AN7 OverClocker Ιούνιος 1, 2007 #241 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 αυτό δεν το συζητάμε... η αναπαραγωγή video είναι ότι πιο ενεργοβόρο για ένα κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 1, 2007 #242 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 03:37] To πηρα σε ταξιδι μαζι μου. Ειδα δυο ταινιες και ακουσα καμια 3-4 ωρες mp3. Επεσε η ματαρια στην μια γραμμη. Ως πρώην κάτοχος 8080 η πρώτη μου ερώτηση θα ήταν "με πόσες μπαταριες" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 1, 2007 #243 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Εγώ πάντως ψιλο έμεινα με την αναμονή... Έχοντας δουλέψει το ΜΡΧ-200 SX1 και 8020 που θεωρούνται πρώτα στην ΤΟΡ10 λιστα κινητών με την χειρότερη αναμονή...εξεπλάγειν θετικά με το αποτέλεσμα της HTC/Qtek στο 8310...το μόνο π μ την σπάει είναι το όνομα μοντέλου π μ θυμίζει το Νόκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 4, 2007 #244 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Να ρωτήσω κάτι τους συμπάσχοντες, πώς αυξάνει η ένταση του ήχου κλήσης? (του ήχου που βαράει όταν σε καλούνε).Έχω βάλει ένα mp3, και ενώ στον media player παίζει καμπάνα, σαν ήχος κλήσης παίζει πολύ πιο σιγά.Εννοείται ότι τη σχετική ένδειξη την έχω στο τέρμα, αλλά υποψιάζομαι ότι κάποια άλλη μ@λακία παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 4, 2007 #245 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Το διαβασα και καπου αλλου αυτο...Δοκιμασε να το μετατρεψεις σε wma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 4, 2007 #246 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 κανονιστε να καταστρεψετε το ηχειακι του με κατι τετοια, οπως εκανα εγω στο 8010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 4, 2007 #247 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr Το διαβασα και καπου αλλου αυτο...Δοκιμασε να το μετατρεψεις σε wma... Αρχική απάντηση από .38-.45 κανονιστε να καταστρεψετε το ηχειακι του με κατι τετοια, οπως εκανα εγω στο 8010. Aυτο το διαβασα στο myphone.gr σε καποια σελιδα.Δεν το εχω κανει.Το παραλαμβανω σημερα.Αντε να δουμε τι κανει το μαραφετι.Αληθεια ολοι εσεις που το πηρατε και τωρα το εχετε καμμια βδομαδα+ , ποια ειναι τα μεχρι τωρα συμπερασματα σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 4, 2007 #248 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από VadergrΑληθεια ολοι εσεις που το πηρατε και τωρα το εχετε καμμια βδομαδα+ , ποια ειναι τα μεχρι τωρα συμπερασματα σας? Καλή ερώτηση.Υπάρχει ένα σχετικό thread για το θέμα, για τσέκαρέ το (α, ναι είναι αυτό εδώ!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 4, 2007 #249 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από spc Καλή ερώτηση. Υπάρχει ένα σχετικό thread για το θέμα, για τσέκαρέ το (α, ναι είναι αυτό εδώ!). Βρε εριστικε τυπε! Δεν αναφερομαι για τις πρωτες μερες και τυχον ενθουσιασμο, αλλα για πιο προχωρημενη χρηση.Αν εχουν δει τιποτα προβληματα κτλ... Με την μια να πεταχτεις... Θα εσκαγες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #250 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από VadergrΑληθεια ολοι εσεις που το πηρατε και τωρα το εχετε καμμια βδομαδα+ , ποια ειναι τα μεχρι τωρα συμπερασματα σας? Απο αναπαραγωγη video πολυ καλο, η μπαταρια και αυτη καλη, αναπαραγωγη mp3 καλουτσικη, ευχρηστια μετρια, προγραμματα και λοιπα μαμαει + παιζει Super Nintendo.Επισης ειναι καλο να χρησιμοπιουμε συχνα τον Task Manager για να κλεινουμε εφαρμογες ωστε να ελευθερωνεται η μνημη.Το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι οτι δεν ειναι και πολυ "mobile" μετα απο 5 λεπτα στην τσεπη το ποδι κυριολεκτικα μουδιαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 4, 2007 #251 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Ποιόν task manager χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 4, 2007 #252 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Εγώ χρησιμοποιώ WisBar Advance και μου έχει λύσει τα χέρια. Το βασικότερο ότι σου βγάζει κάτι σαν τον taskbar των Windows κι έτσι βλέπεις τι τρέχει και δε χρειάζεται να το ψάχνεις. Επίσης το κουμπί Close (πάνω δεξιά) κλείνει την εφαρμογή πλέον και δεν την κάνει minimize Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 4, 2007 #253 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Και πώς το διαλέγεις πάνω δεξιά χωρίς πενάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 4, 2007 #254 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Γιατί χωρίς πενάκι? Δεν έχει το 8310, πενάκι? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #255 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Εχω δυο αλλα κυριως χρησιμοποιω τον ενσωματωμενο. Πατωντας το πληκτο 7 αν δεν κανω λάθος κλεινεις οποια εφαρμογη θες.Αρχική απάντηση από Wizard! Γιατί χωρίς πενάκι? Δεν έχει το 8310, πενάκι? :...: Ευτυχως δεν εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 4, 2007 #256 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Ευτυχώς? Εγώ δε μπορώ να κάνω πλέον χωρίς πενάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #257 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Ευτυχώς? Εγώ δε μπορώ να κάνω πλέον χωρίς πενάκι... H οθονη ειναι πολυ μικρη για πενακι και γενικα φερνει πιο πολυ προς κανονικο κινητο παρα σε PDA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 4, 2007 #258 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Και αυτή νομίζω είναι η τεράστια ευκολία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 4, 2007 #259 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Και αυτή νομίζω είναι η τεράστια ευκολία του. Συμφωνώ.Το πενάκι / οθόνη αφής είναι ιδιαίτερα δύσχρηστο για χρήση ως κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 4, 2007 #260 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Είναι και περιπτώσεις όπου η οθόνη αφής θα διευκόλυνε αλλά τότε δεν θα ήθελες κινητό αλλά πιο πολύ PDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.