Jump to content

w/c θερμοκρασίες

Dr. Gonzo

Recommended Posts

• 4 months later...

Ρε παίδες, έχω και εγώ την εξής απορία...Στο σύστημά μου έχω και εγώ ένα μονό ψυγείο με L20 και 11 block.To γνωστό water cooling Light edition από xtremeshop.Η διάταξη είναι αντλία-ψυγείο-μπλοκ.Έχω και εγώ idle 47-51..Με orthos φτάνω στα 62++Το σύστημα είναι στα 472χ7, κοινώς 3.3 με 1.385Vcore.ΜΟυ κάνει εντύπωση ότι παλιά με κάτι Opteron το συγκεκριμένο σετάκι δεν είχε δει 60 βαθμούς και μάλιστα με 1.6Vcore.Eπίσεις ο συγκεκριμένος 6300 με μια Ττ αερόψυχτρα σε abiτ πάλι, έχει idle 35...Τι έγινε ρε πάιδες..θα αφήσουμε τα νερά να πάμε για αέρα...?Μερικές φώτο

[ATTACH]1241[/ATTACH]

[ATTACH]1242[/ATTACH]

Άλλαξα 3 πάστες...Μόνο η ceramique έκανε λίγη διαφόρα.Επίσεις άλλαξα bios.Είχα το 14 και έβαλα το beta 16.Με το που μπαίνω στο bios, εκεί που δείχνει την θερμοκρασία του cpu, για δευτερόλεπτα φαίνετε το 33 και μετά πάει στο 46.Αύριο ή την κυριακή λέω να κάνω την παληκαριά να βάλω την default ψύχτρα να δώ τι θα δείξει...Μέχρι τότε καμιά ιδέα?

post-576-1414343027,2095_thumb.jpg

post-576-1414343027,2254_thumb.jpg

το μονο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα και παλι δεν δικαιολογουνται τοσο υψηκες 8ερμοκρασιες με τον 6300 σου και με ενα μπλοκ 8ελω να πιστευω.

εισαι σιγουρος πως δεν υπαρχει αερας στο κυκλωμα?κανει κα8ολου φασαρια η αδλοια (δειγμα υπαρξης αερα)?

Όλα τέλεια.Δεν ακούγεται καθόλου η αντλία.Κάτι τρέχει...Το μόνο που φοβάμε είναι το block.Το έχω τουλάχιστον ενάμησι χρόνο.Το έχω καθαρίσει αλλά ποτέ δεν το έχω ανοίξει να δω τι τρέχει μέσα.Από αύριο σκέφτομαι να βάλω την default ψύχτρα και μετά μια Tt ενός φίλου.Έτσι θα διαπιστώσω άμα τελικά είναι θέμα υδρόψυξης ή τα έχουν φτύσει οι σένσορες της abit..

ναι........το οτι τον εχεις clockarei !

κοιτα να δεις ...με μονο ψυγειο λυσεις ειναι πιο πολυ για αθορυβη λειτουργεια και σε καμια περιπτωση για clockαρισμενο υπολογιστη!

Ρε παίδες, έχω και εγώ την εξής απορία...Στο σύστημά μου .Η διάταξη είναι αντλία-ψυγείο-μπλοκ.Έχω και εγώ idle 47-51..Με orthos φτάνω στα 62++Το σύστημα είναι στα 472χ7, κοινώς 3.3 με 1.385Vcore.ΜΟυ κάνει εντύπωση ότι παλιά με κάτι Opteron το συγκεκριμένο σετάκι δεν είχε δει 60 βαθμούς και μάλιστα με 1.6Vcore.Eπίσεις ο συγκεκριμένος 6300 με μια Ττ αερόψυχτρα σε abiτ πάλι, έχει idle 35...Τι έγινε ρε πάιδες..θα αφήσουμε τα νερά να πάμε για αέρα...?Μερικές φώτο

[ATTACH]1396[/ATTACH]

Aπο οσα μπορω να καταλάβω απο την φώτο και με βάση τα οσα γράφεις τότε έχεις βάλει την εισαγωγή του μπλόκ στο πίσω ρακόρ και όχι στο κεντρικό

Αν ισχύει αυτό δοκίμασε να συνδέσεις το κεντρικό ρακόρ στην έξοδο της αντλίας

Παρατηρώ επισης ότι δεν έχεις βάλει καθόλου ελατήρια Μηπως έχει σφίξει υπερβολικά τις πεταλούδες με αποτέλεσμα να καμπλυλώσει η μητρική?

