Jump to content

QTEK 8310 SMARTPHONE 199� στο e-shop

salonicafan

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από cabrinha

Που το παραξενο να εχει τα office?

Απο τις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη ωστε να βαζετε στα πληκτρα οποια εφαρμογη θελετε?

Είπα εγώ ότι είναι παράξενο?

============================

thanx bro :T:

Πάντως και εμένα είχε αυτοκολλητάκια / manual / εγγύηση ace hellas οπότε δεν νομίζω να υπάρχει prob.

Μόλις το έφτιαξα να κάνει sync με το debian :)

Ψάχνω να δω πώς γίνεται να αλλάξω ip (δεν θέλω dhcp στο wifi).

Αρχική απάντηση από spc

Η ακόμα καλύτερα αυτό:

http://www.europe.htc.com/products/htcs710.html

Εγώ του πρότινα το P4350 για να πάρει κάτι καλύτερο απο smartphone και εσύ το ξαναπηγαίνεις εκεί πάλι :D

Καλά τα smartphone της HTC σε σχέση με nokia, sharp, ericson. Αλλά τα pda-gsm ξεφεύγουν σε δυνατότητες χωρίς να το παρακάνουν με τις διαστάσεις.

Έψαχνα το πώς παίρνει ip, στο HKEY_LOCAL_MACHINE/Comm/TIACXWLN1/Parms/Tcpip

πρέπει να υπάρχουν οι multi-string values:

DefaultGateway

DNS

IpAddress

SubnetMask

και το DHCP να έιναι στο 0.

(οι values πρέπει να έχουν τις ip μέσα προφανώς)

Παρ'όλο που τά χω βάλει όλα όμως, και έχει πάρει τις ip που ήθελα, το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται ping από πουθενά, ούτε ανοίγει σελίδες που βρίσκονται στο ίδιο subnet (που θεωρητικά νομίζω δεν χρειάζεται καν gateway).

Διάβασα στο inet ότι με hard reset στρώνει, δεν τό χω δοκιμάσει.

Εχθές π είχα λιώσει στο διάβασμα για τα wm6 κάπου πήρε το μάτι μου στο modaco ip manager...κάπως έτσι λεγόταν...

Όσο για το προβλημά σου...λογικά με hard reset θα είσαι jet αλλά τα μυνηματά σου θα χαθούν

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Εχθές π είχα λιώσει στο διάβασμα για τα wm6 κάπου πήρε το μάτι μου στο modaco ip manager...κάπως έτσι λεγόταν...

Όσο για το προβλημά σου...λογικά με hard reset θα είσαι jet αλλά τα μυνηματά σου θα χαθούν

Από κει το τσίμπησα κι εγώ.

Αλλά δεν παίζει, δεν μπορεί να γράψει στη registry το έτοιμο, και τά 'φτιαξα με το χέρι.

(βασικά τά χα φτιάξει πριν βρω το προγραμματάκι, μετά τό βαλα, επιβεβαίαωσα ότι έχω πάρει σωστές ip με το χειροκίνητο τρόπο, πήγα να τις αλλάξω μέσω του ip manager αλλά δεν μπορούσε να γράψει στη registry).

Τελικά με το μούφα certificate που τρέχουμε "unsigned" κώδικα τι παίζει, έχει ασχοληθεί κανείς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.