AN7 OverClocker Μάϊος 29, 2007 #201 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Από κει το τσίμπησα κι εγώ.Αλλά δεν παίζει, δεν μπορεί να γράψει στη registry το έτοιμο, και τά 'φτιαξα με το χέρι.(βασικά τά χα φτιάξει πριν βρω το προγραμματάκι, μετά τό βαλα, επιβεβαίαωσα ότι έχω πάρει σωστές ip με το χειροκίνητο τρόπο, πήγα να τις αλλάξω μέσω του ip manager αλλά δεν μπορούσε να γράψει στη registry).Τελικά με το μούφα certificate που τρέχουμε "unsigned" κώδικα τι παίζει, έχει ασχοληθεί κανείς? Κάτσε μια στιγμή να το τρέξω και γώ που δουλεύω unsgined και θα σε πώΑρχική απάντηση από kallileo Τελικα φαινεται οτι δουλευουν καποιοι για το WM6. Οι ουσιαστικες διαφορες ξερει κανεις ποιες σε σχεση με WM5? Έχει διάφορα benefits Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 29, 2007 #202 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Ρε σεις πώς εγκαθιστάς ένα prog στην κάρτα και όχι στη μνήμη του τηλεφώνου? Μου έσπασε τα νεύρα η @#$%^&*! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 29, 2007 #203 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 σε ρωτάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 29, 2007 #204 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 @sotiriΔουλεύει ρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 29, 2007 #205 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Ρε σεις πώς εγκαθιστάς ένα prog στην κάρτα και όχι στη μνήμη του τηλεφώνου? Μου έσπασε τα νεύρα η @#$%^&*! Δοκίμασε αυτό:http://s-k-tools.com/freeware/cabinstl.zipεδώ το βρήκα.Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker @sotiriΔουλεύει ρα Ε προφανώς δεν μου δουλεύει εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 29, 2007 #206 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:09] σε ρωτάει false alarm, αφού έβαλα την κάρτα μου βγάζει επιλογή αλλά δεν περίμενα να μου τη βγάλει και νόμιζα ότι κάτι τρέχει. Sorry και thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 29, 2007 #207 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 @sotoΑν θές να το ξεκλειδώσεις τρέχα αυτόΤρέξε το lokiwiz.bathttp://www.megaupload.com/?d=74ZLSPE7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Μάϊος 29, 2007 #208 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 τελικα παιδια υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα να το αγορασω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 29, 2007 #209 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 280 περίπου στο ΠΛΑΙΣΙΟ στη Μεταμόρφωση ένα τεέυταίο κομμάτι που ήταν demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 29, 2007 #210 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από isaias1983 τελικα παιδια υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα να το αγορασω?? Kατω απο τα 200ε ΟΧΙ !Εκτος αν το ξαναβγαλει προσφορα το e-shop(που δεν το κοβω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 29, 2007 #211 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Λογικά το e-shop πήγε για ξεπούλημα καθώς είναι παλιό κινητό και από ό,τι φαίνεται, ξεπούλησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 29, 2007 #212 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Λογικά το e-shop πήγε για ξεπούλημα καθώς είναι παλιό κινητό και από ό,τι φαίνεται, ξεπούλησε... Δεν ξέρω, εμένα για 185 μου φαίνεται άπαιχτο Είναι ακριβώς αυτό που περίμενα από άποψη ευκολίας χρήσης, αν εξαιρέσεις ότι θέλει πείραγμα η registry για απλές λειτουργίες κατά τ'άλλα είναι . . . best buy. Τ'ακούς spc????? edit: από θήκες έχετε βρει τίποτα καλό? είμαι λίγο απρόσεκτος και μάλλον χρειάζομαι κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 29, 2007 #213 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από sotirisκατά τ'άλλα είναι . . . best buy. Τ'ακούς spc?????Τι να ακούσω βρε τσίπι;Διαφώνησα πουθενά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 29, 2007 #214 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Ούτε κι εγώ είπα το αντίθετο, στα λεφτά που το πήραμε είναι φοβερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 29, 2007 #215 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από sotirisΤ'ακούς spc????? Λιγα τα σχολια σου για ΤΟΝ εναν και μοναδικο του φορουμ. Και μην νομιζεις πως το οτι αγορασες windows based κινητο το καναμε γαργαρα... Ψευτοεπαναστατη Linux-οβιε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 29, 2007 #216 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Ρε παληκαρια οταν το βαζω στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου μετα απο 2 λεπτα νιωθω τα αντιδια να βραζουν και γενικα δεν νιωθω πολυ καλα.... Με το παλιο NEC που ειχα πριν δεν ηταν ετσι... Εχει παρατηρησει κανεις κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 29, 2007 #217 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo Ρε παληκαρια οταν το βαζω στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου μετα απο 2 λεπτα νιωθω τα αντιδια να βραζουν και γενικα δεν νιωθω πολυ καλα.... Βάλτο στην κωλότσεπη. Αναλόγως των σεξουαλικών σου προτιμήσεων μπορεί να νοιώσεις καλύτερα. ΥΓ 1 Κανόνισε να μου παρεξηγηθείς ΥΓ 2 Πόσο θα ήθελα να το είχε πει αυτό ο SLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 29, 2007 #218 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 20:41] Ρε παληκαρια οταν το βαζω στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου μετα απο 2 λεπτα νιωθω τα αντιδια να βραζουν και γενικα δεν νιωθω πολυ καλα.... Με το παλιο NEC που ειχα πριν δεν ηταν ετσι... Εχει παρατηρησει κανεις κατι? Αχαχαχαχαχα, μας έστειλες ρε συ! Εγώ το παρατήρησα σε πολύωρη συνομιλία. Έβρασε το κεφάλι μου. Τί SAR έχει, ξέρουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 29, 2007 #219 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo Ρε παληκαρια οταν το βαζω στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου μετα απο 2 λεπτα νιωθω τα αντιδια να βραζουν και γενικα δεν νιωθω πολυ καλα.... Με το παλιο NEC που ειχα πριν δεν ηταν ετσι... Εχει παρατηρησει κανεις κατι? Nα παρακαλας απο την ακτινοβολια να σου ...μεγαλωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 29, 2007 #220 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr Nα παρακαλας απο την ακτινοβολια να σου ...μεγαλωσει! Λες να παθουμε καμια ελεφαντιαση????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.