n1ck0s Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2007 Μόλις είδα κάτι συσκευές (fm transmitters) για να μεταφέρεις ασύρματα stereo ήχο από το κινητό/mp3 player στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου (και όχι μόνο). Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις τέτοιο πράμα; Λέει τίποτις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2007 δύο φίλο μου πήραν και μέσα σε σπίτι το σήμα χανόταν στους 70 πόντους. στο αμάξι είχαν πολλά παράσιτα. αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Ένας φίλος μου έχει ένα και δεν έχει κανένα πρόβλημα , ακούγεται πολύ καλά.Βέβαια έχει εμβέλεια γύρω στα 5 μέτρα.Οπότε πρέπει να βρεις ένα με καλή εμβέλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάϊος 20, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Μηπως θυμάστε και τι μάρκες ήταν; Σκέφτομαι να πάρω της Sony Ericsson (αν το βρω) μιας και το θέλω για το κινητό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 belkin το ένα, το άλλο δε το θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.