sotiris Ιούνιος 4, 2007 #261 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από spc Συμφωνώ. Το πενάκι / οθόνη αφής είναι ιδιαίτερα δύσχρηστο για χρήση ως κινητό. +1. Το κινητό το δουλεύεις με το 1 χέρι, και με ένα χέρι πενάκι και οθόνη αφής δεν παίζει. Αρχική απάντηση από Vadergr Το διαβασα και καπου αλλου αυτο... Δοκιμασε να το μετατρεψεις σε wma... Λες? Βρήκα μια στη registry το HKLM/SOFTWARE/HTC/AUDIOGAIN αλλά δεν κατάλαβα ποιο από τα 15 κλειδιά πρέπει να πειράξω, και βαριέμαι να τα δοκιμάσω όλα! Αρχική απάντηση από Vadergr Aυτο το διαβασα στο myphone.gr σε καποια σελιδα.Δεν το εχω κανει.Το παραλαμβανω σημερα.Αντε να δουμε τι κανει το μαραφετι. Αληθεια ολοι εσεις που το πηρατε και τωρα το εχετε καμμια βδομαδα+ , ποια ειναι τα μεχρι τωρα συμπερασματα σας? Εγώ το πήρα επειδή το προηγούμενο κινητό μου έκλεισε 4 χρόνια και ήθελα να το "αποσύρω" και να τό χω για backup. Μου αρέσει: 1) Το μέγεθος 2) Η ανάλυση της οθόνης του 3) Η σχετική ευχρηστία του για smartphone 4) Η λογική του (τα περισσότερα μενού / υπομενού βρίσκονται εκεί που τα περιμένεις 5) Οι διαθέσιμες επιλογές διασύνδεσης (IrDA, Bluetooth, WiFi, miniUSB) 6) Τα βολικά κουμπάκια 7) Ο καλός ήχος του 8) Το ότι παίρνει minisd (δεν τού χω βάλει ακόμη αλλά θα του βάλω) ΔΕΝ μου αρέσει: 1) Το άθλιο joystick (πραγματικά άθλιο) 2) Η φωτεινότητα της οθόνης του κάτω από τον ήλιο (δεν βλέπεις χριστό) 3) Η windows λογική του, που σου κάνει τη ζωή δύσκολη (έχω μάθει τη registry for pocket pc wm 2003 απέξω) 4) Οι ελλείψεις στο menu 5) Η αντιστοίχιση των ελληνικών γραμμάτων στα πλήκτρα για sms (είναι όπου νά ναι, το "ω" είναι στο "ο"). 6) Το ότι φορτίζει από mini-usb, πολύ ευάλωτο βύσμα για να το χρησιμοποιείς καθημερινά. 7) Κάποια μικρο-bug (π.χ. όταν παίρνεις τηλέφωνο δεν σου δείχνει "connecting" που σου βγάζουν τα nokia αλλά κατ'ευθείαν calling, όταν σε πάρουν τηλέφωνο μέχρι να αρχίσει να χτυπάει θέλει ~1+ second, όταν κλείνεις το τηλέφωνο μερικές φορές αργεί να σταματήσει το timer που σου δείχνει την κλήση και άλλα τέτοια) 8) Η ποιότητα της κατά τ'άλλα 1,3 megapixel κάμερας, που έχει χειρότερη ευκρίνεια από την 0,3 megapixel του 3650. Ουδέτερη μου έχει φανεί η διάρκεια της μπαταρίας του, μου διαρκεί 3 με 4 μέρες με normal πολύ ελαφριά χρήση κινητού. Ελπίζω να σε κάλυψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 4, 2007 #262 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 14:58] 4) Η λογική του (τα περισσότερα μενού / υπομενού βρίσκονται εκεί που τα περιμένειςτα μενου τα φτιαχνεις οπως θελεις κι οπως σε βολευουν. windows ειναι.6) Το ότι φορτίζει από mini-usb, πολύ ευάλωτο βύσμα για να το χρησιμοποιείς καθημερινά.μετα απο 2.5 χρονια, δεν εχει παθει απολυτως τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 4, 2007 #263 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 task manager χρησημιποιπώ τον cele task@sotoΣτο ενεργο προφιλ έχεις αυξήσει την ένταση?Με το πλαινό κουμπί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psybill Ιούνιος 4, 2007 #264 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:36] task manager χρησημιποιπώ τον cele task@sotoΣτο ενεργο προφιλ έχεις αυξήσει την ένταση?Με το πλαινό κουμπί? εγώ πάλι δεν μπορώ να φανταστώ smartphone χωρίς το xbar ως task manager. εδώ και χρόνια είναι η πρώτη εφαρμογή που μπαίνει στο smartphone μου, με εξαίρεση λίγους μήνες που το xbar δεν ήταν απόλυτα συμβατό με το 8310 και δημιουργούσε προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 4, 2007 #265 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Toν ΙΜΕΙ αριθμο που τον εντοπιζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psybill Ιούνιος 4, 2007 #266 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 17:54] Toν ΙΜΕΙ αριθμο που τον εντοπιζω? start-settings-system informationή απλά από οθόνη αναμονής πληκτρολόγησε *#06# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 4, 2007 #267 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Εχω χασει την μπαλλα! Τα βρισκω σκουρα! Για αρχη... 1)Πως γραφω ελληνικα σε sms? 2)πρεπει να κανω unlock sim για να εγκαταστησω προγραμματα? 3)Πως κανω edit σε επαφες? (να αλλαξω ονοματα,τηλεφωνα.