Jump to content

Samsung 500GB..(cannot be reactivated)

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον.......σημερα και για εναν τελειως ανεξηγητο λογο εχασα τον Samsung 500GB SataII απο το My Computer

ο δισκος αναγνωριζεται κανονικα απο το Bios και εχει και το SMART enable.

τον βλεπει και στη διαχειριση συσκευων αλλα τον βλεπει ανενεργο (βλεπε φωτο1)......οταν προσπαθω να τον κανω reactivate μου πεταει σφαλμα λαθους (βλεπε 2η φωτο)

η αλλη επιλογη ειναι απο φυσικο να τον κανω βασικο χανοντας βεβαια σχεδον 500GB δεδομενα.......

αλλαξα καλωδια και δεν εγινε κατι.......η κεφαλη δεν ακουγεται να χτυπαει......απο προγραμματα που εχουν να κανουν με δισκους π.χ. alcohol δεν εχω εγκαταστησει/αλλαξει κατι......

καμια γνωμη για το τι συμβαινει?:(

Δοκίμασέ τον στο μαγαζί σε άλλο PC και δες, αλλιώς με κάποιο πρόγραμμα για recovery προσπάθησε να ανακτήσεις τα δεδομένα.

Και άλλη φορά να ακούς τον Κοπρίτη όταν σου λέει για RAID-1 (κι εγώ αρχίζω να το σκέφτομαι...) :( :(

ουτε σε κουτακι εξωτερικο με usb μπορεσα να κανω κατι.....το ιδιο σφαλμα λαθους.

αυριο που θα παω απο το μαγαζι θα προσπαθησω ανακτηση.........εαν δεν, τοτε παω για 2 seagate ή western σε raid1

:(

πόσο καιρό τον είχες τον σκληρό?

έχασες πολλά δεδομένα?

δε νομίζω να συμφέρει το raid 1.

καλύτερα backup μία φορά το μήνα/εβδομάδα(ανάλογο τη σημαντικότητα των αρχείων) και αποθήκευση του σκληρού σε μία ντουλάπα ;)

...πακέτο ρε μαν...πάντως πιστεύω με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης θα τα βρεις τα δεδομένα ;)

...και άκου τα παιδιά RAID1 και τελιώνει η υπόθεση...έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...ούτε backup ούτε τπτ :T:

και εκει που τα νομιζα ολα χαμενα......το R-studio εκανε το θαυμα......

ολα τα δεδομενα μου ξανα πισω και τωρα αναπαυονται σε εναν 500GB Seagate 7200.10

βεβαια για να μην ξαναπαθω κατι παρομοιο σημερα θα πεσει μπακαπ σε dvd.....και σε μερικες μερες θα μπει αλλος ενας seagate σε raid1

τυχερακια , εμας οι μαξτορ βγαζανε και μυνημα στην οθονη οταν εσπαζαν "u have been pwned" και παπαλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.