AN7 OverClocker Ιούνιος 29, 2007 #281 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 με το outlook μπορείς να το κάνεις[σε είχα ξεχάσει εσένα,πάω να βρώ το .Cab να το ανεβάσω] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 29, 2007 #282 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker με το outlook μπορείς να το κάνεις[σε είχα ξεχάσει εσένα,πάω να βρώ το .Cab να το ανεβάσω] Νο problem to βρηκα αλλου....Με τα πολυ ωραια προγραματακια που εχει εδω καταφερα να βγαλω τις επαφες απο την συσκευη αλλα δεν μπορω απο την SIM.ΔΟυλευει και με το Express? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 29, 2007 #283 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 νομίζω δουλεύει με το express αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να πάρεις τις επαφές της σιμΝα και το προγ(για όποιον το θέλει)http://rapidshare.com/files/40117987/PlaylistManager_SP_build103006.CAB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 30, 2007 #284 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Τελικα βρηκα αυτο που ηθελα και με το παραπανω....Jeyo Mobile Companion 1.1http://www.jeyo.com/companion.aspΑπιστευτο προγραμματακι σε οτι αναφορα την διαχειρισηεπαφων και sms. Ολες οι αλλαγες αποθηκευονται χωρις κανενα προβλημα online ενω δουλευεις....Για περισσοτερες πλη. PMειστε με... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιούνιος 30, 2007 #285 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Yπάρχει πρόγραμμα gps ή αν όχι gps κάτι για εμφάνιση χαρτών?αν ναι, ποιο είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 30, 2007 #286 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από kender Yπάρχει πρόγραμμα gps ή αν όχι gps κάτι για εμφάνιση χαρτών?αν ναι, ποιο είναι αυτό? Καποιος να μας φωτισει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 30, 2007 #287 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Destinator ρε παίδες, δουλεύει και χωρίς GPS receiver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιούνιος 30, 2007 #288 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Γιατί όταν κάνω use to .cab για να κάνει ινσταλλ ένα πρόγραμμα μου βγάζει αυτό το σφάλμα?Η εγκατάσταση δεν έγινε με επιτυχία.Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του προγράμματος ή της ρύθμισης. γιατί δεν διαθέτει επαρκή δικαιώματα συστήματος.Απ όσο καταλαβαίνω θέλει κάτι σαν admin account>? αλλά πώς γίνεται αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 30, 2007 #289 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Το κινητο το λεει?Εχεις ξεκλειδωσει την συσκευη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιούνιος 30, 2007 #290 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Διαβάζω απ την αρχή το thread απαντήθηκαν αρκετά...όπως το ξεκλείδωμα κατ αρχήν Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 7, 2007 #291 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάριΑλλά και το nero έχει βγάλει εφορμογή.Το πήρα πρέφα όταν έβαλα το τελευταίο νέρο και σύνδεσα το κινητόNero Mobile λέγεται και είναι καλή φάση με ωραία εφέ αλλά πολύ βαρύΤο ανέβασα στο rapid..’μα θέλει να το δοκιμάσει κανένας άλλος και να μην ψάχνεταιhttp://rapidshare.com/files/41456760/nm.CAB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 7, 2007 #292 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Destinator ρε παίδες, δουλεύει και χωρίς GPS receiver. ??? Το εξηγεις λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 7, 2007 #293 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 εννοει οτι το destinator και να μην βρισκει GPS τον χαρτη στο δειχνει κανονικα.με το gps το μονο παραπανω ειναι η ευρεση στιγματος και φυσικα να σε καθοδηγει με τις οδηγιες που παιρνει απο το στιγμα.....αρα χωρις gps δεν εχεις ακριβες στιγμα και οδηγιες διαδρομης.ο χαρτης ομως εμφανιζεται κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 7, 2007 #294 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Μήπως το θέμα να μεταφερθεί στην ενότητα mobile computing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 17, 2007 #295 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 WM6.0 alpha version Released http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317586 Εγώ την έχω περάσει. Αν εξαιρέσουμε την μη ύπαρξη java app που ποτέ δεν έχω χρησημοποιήσει ποτέ. Τα πιο βασικά είναι. Το πρόγραμμα για την κάμερα είναι ψιλό ΓΤΠΚ. Δεν έχει Τ9 και φυσικά ούτε ελληνικά. MMS που ούτε αυτά έχω χρησημοποιήσει την τελευταίο χρόνο Εγώ το μόνο που θέλω είναι ελληνικά... Το Τ9 δεν με νοιάζει. Και τα ΜΜΣ μιας και μπορεί να μ κατέβει να στείλω κανένα. Όλα τα άλλα είναι μηδαμινά και σταδιακά θα ξεπεραστούν. Η ROM αυτή είναι πολύ ελαφριά. Δεν έχει καμιά σαβούρα προεγκατεστημένη με αποτέλεσμα να είναι αρκετα γρηγορότερο. Το οπτικό θέμα είναι καταπληκτικό σε σχέση με τα WM5 που μοίαζουν windows 98 απέναντι σε Vista. Το windows live messneger είναι απίστευτο ΜΜS,Ελληνικά(να γράφω...το menu ούτως η αλλιώς αγγλικό το είχα) θα ήταν must. Αν και δεν νομίζω να το γυρίσω πίσω σε WM5 προς το παρόν εκτός και αν μ την δώσει π δεν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 17, 2007 #296 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Πολύ ενδιαφέρον. Την παρούσα rom πώς την πήρες backup? (γιατί λειτουργικά είναι πολύ καλή, έχει και το sms160 και όλα τα κόλπα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 17, 2007 #297 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 μπορείς να ξανα-φλασάρεις κανονικά με το επίσημο πρόγραμμα της q-tek όταν θές να πάς πίσω στο wm5. http://www.qtek.gr/8310_dl.html Για να μπορέσεις να κρατήσεις back-up των μυνημάτων. Το jeyo mobile είναι ότι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 1, 2007 #298 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2007 Εχω ενα Zyxel 661HW...και προσπαθω να συνδεθω στο Ιντερνετ μεσω αυτου απο το 8310. Στο κινητο μου λεει οτι συνδεθηκε και ο DHCP δινει IP 192.168.1.33...To signal stength ειναι τερμα...αλλα δεν μπορω να μπω στο Ιντερνετ. Στο router εχω βαλει το security mode να ειναι στο none. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 5, 2007 #299 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Κανεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 5, 2007 #300 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Μηπως θελει καρφωτα IP & Gateway ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.