Σε υπαρχουσες παντα) 4)Θελω τα ακολουθα... α)Προγραμμα να ανοιγοκλεινει προγραμματα. β)codecs και προγραμμα να παιζει avi+subs γ)browser δ)word/excel/pdf ε)κανα παιχνιδακι Ξερει κανεις κανα λινκ να κατεβασω παιχνιδια προγραμματα? (freeware παντα) 5)Πως σβηνω αρχεια? 6)Yποτιθεται οτι εχω το τελευταιο fw και στα μενου εχει και γαμω τα ορθογραφικα!Ελεος! 7)Η καμερα ειναι οντως μετρια. 8)Το joystick δεν ειναι κακο, απλα μετριο. ΥΓ.Spc ετσι και με παραπεμψεις σε 100+ σελιδες διαβασμα πεθανες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #268 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 1) Πατας, πατας και ξαναπατας και καπως βγαινουν.2) Πρεπει να περασεις κλειδια στο registry.α) Και ο task manager των windows κανει δουλειαβ) Tcpmp Player και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλογ) Εβαλα αρκετους αλλα δεν ειδα διαφορες με τον ενσωματωμενο και για Internet Operaδ) Τα office mobile δεν ειναι καλα. Η suita της ClearVue ειναι κατα πολυ ανωτερη.ε) PocketSNES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 4, 2007 #269 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 που ειναι ο tasl manager?Ακριβως τι αλλαγες κανω στην registry και πως?Πως τρεχω τα προγραμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #270 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Για να βγαλεις τον Task Manager πατας το Start και πας στο εικονιδιο που εχει ενα ανθρωπακι και ενα εγγραφο.Εγω χρησιμοποιησα αυτο το προγραμματακι σε συναρτηση με καποιες ρυθμισεις στο registry για να το ξεκλειδωσω. Δοκιμασε μονο αυτο ομως ισως να ειναι αρκετο μονο αυτο.sda_applicationunlock.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 4, 2007 #271 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Εκανα sync αλλα δεν εχω βρει ακομα πουθενα επιλογη να μπορω να κανω εγκατασταση σε προγραμματακια.Απο που το κανω αυτο ρε παιδια? Edit:Το tcpmp που ηταν σε .exe το ετρεξα τζετ!To corecodec ομως δεν εχει exe μεσα.Με αυτα τι γινεται? Βρηκα ακρη παντως.Εφταιγε οτι μπαινοντας στο μενου, δεν ειχα καταλαβει τις επομενες 2 σελιδες με λειτουργιες Shortcuts και επιτελους edit στις επαφες μου ΠΩΣ κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #272 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Shortcuts κανεις οταν επιλεγεις ενα προγραμμα απο το Start και πατας το αντιθετα τοποθετημενο πληκτρο απο αυτο του Start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 5, 2007 #273 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Απο που αγοραζουμε τωρα θηκη για το κινητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 5, 2007 #274 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr Απο που αγοραζουμε τωρα θηκη για το κινητο? ’μα βρεις θέλω κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούνιος 6, 2007 #275 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Εγώ θέλω μια μεγαλύτερη μπαταρία.Έχει κανείς ιδέα πού θα βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 10, 2007 #276 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 εχθές δεν με έπιανε ύπνος και κ@λοβάραγα... Τλκ είπα να περάσω επικοδομητικά την βαρεμάρα και σκέφτηκα να κάνω μια πατέντα που σκεφτόμουν καιρό τώρα αλλά δεν είχα και πολύ όρεξη.... Τα ακουστηκά του hands-free του q-tek κατ εμέ ήταν γτπ... Μιάς και μ περίσευε ένα ζευγάρι AKG K12P είπα να κάνω μεταμόσχευση... Τα αποτελέσματά πολύ καλά... Επιτέλους ξύπνησαν τα ψηλά του q-tek π με τις μπουρούχες που είχε δεν μορούσες να ακούσεις και πιο καθαρός ήχος βεβαίως βεβαίως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 28, 2007 #277 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Τελικα βρηκε κανεις τροπο ή προγραμμα να κανεις playlist για τα mp3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 28, 2007 #278 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=552409#post552409 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 28, 2007 #279 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Μηπως μπορεις να το κανεις upload γιατι εχει προβλημα το link κατεβασματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 29, 2007 #280 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 Ξερει κανεις πως μπορω να περασω τα contacts στο PC να τα κανω edit και να τα στειλω πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.