιζω οτι αργησες...ergotelis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 22, 2007 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Ρε κάφροι! Fixed πάντως, έβαλα άλλο αριθμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.