kallileo Σεπτέμβριος 5, 2007 #301 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Εχω και δυο PCια στο δικτυο τα οποια εχουν καρφωτα IP και Gateway...αλλα στο κινητο δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 6, 2007 #302 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Στο δικό μου άρχισε να παραδίδει πνεύμα το joystick... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 6, 2007 #303 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Στο δικό μου άρχισε να παραδίδει πνεύμα το joystick... Στο myphone νομιζω εχει ενα thread για την θεραπεια του joystick... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 7, 2007 #304 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Αν σου είναι εύκολο δώσε κάνα link μπας και γλιτώσω την ταλαιπωρία να το πηγαίνω για Service Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 7, 2007 #305 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Αν σου είναι εύκολο δώσε κάνα link μπας και γλιτώσω την ταλαιπωρία να το πηγαίνω για Service Αυτο ειναι αλλα ειναι keypad τελικα και οχι για το joystick...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=158468&highlight=8310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.