ανιχνευτής Μάϊος 25, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 ΥΕSSSSSSSSS σας ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Μάϊος 25, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 χαιρόμαστε που φανήκαμε χρήσιμοι. Είδες πόσο βοήθησε η φωτό σου; Αν θες, βάλε και στον τίτλο σου ένα [solved] ή ένα [Λύθηκε] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Μάϊος 25, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 ΛΥΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Ιούνιος 2, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 υπαρχει προβλημα.του εχω βαλει γυρω στα 50gb δεδομενα,και μετα απο format τον αναγνωρησε περασα drivers και σχετικα.και την επομενη δεν βλεπει τον δευτερο σκληρο.να κανω την ιδια διαδικασια παλι?υπαρχει περιπτωση να χασω τα δεδομενα αν κανω διαμορφωση???:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Ιούνιος 2, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 παιδια please πειτε....εχω τις εργασιες μου για την σχολη :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Ιούνιος 2, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 Πριν κάνεις οτιδήποτε, πέρασε τα ευαίσθητα δεδομένα σου σε DVD. Μη βαρεθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Ιούνιος 2, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ βλεπω τον σκληρο ουτε καν εδω HELP ME θα κλαιω την εργασια μουυυυ.:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Ιούνιος 2, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 SOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Ιούνιος 3, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Έλεγξε αν ο δίσκος παίρνει ρεύμα (ακούμπησέ τον να δεις ότι έχει ξεκινήσει) και ότι το καλώδιο επικοινωνίας με το pc είναι συνδεδεμένο.(wow, τι σου είπα)Αν το πιο πάνω είναι οκ, τότε άλλαξε καλώδιο sata και παροχή ρεύματος.(τα καλώδια sata είναι πολύ πιο ευαίσθητα απ' ότι νομίζουμε οι περισσότεροι)Πήγαινε στο device manager και πάτα πάνω σε κάποια συσκευή και στη συνέχεια πάτα scan for hardware changes.Έλεγξε ότι ο controller στον οποίο είναι ο δίσκος συνδεδεμένος, είναι ενεργοποιημενος στο bios με τις σωστές ρυθμίσεις (είναι δηλαδή σε sata και όχι σε sata raid κλπ κλπ)(υπάρχουν περιπτώσεις που το bios επανέρχεται σε αρχικές ρυθμίσεις από μόνο του)Αν δε δουλέψουν όλα τα παραπάνω τότε περίμενε κάποια φαεινότερη ιδέα.Καλή τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Ιούνιος 3, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 υποψην οτι εχω εναν ide και ενα sata οποτε οταν ρυθμιζω μονο sata δεν μπαινω στα windows, :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Ιούνιος 3, 2007 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Δεν εννοούσα μόνο SATA.Στις ρυθμίσεις του controller που έχει τον SATA, να θέσεις την τιμή SATA και όχι τίποτε σαν SATA raid κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Ιούνιος 4, 2007 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 λοιπον πηγα και αλλαξα το καλωδιο sata και το καλωδιο τροφοδοσιας. και μου τον εδιχνε μια χαρα. μετα απο μια επανεκκινηση παλι τα ιδια.εξαφανιστηκε. μηπως ειναι προβληματικος ο δισκος?μηπως η μητρικη? μηπως τοτρ εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.