Αν δεν αλλαξει κάτι μέ ολα αυτά άνοιξε το μπλόκ για να το καθαρίσεις

Ισως έχει πίασει βρωμία μέσα

Το πάτημα του μπλόκ είναι καλό ?

ναι........το οτι τον εχεις clockarei !

κοιτα να δεις ...με μονο ψυγειο λυσεις ειναι πιο πολυ για αθορυβη λειτουργεια και σε καμια περιπτωση για clockαρισμενο υπολογιστη!

Δλδ να βγάλω το συμπέρασμα ότι ο 6300 των 65nm με 1.380vcore, είναι ποιό ζεστός από ένα 165 των 90, με ~1.6 vcore και στα 2.990???Γιατί όπως ξαναείπα δεν έχω δεί ποτέ τέτοιες θερμοκρασίες.
To ψυγειο ειναι ζεστο?
Ναι, ζεσταίνετε όταν τρέχω orthos.Εκεί φτάνω περίπου τα 68άρια.
Aπο οσα μπορω να καταλάβω απο την φώτο και με βάση τα οσα γράφεις τότε έχεις βάλει την εισαγωγή του μπλόκ στο πίσω ρακόρ και όχι στο κεντρικό

Αν ισχύει αυτό δοκίμασε να συνδέσεις το κεντρικό ρακόρ στην έξοδο της αντλίας

Ναι το έβαλα στο κεντρικό.Παλιά είχα διάταξη αντλία μπλοκ ψυγείο.Λόγο εργονομείας στο κουτί, τώρα προτίμησα το αντλία ψυγείο μπλοκ...
Παρατηρώ επισης ότι δεν έχεις βάλει καθόλου ελατήρια Μηπως έχει σφίξει υπερβολικά τις πεταλούδες με αποτέλεσμα να καμπλυλώσει η μητρική?
Αετίσιο μάτι!;).Το παρατήρησα και αυτό αφού η abit μετά από λίγο σφίξιμο, έβγαζε το γνωστό C1 problem.Έτσι τοποθετήθηκαν και ελατήρια...
Αν δεν αλλαξει κάτι μέ ολα αυτά άνοιξε το μπλόκ για να το καθαρίσεις

Ισως έχει πίασει βρωμία μέσα

Το πάτημα του μπλόκ είναι καλό ?

Επίσεις έχω σκεφτεί να κάνω αυτή την κίνηση ως τελευταία..Το πάτημα του μπλόκ φαίνετε καλό...Αλλά δεν είμαι και ειδήμωνας...θα βγάλω καμιά φώτο όταν τα βγάλω όλα για να βάλω την default ψύχτρα.

Αν οπως λες το ψυγειο ειναι ζεστο οταν εισαι Load τοτε ειναι απλα τα πραγματα. Δεν σηκωνει το φορτιο. Ναι ο 6300 ειναι πολυ πιο ζεστος απο τον amd σου.

Δοκιμασε για να ειμαστε σιγουροι να βαλεις push-pull ανεμηστηρες.

Μάλιστα...Δηλαδή μια Ττ αερόψυχτρα που κρατάει τον συγκεκριμένο 6300 στα 38-40 idle, είναι καλύτερη λύση?...Αυτη την στιγμή είμαι 52-54 idle...Μάλλον το νερό τελικά θα πάει στην κάρτα γραφικών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.